TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

ben izmirde oturuyorum cnm serumu duydum araştırıyorum sana da böyle bişeyden bahsedince doktorum merak ettim bende konusucam doktorumla ne duyarsak araştıryoruz iste bende tek sorun çikolata kisti iki yumurtalığımda da var menopoz tedavisi gördüm tup bebek öncesi iki embriyo kondu ama sonuc negatif çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı böyleymiş şimdi dondurulmuşlarla denicez adet olmayı bekliyorum sonra doktorla görüşücem hemde serumu sorucam sende birşey öğrenirsen doktorun birşey önerirse özellikle bu serumla ilgili bana da yazarsan çok sevinirim özelden mesaj atabilirsin herşeyi araştırıyorum artık

E esma_kavak1907 cım Aynı merkezdeki Ali Osman Koyuncuoğlundan bahsediyoruz değil mi canım. Benim de bu ay kalınlaşma yeterli olmadı. İptal olunda transfer, onu da deneyelim dedi aynı senin gibi yani kaderdaşız sanırım. Senin transferin daha erken ben daha salı gideceğim kontrole, estrofeme falan başlamadım henüz şuan sadece folbiol alıyorum. Geçen cumartesi lucrin depot oldu işte. O gün adetin ilk günüydü. Yeni tedaviye başladık hayırlısıyla. Cumartesi gittiğimde yaklaşık tam 1 ay sonra transfer olur dedi, yani benim 15-20 nisan arasında olur tahminimce.

Son düzenleme:
Tabi ki seninle yapılan yerşeyi paylaşayım o zaman ben canım şimdi sana bir mesaj atayım ki senin adını unutabilirim uzun süre giremeiyorum bazen çünkü. Özelden ulaşırım o zaman sana yazmak için.

evet canım aile hastanesi bende oraya gidiyorum 9 martta gittim ben lucrin depot yaptı 10 gün sonra gel demişti ama ben doktora gitmeden adet oldum yani 13 martta adet oldum aradım adet oldum diye adet önemli değil dedi 10 gün sonra gel dediğim tarihte gel dedi aslında estrofem adetle başlanıyor biliyorum ama benim geçen tedavidede adetten sonra başlamıştım estrofeme 19 martta gittim geçen perşenbe muayne etti estrofeme prednola başlattı benimde salı günü randevum var serum takılacak 2 nisanda rahime bakılıcak kalınlık olduysa eyer diyor dr 7 nisan transfer yaparız dedi canım inşallah olu

Arkadaşlar Merhaba,bende 1 aşılama,4 tüp bebek tedavisi yaptırdım...benim tüm tüp bebek tedavilerim tuttu,fakat kalp atışını göremeden düştüler..geçenlerde tv de bu intralipid serum hakkında 2 bayanı konuşturdular..sanırım haberlerdeydi...bu bayanların da 6 kez tüp denemişlikleri varmış ve bu serumla şimdi hamileymişler ve doğumlarına az kalmış...o zaman bu serum ilgimi çekmişti...sizleri heyecanla takip edicem...eğerki olumlu sonuç alırasınız bende 1 kez daha denicem...bu serum nedense benim içime sindi ...acaba hangi hastaneler bu serumu uyguluyor bilginiz varmı?

Çok sevindim canım, bakarsın orada denk geliriz belli mi olur. Birgün tanışma fırsatımız olur belki. Bu arada doktor en son bana da dedi, bu tüp bebek hastaları matematiğe çok takılıyorsunuz ama merak etme ben emin olmadığım hiçbir şeyi uygulamam dedi. Çok farklı yollar olduğunu adetin şu günü bu güne diye takılmadan uygulanabilecek yöntemler olduğunu söyledi. Sen de ona güven, Artık önce Allah sonra da doktorumuza teslim oluyoruz, yapacak başka birşey yok. Elinden geleni yapıyordur umarım. Hepimiz için hayırlısı, bu arada özelden birbirimize orada kontrol olan tarihleri atalım mı belki karşılaşırız birgün. :)

Arkadaşın bahsettiğiyle senin gösterdiğin aynı değil, artık muadilleri felan varsa fiyat baya düşer o zaman..normalde ithal ilaçlar pahalı oluyor ama muadili oluyorsa uygun olabilir.
olabilir canım ben henüz görmedim ilacı bilmiyorum sadece internette araştırırken gördüm.

inşallah canım senin salı kaçta randevun zaten ali osman hoca hastaneden ayrılıyor nisanda muaynane açıyormuş kendine orda başlıycakmış ama maslak hastanesine yine devam tüp bebek için kontrolerini kendi muaynanesinde yapıcakmış belki bilgin vardır canım zaten rabbime sığınıyorum rabbim ol diycek olucaktır hepimizin yüzü güler ummarım inşallah karşılaşırız canım inşallah sendende bendende herkezden güzel pozitif haberlerimiz gelir

canım doktora gittikçe kendinden bilgilendir merak ederm inşallah herşey güzel olucak

canım bende Şahin beyin hastasıyım.
Yaklaşık 6 aydır onda tedavi oluyorum, bir ay sonra tekrar tedaviye başlamak niyetindeyim, memnunum tek sıkıntı fazla yoğun olmaları, orada 1 iptal ve 1 negatif tüp denemem var,toplamda 3.. doktorumu değiştirmek istemedim, durumumu biliyor, inşallah bu sefer başarırız canım, hiç hamile kalamadım..
senin orada kaçıncı denemen?

O kadarı bulmaz canım pıhtılaşma testleri 1 ayda çıkıyo genetikte aynı şekilde ama randevuyu ileri tarihe veriyolar bikaç ay

sorun ne sizin benimde 4 tüp bebek tedavim oldu 3 tanesi Kadıköy şifada oldu 3 taneden 2 si tuttu benimde kese görmeden değerler düştü daha sonra hastane değiştirdim acıbadem aile hastanesi burdada 1 tane yaptık tüp bebek oda tuttu oda kese görmeden değer düştü şuan 3 donmuşum var sağlıklı çözülürse eyer inşallah bunlar olur doktorum yalnız bu defa bağışıklılığı baskılayarak yapalım dedi önce prednol hapla başlatı birde estrofem şimdi salı günü serum vericek transferden 1 hafta önce ay inşallah bizede yarar serum rabbim ol diycek olucak zamanı geldiyse zaten olur demek ki bizimkilerin daha zamanı daha gelmemiş inşallah bu tedavide rabbim nasip eder bizlerde mutlu oluruz hayırlısı herşey allahın ellinde rabbime sığınıp dua edicez cümlemizin duasını allahım kabul etsin ammmin

benim bütün tedavilerim onda oldu...Şahin bey çok iyi bir doktor.. elinden geleni yaptı..ben hep pozitif sonuç aldım..ama maalesef hep düştü...ben 4.cü denemeden sonra son demiştim ve 2 yıldır tedavi olmuyorum.. bende herşey denendi..bu serum benim bayağ bir aklıma yattı...şahin beye sorarmısın eğer yakın zamanda gidersen bu serumu?

bizde sorun eşimin spermlerindeydi...benim 4 tüp te tuttu,ama kalp atışına kadar kanamam olup düştüler..keseyide görüyorduk...inşaallah bu serum sende işe yarar...sen acıbadem hastanesinde oluyorsun tedavini sanırım..o zaman bütün acıbadem hastanelerinde vardır bu serum uygulaması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…