- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
balanslama yöntemiya traşlama töntemimi ne warmış onu duydun mu..embrıyo duvarını çiziyorlarmış
Gittim canım aslında özelden yazmıştım ama sana görmedin sanırım buraya da kopyaladım aynısını, lucrin yapmıştıya daha önce baktı ve baskılanmış dedi. Yani tedaviye başlıyoruz şimdilik. Estrofem ve Deltacortril e başladım. Yani deltacortril dediğim kortizon içeren bağışıklığı baskılayacak olan ilaç.O sizin bahsettiğiniz serumu da takacakmış öyle söyledi. 11 nisan da kontrol var işte o zamana kadar ilaçları kullanmaya devam edeceğim. Sen napıyorsun, iyi misin görüşmeyeli.evet canım öyleymiş banada dün dedi hastalarıma mesaj gelicek diye cumartesiye kadar hastanede çalışması sonmuş pazartesi yeni yerinde olucakmış dün gittinmi sen ne dedi
insallah canimm...ne ilaclari kullaniyorsun suanda..bide ilaclara baslamadan once hormon tahlili yapildimi sanaa..??ammmmmin canim amiiiin imtihanımız inşallah başarıyla geçmek nasip olur inşallah başta yine pozitif sonundada yine pozitif pozitif devamı gelmek nasip olur allahın dediği olur rabbim ol derse olucak inşallah iyi düşünelim iyi olsun canım dua edeli birbirimize
yok canım yapılmadı sadece e2 bakılmıştı şuan estrofem prednol hap bugün crinone jelede başlattı prednol günde bir kullanıyordum bugün kontrolüm vardı prednol günde 2 yaptı jele başladım bugün estrofemde günde 4 klanıyordum 6 yaptı sabah2 öğlen 2 akşam 2 dedi iice kalınlaşması için canım sen neler kullanıyorsun salı günü transfer var pazartesi arayıp satini söyliycekler sali sabahı önce serum takılıcak 2 saat sürüyor öğlen yaparlar herhalde transfer inşallah olu bu defainsallah canimm...ne ilaclari kullaniyorsun suanda..bide ilaclara baslamadan once hormon tahlili yapildimi sanaa..??
bende dr hiç tahlil istemiyor transfer yapıldıktan sonra inan ne yapcağımı bilmiyorum bütün dr farklı farklı bizde şaşırdık artık inan transferin ne zaman rahim kalınlığı iyi çıkmış benim perşenbe 8.4 çıktı iyi dedi ama benim pek içime sinmedi estrofemide günde 6 yaptı perşenbe rahim kalınlığına bakınca prednoluda günde 2 yaptı hayırlısı artık dua edelim birbirimizeCanim benimde dr bu sefer uzun protokol istiyorum dedi...
Gecen adetimin 21. Gunu 1 doz lucrin deport vurdurdu...2 gun adet oldum..adetimin 2. Gunu estrofeme baslatti..adetimin 12. Gunu gittim dr a en son..rahim 9 mm olmus..gunde 4 estrofem iciyorum..jel kullaniyorum..ve 2 gundurde prednol..ve folikasit...bide glukofenim var...
Transferden sonrada corasprin...
Yaa tahlili ne icin sordum..bi arkadasim var oda 2. Ye hazirlaniyor...farkli bi ilac soyledi...tsh.. yuksekligi bebek tutunduktan sonra yuksekse dusuge neden oluyormuss... ona iyi geliyormus... 1.6 ya dusurmusler onunkini...bende tahlil istedim dr dan..yaptilar...benimki 2 cikmis...gebelikten sonra yukselirse oda sebep olabiliyormus..yukselmes insallah..ben kullanmadim o ilacida...
görmedim canım hadi hayırlısı ozaman 16 nisan gibi transfer yapar sanada allahım dualarımızı kabul etsin sizde bana edinGittim canım aslında özelden yazmıştım ama sana görmedin sanırım buraya da kopyaladım aynısını, lucrin yapmıştıya daha önce baktı ve baskılanmış dedi. Yani tedaviye başlıyoruz şimdilik. Estrofem ve Deltacortril e başladım. Yani deltacortril dediğim kortizon içeren bağışıklığı baskılayacak olan ilaç.O sizin bahsettiğiniz serumu da takacakmış öyle söyledi. 11 nisan da kontrol var işte o zamana kadar ilaçları kullanmaya devam edeceğim. Sen napıyorsun, iyi misin görüşmeyeli.
Amin. Canim inşallah dualarimiz kabul olur. Benim 20sinde transfer kismet olursa bakalim. Allaim izin verirse. Sen nasilsin. Dualarim seninle her zaman.görmedim canım hadi hayırlısı ozaman 16 nisan gibi transfer yapar sanada allahım dualarımızı kabul etsin sizde bana edin
ammmmin inşallah hadi seninde az kalmış inşallah ben güzel haber veririm sende benden sonra güzel haber verirsin peş peşe rabbim duamızı kabul etsin benim yarın 12.30 da öğlen transfer ama maslağa gitmeden önce aile hastanesine gidicem sabah 8 de orda olcam serum takılıcakmış dualarınızı bekliyorum çok dua edin yarın banaAmin. Canim inşallah dualarimiz kabul olur. Benim 20sinde transfer kismet olursa bakalim. Allaim izin verirse. Sen nasilsin. Dualarim seninle her zaman.
Canım ancak görüyorum yazdığını. Artık hayırlı olsun diyebilirim sanırım gelmişsindir evine. İnşallah güzel haberlerini alırız en yakın zaman da öpüyorum.ammmmin inşallah hadi seninde az kalmış inşallah ben güzel haber veririm sende benden sonra güzel haber verirsin peş peşe rabbim duamızı kabul etsin benim yarın 12.30 da öğlen transfer ama maslağa gitmeden önce aile hastanesine gidicem sabah 8 de orda olcam serum takılıcakmış dualarınızı bekliyorum çok dua edin yarın bana
Esmacım ne yaptın oldumu transferin, inşallah bu sefer olacak, dualarımdasın canım..ammmmin inşallah hadi seninde az kalmış inşallah ben güzel haber veririm sende benden sonra güzel haber verirsin peş peşe rabbim duamızı kabul etsin benim yarın 12.30 da öğlen transfer ama maslağa gitmeden önce aile hastanesine gidicem sabah 8 de orda olcam serum takılıcakmış dualarınızı bekliyorum çok dua edin yarın bana
Oldum canim evde dinleniyorum amin canim rabbim nasip eder insallahEsmacım ne yaptın oldumu transferin, inşallah bu sefer olacak, dualarımdasın canım..
Cok saol canim geldim dinleniyorum rabbim bu defa nasip etsin ammin cumlemizeCanım ancak görüyorum yazdığını. Artık hayırlı olsun diyebilirim sanırım gelmişsindir evine. İnşallah güzel haberlerini alırız en yakın zaman da öpüyorum.
hadi güzel haberlerle dön canım, sağolasın canım benim...inşallah bu sefer yüzün gülecek, dualarımın içinde sende varsın..Oldum canim evde dinleniyorum amin canim rabbim nasip eder insallah
Cok saol arkadasim rabbim cumlemizin yuzunu guldursun dileyen isteyen herkeze rabbim bizlerede versin evlat allah razi olsun cok saolhadi güzel haberlerle dön canım, sağolasın canım benim...inşallah bu sefer yüzün gülecek, dualarımın içinde sende varsın..
Bende izmirdeki hastaneye sordum serum 432lira ama adet olarak kac olur soylemediarkdaslar intralipid serum tedavisi banada uygulanıcak 3 seansmıs bır seansı 300 tl 3 seansı 900 tl yapıyor fıyatı bılmeyen arkadslar ıcın yazdım
Canım arkadaşım gözüm,kulağım sende şimdi. İnşallah pozitif sonucu görürsün de bana umut olursun. Şartlarımız,tedavimiz ve doktorumuz aynı olunca merakla bekleyeceğim senin sonucunu dualarım seninle. Bu arada önümüzü görebilmek adına maddi bir plan yaparken ne kadar ayırmamız gerekecek en iyi sen biliyorsun. Sen kaç defa serum aldin ve kaç tl tuttu.söyleyebilir misin.Cok saol canim geldim dinleniyorum rabbim bu defa nasip etsin ammin cumlemize
Amin canim insallah rabbim nasip eder mutlu haberi verebilirim canim donmuslara 2 tl verdim transferden 1 hafta once seruma 118 tl verdim bugun transferden once tekrar serum verdiler ayni fiyat birde doktor bagisiklilikla ilgili igne verdi 600 tl bugun gobekten igne vurdum yarin yok persenbe vurucam cuma yok cumartesi vurucam 3 tane yapcan dedi birgun arayla diger arkadaslarin serumlari daha pahali acaba farklimi bilmiyorum bende ilk defa kullaniyorum gebelik olursa kullancakmisim oyle dedi serumu kortzon hapini tekrar 1 indirdi bakalim artik geri sayim olursa olur olmazsa hersey allahtan demek ki vakti gelmemis diycez rabbimden gelene boynum kildan ince uzulucez belki ama asla isyan etmiycez herseye hazir olmak lazim hem korku var hem heycan rabbim bu defa yuzumu guldurur ol der olur ammmin sormak istedigin varsa cevaplarimCanım arkadaşım gözüm,kulağım sende şimdi. İnşallah pozitif sonucu görürsün de bana umut olursun. Şartlarımız,tedavimiz ve doktorumuz aynı olunca merakla bekleyeceğim senin sonucunu dualarım seninle. Bu arada önümüzü görebilmek adına maddi bir plan yaparken ne kadar ayırmamız gerekecek en iyi sen biliyorsun. Sen kaç defa serum aldin ve kaç tl tuttu.söyleyebilir misin.