- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- Konu Sahibi esma_kavak1907
ben izmirde oturuyorum cnm serumu duydum araştırıyorum sana da böyle bişeyden bahsedince doktorum merak ettim bende konusucam doktorumla ne duyarsak araştıryoruz iste bende tek sorun çikolata kisti iki yumurtalığımda da var menopoz tedavisi gördüm tup bebek öncesi iki embriyo kondu ama sonuc negatif çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı böyleymiş şimdi dondurulmuşlarla denicez adet olmayı bekliyorum sonra doktorla görüşücem hemde serumu sorucam sende birşey öğrenirsen doktorun birşey önerirse özellikle bu serumla ilgili bana da yazarsan çok sevinirim özelden mesaj atabilirsin herşeyi araştırıyorum artıkHayır canım benim doktorum uzun protokol uyguluyor tüp bebeği. Yani negatif olan ay adet oldum, sonra o detin 21. günü tedaviye başladık, tekrar adet oldum o ay transfer olacaktı.Yani 2 aydan daha uzun neredeyse.Zaten bunu doktorum böyle istedi, benlik bir durum değil. Fakat kalınlaşma olmayınca da iptal oldu yani benim ilk transferim 2 ocakta olmuştu. Sonraki eğer olsaydı 17 martta olacaktı. Olmadı şimdi tekrar olursa martın 20 si civarında olur kısmet olursa