TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Sağol canım, Allah razı olsun, inşallah. Rabbim çocuk isteyen hiç kimsenin ellerini boş çevirmesin inşallah..

Slm kizlar bugun tedavime basladik allahin izniyle persembe gunu ilk igneme basliycam nasipse.ayrica transfer gunu ilk intralipid serum uyguluycak doktorum doz basina 432 liraymis fiyati.

kızlar şimdi geldim hastaneden serum takıldı 2 saat sürdü dr muayne etti rahim 7.5 olmuş kalınlığı bu ay kalınlaşma oluşmuş perşenbe tekrar kontrol edicek rahimi kalınlaşma dahada olduysa haftaya salı transfer perşenbe gidince prednol kortizonun dozunuda yükselticem dedi günde 1 taneydi herhalde 2 veya 3 yapar rabbim inşallah yavrularım beni budefa hiç bırakmasın sıkı sıkı tutunsun ammmmmin

Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat Ya Rabbi...Amin.

canım ne yaptın gittinmi bugün doktora nerelerdesin

Esmaa hayirli olsun tedavinn...insallah bu sefer kucagina alirsin bebeginii... bende prednolu atastiriyordumm senin topik cikti karsimaa...

Bende 3. Transfer icin basladim..drum vermedi ama merkezin kullandigi bi ilac..seninki serum seklinde sanirim..benim arkadaslar transferden once 4 gun ilac olarak iciyorlar...

Bende alicam..ve dr demesede icicemm...rahim embriyoyu reddedmesin diye veriyorlarmis..ilaci arastirirken sen ciktin karsima...beni hatirlarmisin bilmem ama ben hatirladim senii...

Tedavin ne asamada suan..tum sayfalari okuyamadim..benim..bu sali saat 8 de transferim varr...

hatırladım canım aralık ayındaki 4.denememde yazışıyorduk hatırlamazmıyım canım benim doktorum bana prednolda verdi ben hapta kullanıyorum ama transferden önce başlatmadı estrofeme başladığım günden beri kullanıyorum ama çoğu arkadaşlar 5 gün kullanmışlar hamilede kalmışlar birde serum var dedi doktor onuda uygulucam dedi hamile kalırsamda 12 haftaya kadar 15 günde bir serum takılıcakmış ammmmin canım inşallah hepimizin bu defa olur benim yarın tekrar kontrolüm var dün serum için gitmiştim yarında tekrar rahim kalınlılığına bakıp benimde salıya geliyor transfer günü 7 nisan dedi yarında artık sattinide söyler herhalde çok sevindim birbirimize dua edelim tekrar birlikte gün sayıcaz allahım inşallah bizede evlatlarımızı nasip eder genede doktoruna sorsan sen hatırlatsan kullan der belki canım inşallah kucaklarımız boş kalmaz canım ammmmin

Bu arada Ali Osman Bey adersi size mesaj atacağız dedi. Salı günü geçiyorum artık muayenehaneye dedi.
evet canım öyleymiş banada dün dedi hastalarıma mesaj gelicek diye cumartesiye kadar hastanede çalışması sonmuş pazartesi yeni yerinde olucakmış dün gittinmi sen ne dedi

Gozlerim doldu okurkennn...insallahh bu sefer son olurr...cok garibim..bir yanim durgun umitsiz..diger yanim coskunn umitli..rabbim hayirlisini versin..

Haftaya transferim var..ve ayni hafta kiz kardesimin dogumu...cok garip denk dustuu...

Gectigimiz ay..bende histeroskopi oldum..ufak bi polip varmis temizlemislerr..bide cizik atmis dr um..bu sefer degisik olarak uzun protokol yapti..lucrin kullandirdii...

Bakalimm hayirlisi bu seferde yeni bi macera..bu seferde birlikte beklicez demekkii..ayni kaderi yasamistik ozamanda...basta pozitiff...sonra negatiff...bu seferde birlikte kavusuruz insallah bebeklerimizee...

ammmmmin canim amiiiin imtihanımız inşallah başarıyla geçmek nasip olur inşallah başta yine pozitif sonundada yine pozitif pozitif devamı gelmek nasip olur allahın dediği olur rabbim ol derse olucak inşallah iyi düşünelim iyi olsun canım dua edeli birbirimize

cnm hitereskopi yaptrdın mı

oldum canım bendede 3 küçük polip varmış almışlardı sorun yok dediler haziranda olmuştum
cnm bende düşük yaptım ilk tüp bebek denememde ....doktor dedı hıtereskopi yapacağım.... dondurulmuşu transfer edecem ....ama düşükten sonra kürtaj olduğum için ilk adet bıtımınde gdecem doktor karar verecek ne zaman olacak dıye çok korkuorm..yıne düşerse dıyeeeeeee((((((

korma canım rabbimin izniyle bir şey olmaz sen histeroskopini ol bi rahime bakılsın sorun varsa zaten temizlerler sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…