-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Sağol canım, Allah razı olsun, inşallah. Rabbim çocuk isteyen hiç kimsenin ellerini boş çevirmesin inşallah..oğlum için Allaha binlerce kez şükrediyorum..inşaallah seninde olur....bizde Şahin bey için çok basit ve şanslı hastalardık.ama olmadı işte..bizede demişti ne umutsuz vakalar geliyorda hamile kalıp bebeklerini doğuruyorlar diye...inşaallah seninde öyle olur..
ammmin rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inşallah aminnnSağol canım, Allah razı olsun, inşallah. Rabbim çocuk isteyen hiç kimsenin ellerini boş çevirmesin inşallah..
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım allah gönlüne göre versinSlm kizlar bugun tedavime basladik allahin izniyle persembe gunu ilk igneme basliycam nasipse.ayrica transfer gunu ilk intralipid serum uyguluycak doktorum doz basina 432 liraymis fiyati.
Amin canim tsk ederim cumlemiz guzel sonuclar alalim ins.inşallah güzel sonuçlar alırsın canım allah gönlüne göre versin
canım ne yaptın gittinmi bugün doktora nerelerdesinaaaaaa bundan hiç haberim yoktu bana hiç bahsetmedi. Çok şaşırdım, ben de ona başlarken tam teşekküllü güzel bir hastane olsun diye başlamıştım, doğumda çok önemli diye düşünüyorum. Neyse hayırlısı bi hamile kalalım da, sanki hemen hamile kaldım da ben de neler düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah, salı günü 14:30 da randevum canım.
Canim kalinlasma icin bol bol nar ye ve suyunu ic, bayagi etkisini goreceksin :)canım ne yaptın gittinmi bugün doktora nerelerdesin
tamam canım transfere kadar yapıyım çok saolCanim kalinlasma icin bol bol nar ye ve suyunu ic, bayagi etkisini goreceksin :)
hatırladım canım aralık ayındaki 4.denememde yazışıyorduk hatırlamazmıyım canım benim doktorum bana prednolda verdi ben hapta kullanıyorum ama transferden önce başlatmadı estrofeme başladığım günden beri kullanıyorum ama çoğu arkadaşlar 5 gün kullanmışlar hamilede kalmışlar birde serum var dedi doktor onuda uygulucam dedi hamile kalırsamda 12 haftaya kadar 15 günde bir serum takılıcakmış ammmmin canım inşallah hepimizin bu defa olur benim yarın tekrar kontrolüm var dün serum için gitmiştim yarında tekrar rahim kalınlılığına bakıp benimde salıya geliyor transfer günü 7 nisan dedi yarında artık sattinide söyler herhalde çok sevindim birbirimize dua edelim tekrar birlikte gün sayıcaz allahım inşallah bizede evlatlarımızı nasip eder genede doktoruna sorsan sen hatırlatsan kullan der belki canım inşallah kucaklarımız boş kalmaz canım ammmminEsmaa hayirli olsun tedavinn...insallah bu sefer kucagina alirsin bebeginii... bende prednolu atastiriyordumm senin topik cikti karsimaa...
Bende 3. Transfer icin basladim..drum vermedi ama merkezin kullandigi bi ilac..seninki serum seklinde sanirim..benim arkadaslar transferden once 4 gun ilac olarak iciyorlar...
Bende alicam..ve dr demesede icicemm...rahim embriyoyu reddedmesin diye veriyorlarmis..ilaci arastirirken sen ciktin karsima...beni hatirlarmisin bilmem ama ben hatirladim senii...
Tedavin ne asamada suan..tum sayfalari okuyamadim..benim..bu sali saat 8 de transferim varr...
Bu arada Ali Osman Bey adersi size mesaj atacağız dedi. Salı günü geçiyorum artık muayenehaneye dedi.canım ne yaptın gittinmi bugün doktora nerelerdesin
evet canım öyleymiş banada dün dedi hastalarıma mesaj gelicek diye cumartesiye kadar hastanede çalışması sonmuş pazartesi yeni yerinde olucakmış dün gittinmi sen ne dediBu arada Ali Osman Bey adersi size mesaj atacağız dedi. Salı günü geçiyorum artık muayenehaneye dedi.
Gozlerim doldu okurkennn...insallahh bu sefer son olurr...cok garibim..bir yanim durgun umitsiz..diger yanim coskunn umitli..rabbim hayirlisini versin..hatırladım canım aralık ayındaki 4.denememde yazışıyorduk hatırlamazmıyım canım benim doktorum bana prednolda verdi ben hapta kullanıyorum ama transferden önce başlatmadı estrofeme başladığım günden beri kullanıyorum ama çoğu arkadaşlar 5 gün kullanmışlar hamilede kalmışlar birde serum var dedi doktor onuda uygulucam dedi hamile kalırsamda 12 haftaya kadar 15 günde bir serum takılıcakmış ammmmin canım inşallah hepimizin bu defa olur benim yarın tekrar kontrolüm var dün serum için gitmiştim yarında tekrar rahim kalınlılığına bakıp benimde salıya geliyor transfer günü 7 nisan dedi yarında artık sattinide söyler herhalde çok sevindim birbirimize dua edelim tekrar birlikte gün sayıcaz allahım inşallah bizede evlatlarımızı nasip eder genede doktoruna sorsan sen hatırlatsan kullan der belki canım inşallah kucaklarımız boş kalmaz canım ammmmin
ammmmmin canim amiiiin imtihanımız inşallah başarıyla geçmek nasip olur inşallah başta yine pozitif sonundada yine pozitif pozitif devamı gelmek nasip olur allahın dediği olur rabbim ol derse olucak inşallah iyi düşünelim iyi olsun canım dua edeli birbirimizeGozlerim doldu okurkennn...insallahh bu sefer son olurr...cok garibim..bir yanim durgun umitsiz..diger yanim coskunn umitli..rabbim hayirlisini versin..
Haftaya transferim var..ve ayni hafta kiz kardesimin dogumu...cok garip denk dustuu...
Gectigimiz ay..bende histeroskopi oldum..ufak bi polip varmis temizlemislerr..bide cizik atmis dr um..bu sefer degisik olarak uzun protokol yapti..lucrin kullandirdii...
Bakalimm hayirlisi bu seferde yeni bi macera..bu seferde birlikte beklicez demekkii..ayni kaderi yasamistik ozamanda...basta pozitiff...sonra negatiff...bu seferde birlikte kavusuruz insallah bebeklerimizee...
cnm hitereskopi yaptrdın mıARKADAŞLAR BENİM TÜP BEBEK DENEMELERİMDE TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERİM OLDU BU 5.DENEME OLUCAK BU DENEMEDE BAĞIŞIKLILIK BASKILANACAK BUNUN İÇİN PREDNOL HAP KULLANIYORUM BİRDE TRANSFERDEN 1 HAFTA ÖNCE İNTRALİPİD SERUM VERİCEKLER BÖYLE TEDAVİ UYGLAYIP SONUÇ ALAN VARMI RABBİM OL DİYCEK OLUCAK TABİKİ İŞTE FARKLI TEDAVİLER UYGULANINCA MERAK EDİYOR BAŞARI ELDE EDİLİYORMU DİYE BUNLAR VESİLE HERŞEY RABBİMDEN OL DİYCEK OLUCAK
oldum canım bendede 3 küçük polip varmış almışlardı sorun yok dediler haziranda olmuştumcnm hitereskopi yaptrdın mı
cnm bende düşük yaptım ilk tüp bebek denememde ....doktor dedı hıtereskopi yapacağım.... dondurulmuşu transfer edecem ....ama düşükten sonra kürtaj olduğum için ilk adet bıtımınde gdecem doktor karar verecek ne zaman olacak dıye çok korkuorm..yıne düşerse dıyeeeeeeeoldum canım bendede 3 küçük polip varmış almışlardı sorun yok dediler haziranda olmuştum
korma canım rabbimin izniyle bir şey olmaz sen histeroskopini ol bi rahime bakılsın sorun varsa zaten temizlerler sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah iyi düşünelim iyi olsuncnm bende düşük yaptım ilk tüp bebek denememde ....doktor dedı hıtereskopi yapacağım.... dondurulmuşu transfer edecem ....ama düşükten sonra kürtaj olduğum için ilk adet bıtımınde gdecem doktor karar verecek ne zaman olacak dıye çok korkuorm..yıne düşerse dıyeeeeeee((((((
ya traşlama töntemimi ne warmış onu duydun mu..embrıyo duvarını çiziyorlarmışkorma canım rabbimin izniyle bir şey olmaz sen histeroskopini ol bi rahime bakılsın sorun varsa zaten temizlerler sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah iyi düşünelim iyi olsun