-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
- #1.141
Konuyu yazali çok olmuş ama yine de sormak istiyorum bana cliniloic serum verdi Dr ve ben 1kez serum olarak hastade aldım bu serum haftalık mi oluuo günlük mu bilginiz var mısağol canım. başkasında okudum o zaman değerlerine haftalık bakıp ona göre serum veriyorlarmış
Merhaba serumu günlük mu aliyosnuz yoksa hafta da 1kere mi cliniloic serum verdi Dr 1 kez aldımben kullandım 6. tüp bebek denemem de pozitifi gördüm şu an 31 haftalık gebeyim her ay kullanıyorum serum bağışıklık için
Serum haftalık mi aliniyo aylık mi günlük muben kullandım 6. tüp bebek denemem de pozitifi gördüm şu an 31 haftalık gebeyim her ay kullanıyorum serum bağışıklık için
Merhaba canim. Benimde 7 haftada bebeklerimin kalbi durdu.Bende de bu tedaviyi uygulayacaklar. Benim de iki düşüğüm var.doktorum tüp bebek tedavisinde bu sefer intralipid serum deneyeceğiz dedi. Ben çok umutluyum inşallah ise yarar bu serum.turkiyede yok demişti doktorum bu serumun muadili varmış ama orjinali değil dedi.peki nerden bulucaz dedim yurtdışından getirtebilirsin dedi. Ben de getirttim. Elimde bayağı var şuan. Sen ne yaptin Turkiyede bulabildinmi. Eğer orjinalini bulduysan ben de ordan alayım. Yoksa mecbur yine yurtdışından getirticez bitince.Ama intralipid olacak ismi dedi doktorum. Bana da bilgi verirmisin.Ben de dusuk yasadim ve bjr defa da bebeklerinin kalbi 7. Haftada durdu. Bu serumu nerelerden bulabiliriz.
Canim yurtfisindan nerden getirdin.Merhaba canim. Benimde 7 haftada bebeklerimin kalbi durdu.Bende de bu tedaviyi uygulayacaklar. Benim de iki düşüğüm var.doktorum tüp bebek tedavisinde bu sefer intralipid serum deneyeceğiz dedi. Ben çok umutluyum inşallah ise yarar bu serum.turkiyede yok demişti doktorum bu serumun muadili varmış ama orjinali değil dedi.peki nerden bulucaz dedim yurtdışından getirtebilirsin dedi. Ben de getirttim. Elimde bayağı var şuan. Sen ne yaptin Turkiyede bulabildinmi. Eğer orjinalini bulduysan ben de ordan alayım. Yoksa mecbur yine yurtdışından getirticez bitince.Ama intralipid olacak ismi dedi doktorum. Bana da bilgi verirmisin.
2 gunde bir aldiniz. Bu doguma kadar mi surdu? Benim de kalbi duran bebeklerine genetuk test yapildi ve bir sorun cikmadi. Sorunun ne oldugu bulunamıyor. Sizin de benzer bir durum muydu?2 günde bir aldım
Baya olmuş ama umarım görürsünüz. Ne kadar sürdü serumun bitmesi saat olarakKonuyu yazali çok olmuş ama yine de sormak istiyorum bana cliniloic serum verdi Dr ve ben 1kez serum olarak hastade aldım bu serum haftalık mi oluuo günlük mu bilginiz var mı
Bende kanda pıhtılaşma vardı ve kandaki beyaz hücreler olması kadar yeterli değildi bunun için ayrı bir serum kullandım...pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullandım....astım ve alerjik astımdan dolayı Bağışık lik sistemini güçlü tutmak için ayrı 2 günde bir serum kullandım....diğer 2 serumu haftalık aldım gebe kalmadan2 gunde bir aldiniz. Bu doguma kadar mi surdu? Benim de kalbi duran bebeklerine genetuk test yapildi ve bir sorun cikmadi. Sorunun ne oldugu bulunamıyor. Sizin de benzer bir durum muydu?
Canim bie sey sorcamBende kanda pıhtılaşma vardı ve kandaki beyaz hücreler olması kadar yeterli değildi bunun için ayrı bir serum kullandım...pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullandım....astım ve alerjik astımdan dolayı Bağışık lik sistemini güçlü tutmak için ayrı 2 günde bir serum kullandım....diğer 2 serumu haftalık aldım gebe kalmadan
Canım 5 sene oldu şuan oğlum 5 yaşında inan hatırlamıyorum isimlerini....hayır k.d.dr u değil tabiki...genetiklere bakıldı sonra onun alt tahlillerine bakıldı yani isimlerini hatırlayamıyorum...pıhtı için kullandigim serumlar tüp bebek öncesi idi...tüp bebek tedavisine başladığımda da Bağışık lik sistemini güçlü tutmak için ayrı serum kullandım ve kan sulandırıcı iğneye başladım taki 35 haftaliga kadar gebeliğin devam etim her hafta dr kontrolüm ve tahlillerim sürekli takip yapıldı banaCanim bie sey sorcam
Beyaz hücrelerin yeterli olmadığını ne icin araştırılarak. Tedavi basarisiz oldu ve test yapinca mi bu durum cikti ortaya. Ben de hamileyken bebeklerin gelisimi durdu. Genetikleri temiz cikti. Esimin ve benim de genetik temiz cikti. Pihtilasma bir tane genim heterozigot. Baska ne testi yaptirmam gerekiyor? Bir de size kadin dogum doktoru mu bu serumla onerdi
Serum isimlerini de verebilir misin?