- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Kötü olmuş gebe kalıp, kaybetmek...Rabbim bir daha yaşatmasın... Benimde 4. olacak, inşallah bu sefer yüzümüz güler canım...Benimde yas nisanda 35 olucak gercekten anlamiyorsun zamanin akip gittiginibiz pozitifi gorduk 10 haftalik kalbi durdu doktorum o yuzden bekleme taraftari idi ama bizim acimizdan zaman kaybi beklemek 4.cuyu deniycez bakalim.
Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin ins simdiden hayirlisi olsun.Ben keseyi gördüm çok şükür prednolu kesti Dr
Aynen canim o aciyi yasatmasin rabbim kimseye..aminnnnn insss rabbim bigun bizimde yuzumuzu guldurecek..Kötü olmuş gebe kalıp, kaybetmek...Rabbim bir daha yaşatmasın... Benimde 4. olacak, inşallah bu sefer yüzümüz güler canım...
rabbim tamamına erdirsin canım inşallah sevindim darısı bizeBen keseyi gördüm çok şükür prednolu kesti Dr
Âmin inşallah prednol Allah'ın izniyle işe yaradırabbim tamamına erdirsin canım inşallah sevindim darısı bize
tamam canım yazarım 31 martta gidicem serumu vericek o gün doktor transferden 1 hafta önce veriliyormuş pek benimde blgim yok haftaya salı gidince öğrenirim sizlerde öğrendiklerinizi paylaşırsanız sevinirim rabbim yüzümüzü güldürsün ol desin oldursun ammmminnnnnnPrednol son tedavilerimde kullandım ama bu serumu duymadım, bende doktoruma bir sorayım, pahalı birşeymi ki acep, sen öğrenince buraya yaz oldumu canım, benim hastane pahalı, inşallah bu serum pahalı değildir...
peki önceki denemende kullanmışmıydın ilk bu tedavidemi kullandım çok sevindim bizdede işe yarar umarımÂmin inşallah prednol Allah'ın izniyle işe yaradı
Ilk defa kullandım Rabbim ol dedi inşallah ömür vermiştir dünyaya sağlıkla gelirler hayırlısıyla kucağımıza alırızpeki önceki denemende kullanmışmıydın ilk bu tedavidemi kullandım çok sevindim bizdede işe yarar umarım
hayır önceki tedavilerde kullanmadım ve benim kullandığım serum ıg vena diye bir serum su gibi beyaz rengi inşallah sizlerde de işe yararay rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah banada faydası olur zamanı geldiyse rabbim nasip edecek daha önceki denemelerinde kullanmışmıydın yoksa en son denemendemi bu serumu kullandın beyaz süt gibi demişti doktorum seninkidemi öyle
amiiiiin canım amiiiinIlk defa kullandım Rabbim ol dedi inşallah ömür vermiştir dünyaya sağlıkla gelirler hayırlısıyla kucağımıza alırız
Rabbim herkese nasip etsin
inşallah canım bizdede işe yarar rabbim bizede nasip etsin ammmmin banada doktor beyaz süt gibi dedi aynıdır herhalde peki transferden öncemi verdiler serumu yani ne zaman verdilerhayır önceki tedavilerde kullanmadım ve benim kullandığım serum ıg vena diye bir serum su gibi beyaz rengi inşallah sizlerde de işe yarar
yumurtalar toplandığı gün başladık ilk 5 gün her gün verdiler , sonra bir gün var bir gün yok tu kalp atışını gördük 15 güne de bir sonra ayda bir şeklinde kullandım.....allah yardımcınız olsun inşallahinşallah canım bizdede işe yarar rabbim bizede nasip etsin ammmmin banada doktor beyaz süt gibi dedi aynıdır herhalde peki transferden öncemi verdiler serumu yani ne zaman verdiler
amiiiiiiin canım çok saol bilgilendirdiğin için benim donmuşlarım var 3 tane onları koyucak transfer 7 nisan olursa dedi rahim kalınlaşırsa 7 nisan olur dedi aksilik olmazsa 31 martta serumu verelim dedi 1 hafta önce vericem dedi serumu bilmiyorum hayırlısı artıkyumurtalar toplandığı gün başladık ilk 5 gün her gün verdiler , sonra bir gün var bir gün yok tu kalp atışını gördük 15 güne de bir sonra ayda bir şeklinde kullandım.....allah yardımcınız olsun inşallah
cnm nasılsın merak ettim senirabbim inşallah bu defa devamını getirecektir kucağınada aldığın günleri gör inşallah darısı benim gibi olmayanların başına
Selam eurofertilde yapildigini okudum bende bir makalede.ben eurofertil izmirde tedavideyim doktorumla konusucam adetimi bekliyoruz bilgi alinca yazarim burda.gebelik kayiplarinda genetiklerde sorun ciktimi sizde cok fazla kayip var cunku bu arada yipranmanizi dusunemiyorum bileMerhaba arkadaşlar,
İntralipid serum tedavisi gördüğünüz merkezlerin-doktorların isimlerini de paylaşabilir misiniz?
Ben 11 yılda 13 gebelik kaybı yaşadım. Ya düşük oluyor ya da ölüyor. Nedeni bulunamadı. Bu tedavi bizim için de bir umut olabilir diye düşündük. Ön görüşme yapmaya gideceğiz ama şu an sadece Eurofertil'de yapıldığını biliyorum. İntralipid tedavi uygulayan başka merkez var mı bildiğiniz? Masraflar sebebiyle bir kaç merkezle görüşmek istiyoruz.
Allah herkesin gönlüne göre hayırla nasip etsin inşaallah.
Selam eurofertilde yapildigini okudum bende bir makalede.ben eurofertil izmirde tedavideyim doktorumla konusucam adetimi bekliyoruz bilgi alinca yazarim burda.gebelik kayiplarinda genetiklerde sorun ciktimi sizde cok fazla kayip var cunku bu arada yipranmanizi dusunemiyorum bile
Ist daki eurofertille gorus bence icine sinerse eger sansini denersin hakan beyin yaklasimlari iyimserligi mukemmel otesi surekli ist daki merkrzde ama benim sansima transferine o gelmisti.ben 3.denememde gebeligi gordum fakaat 10 haftalik kalbi durdu.Eşim ve benim genetik testlerimiz normal. Bana da yapılabilecek tüm tetkikler yapıldı, bulunabilen tek sorun mthfr 1298 homozigot gen mutasyonu. Buna yönelik yapılan heparin tedavisi de fayda sağlamadı. Doktorlar deneyebileceğimiz başka tedavi yok dediler. Son olarak intralipid tedaviyi duyduk ve yine umutlandık. Allahtan hayırlısı bakalım.
Ben İstanbuldayım bu arada.