TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

cnm nasılsın merak ettim seni
saol canım allah razı olsun iyiyim hamdolsun sen nasılsın sizin topikten takip ediyorum ben seni iyi olduğunu duydukça seviniyorum ben geçen ay rahim duvarı kalınlaşmayınca doktor iptal etmişti bu ay yine başladık bakalım hayırlısı şuan estrofemle prednol kullanıyorum kalınlaşma oluşursa aksilik olmazsa 7 nisan transfer olur dedi nasip artık

hadi bakalim inşallah canim hayirlisiyla grlsin minik kuzu hala ali osman beylemisin

Selamlar herkese bende aşağı yukarı sizlerle aynı problemleri yaşıyorum 2 normal doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan daha sonra bi süre hamile kalamadım bebeklerde sağlıksız olduğu için düşüyo dediler bu yüzden tüpe karar verdik tüp bebek yaptırdık embriyoları genetik taramaya gönderdik sağlıklı gelen transfer edildi ama yine düştü nisan başı bidaha başlıcaz ama çok kararsızım doktorum bahsettiğiniz bu yöntemide anlattı ama çok fazla düşük yapanlarda öneriyorum sen daha o derecede değilsin dedi sebepte bulunamıyo napıcamı şaşırdım

Aslinda genetigede gitmis embriyon bence yapsa daha iyi olur bende ilkdefa yaptiricam benimde bu olmazsa embriyolarim genetige gitcek allahim gerek kalmaz insallah olur bu defa

Aslinda genetigede gitmis embriyon bence yapsa daha iyi olur bende ilkdefa yaptiricam benimde bu olmazsa embriyolarim genetige gitcek allahim gerek kalmaz insallah olur bu defa
Bilmiyorum ki canım araştırdıkça insanın kafası daha çok karışıyo şu an napıcamı bilmiyo bi durumdayım umarım hakkında hayırlısı olur canım düşüklerin varsa eğer genetiğe göndermeni tavsiye ederim benim o kadar embriyonun içinden 1 tanecik sağlıklı gelmişti

Canim ya sen boyle yazinca aradim doktoru hastaneden vericem bu serumu dedi 50 tl filan dedi ben eczaneden alinacak sandim hastaneden vericez dedi bilmiyorum artik

İg vena degil ama benimkinin ismi o pahali gorunuyor intiralipid diye yazmis benim receteye benimkine oyle yazmis demek ki farkli ilaclar bilmiyorum artik

Arkadaşın bahsettiğiyle aynı değil demekki, 50 TL çok uygun canım, hadi inşallah bu sefer olacak, bebeğine kavuşacaksın.

Bu işleme çok ücret ödediniz mi, bu serumun fiyatı 1300TL gibi görünüyor, merak ettim?
evet baya ödedik 8 tane sanırım bir aldık sonra tek tek aldık kulanacam zaman aldık gerisinide tanıdık bir eczaneniz varsa indirimli alabilirsiniz 100 200 gibi indirimli aldık tanıdığım eczacıdan konuşup pazarlınızı yapın bir kaç yerden de fiyat alın para dönüyor bu işte sonuçta az miktar değil

Arkadaşın bahsettiğiyle aynı değil demekki, 50 TL çok uygun canım, hadi inşallah bu sefer olacak, bebeğine kavuşacaksın.
onunkide serum ama ismi değişik bilmiyorum rabbim nasip eder bu defa inşallah arad
amiiinnn ol diycek rabbim olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…