Tüp Bebek Tedavisi ile Ilk Denemede Hamile Kalanlar

bugün çatlatma iğnesini vurundum nihayet inşallah sonum hayırlı olur:Saruboceq:

aleyne222 canım inşallah tedavin sonu verir:Saruboceq:
bende ilk seferde hamile kalanlardanım
ankara gen art ta tedavi gördüm doktorum aysun baltacıydı
cok ilgilendi tatlı dilli güler yüzlü bir melek o cok seviyorum ALLAH razı olsun ondan
tedavi olacak arkadaşlara tafsiye ederim hanımlar

teşekkür ederim kızlar ben kayseride sevgi hastanesine yaptırıyorum bihter senem feyzioğlu şimdilik herşey iyi gidiyor sonuç hayırlı olur inşallah

sevgi hastaneside kayseride bir numara canım bende 6 yıl kayseride kaldım ve kayseride olsaydı tedavim sevgide yaptıracaktım kısmet olmadı
bu arada kayseriyi de cok özledimmmmmmmm

şimdiye kadar okuduklarım herkes sevgi hastanesinin başarısız olduğunu yazıyorlar

Son düzenleme:
:Saruboceq: allahım hepimize nasip et yarabbim
bende ilk seferde istiyorummmm

perşembe transfer günüm benimdeboshayallersmile

bafo ve aleyna 2222 ikinizede hayırlısı olsun. inşallah bebişlerimize kavuşuruz hepimiz.ben testi yaptırdım arkadaşlar.. pozitif.darısı başınıza..

çok sevindim canım hayırlı olsun kaç yumoşun vardı kaliteli benimkiler 4 tane çıktı

Merhaba ben ilk tüp bebek denememde hamile kaldım 10.haftaya girecem ikizlerim olacak.adresim yeditepe üniversitesi hastanesi.prof.dr.cem fıçıcıoğlu
kendisi ve personeli mükemmel ötesi insanlar tavsiye ederim.lütfen oraya gidin.herkese allah nasip etsin.tşk.

kızlar ben de ilk denemede şanslılardanım.dün kanda 245 i gördüm.çok şükür.ben de transfer öncesi ve sonrası bol bol dinlendim.3-4 gün öncesi anans yedim .transferden sonra da bir kaç gün yedim.çok kasık ağrısı çektim.yarın 2. değerimi alıcam. inşallah katlanmıştır.

tebrikler benimde 177 . çıkmıştı. ama 10. gün değeri bu, 13. gün 579 du.inşallah seninde katlanır.allah tamamına erdirsin hepimiz için.

Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.

arkadaşım, sen kararını vermişsin . En iyi karr verilmiş olandır. Allaha inan dua et. Transfer esnasında ayetel kürsü oku. Benım tek yumurta ile hamile olan bi ablam var. Yaşıda 34 .
Sen inan , umutlu ol..

Her halukarda 2. Deneme olacaksa....farkeden bişey yok...benim fikrim iyi yapmışsın..

Transferden sonra sn hamilesin demektir, sadece düşük ihtimali braz fazla olan bi hamile...bunu düşün sıkı tut onu içinde kalbinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…