- 24 Aralık 2009
- 48
- 0
Canim bu arada transferin ilk 7 günü ananas suyu icmek bebegin tutunmasina yardimci oluyormus(7 günde sonra zararliymis) birde kabak cekirdegi unutma ve uygula tercübeli arkadaslarin yazisini okumustum sitede insallah Rabbim ol derde canina can gelir dualarimiz seninle bende subatta basliyacagim tedaviye adet olmayi dört gözle bekliyorum bakalim hayirlisi
walla ananası hiç duymamıştım. artık ilk 7 gunu gectiğim için içemycem ozaman. adetini beklerken kendini çok yorma, yumurtaların gelişimi için transfer öncesi dönemde iyi dinlenmek kendini tormamak gerkıyormuş. ben çalışıordum fazla kendime dikkat edemedim, aksi gibi işler de yoğun oldu. kendini sıcak tut, tüp bebeğin başlangıcından sonuna birz yorucu biraz da yıpratıcı. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
hayırlı haberlerle görüşmek üzere...
Arkadaslar ben Subat ayinda tüp bebek tedavisine baslayacagim hayirlisi ile ilk denemem olacak arastirmalarim sonucunda ilk denemede pek olumlu sonuc alinamadigini gördüm lütfen ilk denemede hamile kalan arkadaslar varsa yazarmi belki umut olur lütfen nelere dikkat ettiginizide yazarmisiniz :CüvCüv:
cnmm benim de ilk denemem de oldu..sakın öle düşünme olmuyor diyee..bende umudumu kesmiştim ama oldu... devamlı dinlen ev işi sakın yapma....en önemlisi herşeyin hayırlısı demelisin.. umarım herkese bir gün bu güzelliği yaşatır rabbim... ben o kadar çoookkkk negatifle karşılaştımm ki bu yüzden tüp bebek bile yaptırmak istemedimm.. ama sonra dedim ki ilk ve son bunu da yapalım bakalım dedimm...ave sonundaa muradıma erdimm.. ne olurrr kendine güvenn vee dr.. güven bu çok önemlii...allah tan hayırlısını diliyorum herkes için..
ayyy canım benim ne güzel hayırlı olsun sorunun neydi
nerde yaptırdın çok soru sordum kusura bakma bende cumartesi yumurtam toplanacak bakalım hayırlısı
saol cnmm ..allah herkese nasip etsinn..benim ve eşimin hiç sorunu yoktu.. ama olmuyordu.. 3 aşılama yaptrıdım sonuç negatiff...1 sene bekledim ama yine olmadı ve sonunda son şans olarak tüp bebek yaptırdım ve oldu...ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım aret kamar dr.um..çok güzel bir yar herkese tavsiye -ederimm..inş.. seninde ilk seferde olurr.. sakın olumsuz düşünme..aslında hiç düşünme oraya bebek için deilde cafeye çay içmeye gidiyomuş gibi düşün..ben öle yaptımm..hiç heyecanlanmadımm hatta hiç yaptırmak bile istemedim korkudan ama kolaymışş korkulcak bişey yokmuş..tabii merkezde dr. beni çok rahatlattı..onlarda bana sana güveniyoruz dedi bende dr. aret beye çok güvendimm ve hep dua ettim hayırlısıysa bize evlat nasip et allah ım ..taktiri allah a bırakk.. ama önceliklee kendine güvennn ..emin ol o zaman bebeişin sana gelicek...heyecan yok bol bol dinlen...çok öpüyorum snei hayırlısı dularım herkesle...zemuszemus
teşekkür ederim canım ben kayseri sevgi hastanesinde yaptırıyorum dr. bihter senem feyzioğlu tanıyormusun bazı arkadaşlar o doktor hakkında güzel şeyler yazmamışlar herkes bişi diyor kafam çok karışık pazartesi yumurtalarım toplanıyor çok stres var üzerimde
teşekkür ederim canım ben kayseri sevgi hastanesinde yaptırıyorum dr. bihter senem feyzioğlu tanıyormusun bazı arkadaşlar o doktor hakkında güzel şeyler yazmamışlar herkes bişi diyor kafam çok karışık pazartesi yumurtalarım toplanıyor çok stres var üzerimde
teşekkür ederim canlarım içimi rahatlattınız valla şimdi çok umutluyum,22 yaşındayım bende sadece sol tüp kapalı eşimde sorun yok inşallah olur çünkü çok yoruldum inanın halsizlikten yeni başımı yataktan kaldırabildimmirmirmirmir
hiç canını sıkma, tüp bebek tedavisinde tüplerin acıklıgı önem arz etmez. benim sağ tüpüm yoktu. rahimle sağ yumurtalık yapışıktı, rahmi yerine çektiler tüpü tamir ettiler. ama tüp bebekden önceydi bunlar, doğal yollarla hamile kalabilirim sanmıştım. hiç canını sıkma. sadece pztf düşün. dua et.
aaaa benimde say yumurtalık yapışıkmış bişi olurmu ondan sen hamilemisin canım
hadi hayırlısı canım benim ilk denemeniydi sorununuz neydi canım
benim rahmimde biraz eğri nasıl düzelttiler bana bişey olmaz dediler ay çok soru soruyorum kusura bakma