Amin inş. 3 gün evden cikmadim,ağır kaldirmadim,uzanmadim.hem TV izledim oturarak.sadece her zamankinden farklı oturmama kalkmama bile dikkat ettim.bol bol ananas ve kabak çekirdeği yedim.:)Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin,insallah..transferden sonra neler yaptin anlatirmisin canim?surekli yattinmi?
Ananas ne ise yariyor canim bide ozeldemi yaptirdin?Amin inş. 3 gün evden cikmadim,ağır kaldirmadim,uzanmadim.hem TV izledim oturarak.sadece her zamankinden farklı oturmama kalkmama bile dikkat ettim.bol bol ananas ve kabak çekirdeği yedim.:)
Mrhblr. Benimde ilk denemm olcak henuz trnsferim olmadi ama cok heyecnlym ve ne olck ne btcek çok merak ediyorm rabbim herkesi sevndrsn ins...bana da trnsferim oncesi ve sonrasi ile ilgili yapmam gereknler icin yardm edersnz svnrim
Simdiden cok streslym olur mu olmazmi rabbim insallh emeklerimizi bosa ckarmazMerhaba , her şey çok güzel olacak. Heyecan yok. Transfer günü dinlenirsin sonra rahat. Ağır iş yapmadlğın sürece sıkıntı yok.
Ne kadar kafama takmamaya çalışsamda benim için çok stresliydi. Hatta tranfer günü zona oldum. Zona teşhisi konunca çok ağladım. Mecburen ilaç kullandım. Doktorum emin değildi etkileyip etkilemeyeceğinden. Onun haricinde hareketlerime dikkat ettim. Ev işi yapmadım, yaptığım herşeyi de ddaha ağır hareketlerle yapmaya çalıştım. Bol bol dua ettim.Cok sevndm sizn adnza allah tamamna erdrsin cnm darisi olmaynlara isteyen herkese diyelm... peki trnsfrdn snra nelr yaptn nasl beslendn nelere dikkat ettn anltrsn sevinrz...
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.Anldm cnm rabbim tamamna erdrsn insallh mutlulugunuzu daim eylesin...
Umarım herşey istediğin gibi olur. Ama fazla düşünmemeye çalış. Benim transfer günümde karnımda bir kaşıntı vardı. Alerji sanıp üstünde durmadık. Geçmeyince doktora gittim ve zona olduğunu öğrendim. Çok ağladım tutmayacak bebeğim diye. Ama çok şükür bir etkisi olmadı. Doktor tamamen stres kaynaklı olduğunu söylemişti.Transfer zamanm yaklasiyor ve benim heyecan gittikce artiyo...umarm hersey guzel olur rabbim hepimizin yardmcisi olsn ...
merhaba arkadaşlar
bende şuan tüp bebek yöntemi ile hamile kalan biriyim 30 aralıkta transfer yapılmıştı ve geçen hafta kanda tahlil yapıldı ve gebelik çıktı. aynı zamanda çalışıyordum bu yuzden 20 gunluk rapor verdıler bu 20 gun boyunca bolbol yattım - saglıklı urunler tukettım - ( kabız yapacak olan herseyden uzak durdum ) en az 3 litre gunde su tukettım bunu ozellikle soylemişti doktorum. ilaçlarımı cok duzenlı tam saatı hep kullandım ve en çokta bol bol dua ettim çünkü içime konulan embriyonun yaşamasındakı en buyuk pay tabiki allahın hikmetidir. Bu yüzden eger tutmasaydıda üzülmüyecektım cunku hayırda şerde allahtandı.
lutfen bu yuzden oncellıkle dualarının unutmayın ve bolbol istirahat etmeyi unutmayın.
Umarım sizlerde mutlu sonunu en kısa zamanda alırsınız.