Tüp Bebek Tedavisi ile Ilk Denemede Hamile Kalanlar

Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin,insallah.. transferden sonra neler yaptin anlatirmisin canim?surekli yattinmi?
Amin inş. 3 gün evden cikmadim,ağır kaldirmadim,uzanmadim.hem TV izledim oturarak.sadece her zamankinden farklı oturmama kalkmama bile dikkat ettim.bol bol ananas ve kabak çekirdeği yedim.:)

Amin inş. 3 gün evden cikmadim,ağır kaldirmadim,uzanmadim.hem TV izledim oturarak.sadece her zamankinden farklı oturmama kalkmama bile dikkat ettim.bol bol ananas ve kabak çekirdeği yedim.:)
Ananas ne ise yariyor canim bide ozeldemi yaptirdin?

Mrhblr. Benimde ilk denemm olcak henuz trnsferim olmadi ama cok heyecnlym ve ne olck ne btcek çok merak ediyorm rabbim herkesi sevndrsn ins...bana da trnsferim oncesi ve sonrasi ile ilgili yapmam gereknler icin yardm edersnz svnrim

Mrhblr. Benimde ilk denemm olcak henuz trnsferim olmadi ama cok heyecnlym ve ne olck ne btcek çok merak ediyorm rabbim herkesi sevndrsn ins...bana da trnsferim oncesi ve sonrasi ile ilgili yapmam gereknler icin yardm edersnz svnrim

Merhaba , her şey çok güzel olacak. Heyecan yok. Transfer günü dinlenirsin sonra rahat. Ağır iş yapmadlğın sürece sıkıntı yok.

merhaba benımde ilk tüp denememde tutdu pko hastasıyım fakat 6 haftalık düşükle sonuçlandı tedavi sürecinde ve sonrasında kesınlıkle stres yapmayın gebelıgınız sağlıklı bi sekılde yola girene kadar kimseyle paylaşmayın çünkü akıl veren cok oluyor psıkolojık baskı cok oluyor maalesef

Merhaba, bende ilk kez tüp bebek denedim. 28 haziranda transfer yapıldı. Bugün dayanamadım. Evde erken gebelik testi yaptım(haftasınıda gösteren digitallerden). Hiç umudum yoktu ama pozitifi gördüm. Hem de 2-3 haftalık gösteriyor. Hemen gittim kan verdim. Şu an kan sonucumu bekliyorum

Cok sevndm sizn adnza allah tamamna erdrsin cnm darisi olmaynlara isteyen herkese diyelm... peki trnsfrdn snra nelr yaptn nasl beslendn nelere dikkat ettn anltrsn sevinrz...

Cok sevndm sizn adnza allah tamamna erdrsin cnm darisi olmaynlara isteyen herkese diyelm... peki trnsfrdn snra nelr yaptn nasl beslendn nelere dikkat ettn anltrsn sevinrz...
Ne kadar kafama takmamaya çalışsamda benim için çok stresliydi. Hatta tranfer günü zona oldum. Zona teşhisi konunca çok ağladım. Mecburen ilaç kullandım. Doktorum emin değildi etkileyip etkilemeyeceğinden. Onun haricinde hareketlerime dikkat ettim. Ev işi yapmadım, yaptığım herşeyi de ddaha ağır hareketlerle yapmaya çalıştım. Bol bol dua ettim.

Transfer zamanm yaklasiyor ve benim heyecan gittikce artiyo...umarm hersey guzel olur rabbim hepimizin yardmcisi olsn ...
Umarım herşey istediğin gibi olur. Ama fazla düşünmemeye çalış. Benim transfer günümde karnımda bir kaşıntı vardı. Alerji sanıp üstünde durmadık. Geçmeyince doktora gittim ve zona olduğunu öğrendim. Çok ağladım tutmayacak bebeğim diye. Ama çok şükür bir etkisi olmadı. Doktor tamamen stres kaynaklı olduğunu söylemişti.

Kzlar mrb... benm evim merdivenli transfrdn sonra merdiven ckmak ne kaar sakncali yardmci olursanz sevinirm acil cevap ne olur

merhaba kızlar ikinci tüp bebek tedavisine start verdim cuma günü iğnelere başladım. inşaallah bu defa güzel haber alırım.sizlerden ricam bana dua edin lütfen. Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlısıyla herksese o cennet nimetini nasip etsin inşaallah.

merhaba transfer sonrası mı 20 gün dinlendiniz. hamilelik çıktıktan sonra mı?

Merhaba
5 gün önce transferim yapıldı.
Vakit gerçekten geçmek bilmiyor. =(
Birde normalde çok düzenli olan metabolizmam 5 gündür kötü.
Ne yapmam lazım. Aynı sorunu yaşayanlar cevap verebilir mi?

merhaba,bizde tedaviye yeni başladık.Bu siteyide tam anlayamadımöncelikle hepimize sabır ve bebek diliyorumsüreç yıpratıcı sonucu mutlu olsun inşallah.Ben şunu öğrenmek istiyorum.eşim sigara içmeye devam ediyor.Önceden 20 -39 tane içerken şimdi 5-6 içiyor.Bende çok sinir oluyorum.Bu durumu yaşıyan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…