Tüp Bebek Tedavisi ile Ilk Denemede Hamile Kalanlar

canım ben transferın ılk gunu ananas suyu içtim taze
sonra 2 3 kere meyvasuyunu ıctım ılk denemede tutmustu

Darisi basimiza canim insallah bizimde ilk seferde tutar herseyin hayirlisi

merhaba kızlar yasemin ben,
bende ilk denemede hamile kaldım. sanırım bu hafta içi keseyi görme şansımda olur inş. :) bilirim tedavi dönemi zor ve streslidir. malesef sizi tam anlamıyla anlayacak insanlarda sadece aynı aşamadan geçenlerdir. o yüzden sizlere azıcık moral verip yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. iyi düşünün iyi olsun inş. olumsuz örneklerle ilgilenmeyin, motivasyon çok önemli, bolca dinlenin( ileride çok yorulacaksınız inş. :) ).

kızlar ben de transferin 3. günündeyim.belim ve kasık ağrılarım var.ayrıca ağzımda tat diye bir şey kalmadı.miğdem çok kötü.tutan arkadaşlar sizde de böyle şeyler oldu mu

merhaba kızlar umarım sizlere yardımcı olurum tedaviye başlamış ve ya başlayacak olan bütün herkese şimdiden rabbim yar ve yardım eğler inşallah ilk önce bizim sorunumuz sebepsiz infertiliteydi 2 aşılama yaptık olmadı sonra ankarada tüp bebk denemesi yaptırdık şükürler olsun şu an hamileyim ve rabbim izin verirse bir kızım olack 2 ay sonra ben transferimden sonra ilk gün 2 saat hastahanede yattım ayaklarımın altına yastık koydu hemşireler dah sonra evde 3 gün dinlendim oturdum kalktım yürüdüm ama asla iş yapmadım ağır kaldırmadım eğilip kalkmadım yediklerime çok dikkat ettim öncelikle kayoısı tükettim bol bol suyunuda içtim her gün düzenli olarak sonra kızartma gibi cola gibi baharatlı şeyleri yemedim transferimin 6. günü 8 saatlik otobüs yolculuğu bile yaptım memleketime gelmek için evdede kendimi yormadım sağolsun bütün işleri eşime devrettim halada onda daha devralmadım bu arada:kedi: daha sonra benim 10. gün kanamam oldu ve ben o günde idrar testi yapmıştım evde negatif çıktı ve ben kahrımdan ağlaya ağlaya kendimi harap ettim bence en önemli nokta burası kızlar asla vakti gelmeden test yapmayın evde idrar gerçekten doktorların bir bildiği varki 12. gün diyolar ben kan testi yaptırmaktan bile vazgeçtim idrarda çıkmayınca sonra sağolsun bir arkadaşımın zoruyla test yaptırdım 12. günde ve hamileydim ama benim kanamam hala devam ediyordu çünkü kendimi hırpalamıştım resmen olmadı diye ve iki parça şeklinde bebişlerim gitti 3 tane yumoş transfer edilmişti şükürler olsun kızım son anda annesine tutundu belki kan testi yaptırmasydım ben hala kendimi mafetmiş şekilde evde ağlayacaktım ve ilaçlarımı kallanmayıda kesmiştim idrar testinden sonra hiç bişeyi kafaya takmayın byinde bitiyo bazı şeyler ve bol bol dua edin gerçekten rabbim açılan elleri asla geri çevirmiyor sabah namazlarında kalkın bol bol dua edin rabbime en yakın olduğumuz o an secde ederken dualar edin inşallah güzel haberlerinizi alırım hepinizi öptüm sormak istediğiniz bişey varsa özelimdende sorabilirsiniz rabbim tekrar yar ve yardımcınız olsun

Canim yazilarinizi okudukca daha bir umutlaniyorum insallah hepimiz icin herseyin en iyisi olur insallah bende sizlere hamileyim müjdesini veririm

Kizlar yarin hormon testlerim yapilacak hadi benim icin dua edin FSH degerim normal ciksin lütfen dualariniza ihtiyacim var eger FSH yüksek cikarsa tüp bebek merkezlerinin hepsi bana tedavi uygulayamayacagini söylüyor lütfen ALLAHIM bu defa normal ciksin

canım innnnnnnnnnnşallah her şey yolunda gider.benim de yumurtlama tedavim fazla sayıda yumurtadan dolayı az kalsın iptal edilecekti.ertesi gün bir gittim her şey yolunda.Allah kısmet edecekse bi şekilde oluyo.gerçi bende şu an transfer sonrası beklemedeyim.bu işin her aşaması çok zor anlayacağın.Rabbim bize de bu mucizeyi kısmet eder inşallah

bu arada KARATASOZ benim bir arkadaşın fsh değeri çok yüksekti.hatta menopoza giriyorsun dediler.o durmadan yaşil çay ve hayıt otu içti.özellikle hayıt çok faydalıymış.sonra kendiliğinden hamile kaldı.şu an çok tatlı bir kızı var.

ArkadaŞlar merhaba. Bende 26 ocakta ılk kez transfer yaptırdım. Beklıorum 8 Şubat dedıler test ÜnÜme hastaneden.
Ben sızler gıbı ıstanbulda ankarada deĞılım. Dıyarbakır eurofertılde yaptırdım, herŞey ıyı gıdıyor gıbı Şımdılık,

benım sormak ıstedıĞım Şu, ıkı gÜndÜr yÜzÜm aŞırı sıvılcelendı adet olacak zamana da bır ıkı sıvılce olurdu, acaba sıvılcler tutmadgına mı ıŞarettır. Bılenler yardımcı olursa sevınırım.
Allah herkese hayırlsını versın.

yıldızcım bende senin gibi düşünmüştüm regl günümde çok sivilcem olurdu transfer sonrasıda oldu ama pozitif darısı sana hayırlı sonuçlarla gel

yıldızcım bende senin gibi düşünmüştüm regl günümde çok sivilcem olurdu transfer sonrasıda oldu ama pozitif darısı sana hayırlı sonuçlarla gel

teşekkür ederim, inşallahh benimde hayırla sonuçlanır diye dua edip duruyorum...1 hafta kaldı teste günler geçmiyor. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bende dayanamayıp test yapmıştım negatifti 10.gün yaptım pozitif cok iyi anlıyorum seni beklemek zorrrr

bende pazar günü ignelere baslıyorum arkadaslar benımde ılk denemem olacak benım fsh degerım 4.55 normal mi sizin nasıl degerlerınız dualar edelım ınsallah allah ısteyen herkese nasıp eder

bende pazar günü ignelere baslıyorum arkadaslar benımde ılk denemem olacak benım fsh degerım 4.55 normal mi sizin nasıl degerlerınız dualar edelım ınsallah allah ısteyen herkese nasıp eder

fsh degerin normal

merhaba kızlar. kimselerden ses çıkmıyor sanırım. beklemek sancılı.insanın sabrını tüketiyor.

Canim bu arada transferin ilk 7 günü ananas suyu icmek bebegin tutunmasina yardimci oluyormus(7 günde sonra zararliymis) birde kabak cekirdegi unutma ve uygula tercübeli arkadaslarin yazisini okumustum sitede insallah Rabbim ol derde canina can gelir dualarimiz seninle bende subatta basliyacagim tedaviye adet olmayi dört gözle bekliyorum bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…