Tüp Bebek Tedavisi ile Ilk Denemede Hamile Kalanlar

benimde ilk denememdi 1 ocak transferimdi 12 ocaktada kan tahlilimi yaptım çok şükür allahıma 99 çıktı değerim
inş. sizlerde güzel sonuçlar alırsınız

cok güzel.Allah tamamına erdirsin kucagınada almayı nasip etsin inşallah.

Ilk micro denemem transferimin 8. Gunu kan degerim 50.30 blastosist ve 2 embriyo transfer edildi

İlk dememesinde pozitif sonuç alan arkadaşlar, rica etsem sorununuzu ve nerede tüp bebek yaptırdığınızı yazar mısınız? teşekkürler

benim kanallarım tıkalıydı- ege üniversitesi ilk tüp bebek denememde tutdu. 300aralıkta transfer yapılmıştı 12 Ocakta kanda deger bakıldı 272 cıktı :)) allah herkese nasip etsin

humus merhaba canım bende ılk denememde hamıle kalmıstım doktorum amerıkan hastanesınde cengız beydı 2.5 aylıkken kaybettım kalbı durdu yavrumun
şimdi tekrar denıcez yarın gorusmemız var

benimde ilk denememdi 1 ocak transferimdi 12 ocaktada kan tahlilimi yaptım çok şükür allahıma 99 çıktı değerim
inş. sizlerde güzel sonuçlar alırsınız

Canim Yüce Rabbim saglicakla kucagina almani nasip etsin insallah cok sevindim darisi basimiza birde neler yaptigini yazarsan seviniriz nelere dikkat ettin neler yedin neler ictin sormasi ayip ama bize yol göstermen icin soruyorum tekrar hayirli olsun canim

Kizlar aranizda dhea kullanan oldumu kulandiysa hangi markayi aldi ne kadar süre kullandi bende kullanmak istiyorumda bir tavsiyeniz varmi lütfen yazin

SONUCU POZİTİF ÇIKANLARIN DİKKATİNE
merhaba arkadaşlar,benimde mikroenjeksiyon yöntemiyle transfer sonrası 5.günüm.sebebsiz interfilite tanısı konuldu.ilk iki gün herhangi bir akıntı yokken 4.günden itibaren hafif lekelenme ve sol kasıkta hafif ağrı var. sizdede bu şekilde belirtiler oldu mu acaba. ÇOK TŞK

Canim benim Subatta ilk denemem olacak bilmiyorum ama sen en iyisi doktoruna danis keseke bilgim olsaydi sana yardimci olmak isterdim ben tercübesizim sizin tercübelerinize ihtiyacim var herseyin hayirlisi olur hepimiz icin insallah

Ben ilk denememde gebe kaldım ama 9 haftalıkken kayb ettim.7 ay sonra ikincisini yaptırdım.Şu an ikizlerime hamileyim kızlar.Darısı başınıza inşallahhh....

Ben ilk denememde gebe kaldım ama 9 haftalıkken kayb ettim.7 ay sonra ikincisini yaptırdım.Şu an ikizlerime hamileyim kızlar.Darısı başınıza inşallahhh....

Canim cok sevindim darisi basimiza saglicakla kucagina alirsin insallah transfer öncesi ve sonrasi nelere dikkat ettigini yazarsan bizde örnek aliriz tesekkür ederim dualarimiz seninle

merhaba kıslar bende ılk denemede hamıle kaldım 9 haftalıkken kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum
şimdi 2.tedavıme basladık

slm kızlar bende ilk denemede hamile kaldım.suan 11+4 günlük hamileyim.isteyen herkeze nasip etsin rabbim:))))))

ben varım canım malesef bu ay nasipse tüp bebeğe başlıycaz , benim eşimde tek taraflı varikosel vardı 1 buçuk sene önce ameliyat oldu onun değerleri düzeldi ama benim sol tüpüm kapalı çıktı, bir sefer aşılama yaptırdık tutmadı inşallah bu denememizde tutat Allah herkesin gönlüne göre versin

ben de ilk denemede hamile kaldım hatta oğlum 5 kasımda dünyaya geldi ben transferden sonra yirmi gün çalışmadım evde dinlendim hiç iş yapmadım annem yanımda kaldı ilaçları çok düzenli kullandım hiç kabız olmamaya çalıştım balık et ve salata yedim birde ananas çok yedim ve hamileliğin ilk 4 ayında da çok dikkatli davrandım şimdi oğlum yanımda uyuyor allah herkese nasip etsin ve moralimi hep yüksek tuttum

Canim ben ananasi cok duyuyorum günde ne kadar yedin v kacinci güne kadar yedin fazlasi zararliymista bende kismettse subatta yaptiracagim bakalim hayirli ve saglikli bir evlatda bana verir insallah Yüce Rabbim banada katindan bir dost gönderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…