Tüp Bebek Tedavisi ile Ilk Denemede Hamile Kalanlar

Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim

1- çok iyi dinlen, sadece yatak odasında yatmak çok sıkıcıdır. ben her odaya bir yatak hazırlamıştım, hangi odaya gitsem mutlaka yatağa giriyordum.

2-çok zor ama mümkün olduğunca sters yapma, seni oyalayacak bir şey bul, kitap internet...

3- haberleri izleme, insanın içi kararıyor.

4- dr. verdiği ilaçları düzenli al.

5- kabız olma. ben her gün 1 bardak havuç suyu içtim. içine biraz zeytinyağı ekleyerek.
arada ananas yedim. burda okumuştum çok yararlı diye. her gün koca bi kase salata yedim. mutlaka çorba içtim.

6- eğer bilgisayarın masa üstü ise sandayede fazla oturma bana 30 dak. fazla oturur pozisyonda durma dedi dr.

7- laptopsa kucağına alma yatağın kenarına 1 sehpa bırak uzanarak kullan.

8- bir embriyo transferini hiç kafana takma bebek için sadece 1 yumurta ve 1 sperm gerekli fazla değil. eğer nasipse zaten olur nasip değilse 30 embriyo transfer edilsede boş.

aklımda şimdilik bunlar var.

allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

walla bende arkadaşın yazdıklarına katılıyorum

dinlen
eğilip dığrulma, agır kaldırma

sakın kabız olma

bana yeşillik yemek yasaktı arkadaşlar salata yedik yazmış o yuzden emin değilim bundan.

ananas suyunu 7. güne kadar iç diolar sonra zararlıymı, ama ben içmemiştim

ekstra bişey yapmamıştım,

yattım hep, bide kabız olmamaya çalışım, bide sıcak tuttum kendimi

tabi cinsel ilişki yasak.

inşallah hayırlısı olacak.

Arkadaslar birsey sormak istiyorum tedavi esnasinda incir kürü yapilsa faydasi olurmu acaba yada cörekotu bal tarcin karisiminin lütfen bilgisi olan yazsin

Cok sagol arkadasim:)

Valla ya :) insallah ikimiz de bebegimize kavusuruz.
Seni seviyorum:)

Allahim agzindan isitsin canim insallah dua kapilari acikken duani ettinde kabul olur insallah ay cok heyecanlandim simdi ya sabirsizlikla test sonucunu bekliyorum dualarim seninle

Benimde seninle
Sen neredesin suan?
Basladinmi ignelere haplara?

Canim hersey yolunda giderse Pazartesi basliyorum su an yurtdisindayim ilk 10 gün tedaviye burada devam edecem daha sonra Istanbulda toplama ve transfer yapilacak hakkimizda hayirlisi Rabbim saglikli ve hayirlisini versin cümlemize sabirsizlikla senin test gününü bekliyorum Idilde cok üzüldük insallah seninle seviniriz

Kizlar su an sadece 3 yumosum var ve yumurta dondurma islemi yapilacak sansimi artirmak icin hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…