Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim
Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim
1- çok iyi dinlen, sadece yatak odasında yatmak çok sıkıcıdır. ben her odaya bir yatak hazırlamıştım, hangi odaya gitsem mutlaka yatağa giriyordum.
2-çok zor ama mümkün olduğunca sters yapma, seni oyalayacak bir şey bul, kitap internet...
3- haberleri izleme, insanın içi kararıyor.
4- dr. verdiği ilaçları düzenli al.
5- kabız olma. ben her gün 1 bardak havuç suyu içtim. içine biraz zeytinyağı ekleyerek.
arada ananas yedim. burda okumuştum çok yararlı diye. her gün koca bi kase salata yedim. mutlaka çorba içtim.
6- eğer bilgisayarın masa üstü ise sandayede fazla oturma bana 30 dak. fazla oturur pozisyonda durma dedi dr.
7- laptopsa kucağına alma yatağın kenarına 1 sehpa bırak uzanarak kullan.
8- bir embriyo transferini hiç kafana takma bebek için sadece 1 yumurta ve 1 sperm gerekli fazla değil. eğer nasipse zaten olur nasip değilse 30 embriyo transfer edilsede boş.
aklımda şimdilik bunlar var.
allah yardımcın olsun.
Arkadaslar birsey sormak istiyorum tedavi esnasinda incir kürü yapilsa faydasi olurmu acaba yada cörekotu bal tarcin karisiminin lütfen bilgisi olan yazsin
bence herhangi bi şey yapmak tehlikeli. tüp bebek tedavi sırasında kullanılan ilaçların içindeki etkileşimleri bilemeyiz.
ama tabi karar senin.
bence herhangi bi şey yapmak tehlikeli. tüp bebek tedavi sırasında kullanılan ilaçların içindeki etkileşimleri bilemeyiz.
ama tabi karar senin.
Incir kurunu bende mutlaka deneyecegim.[/QUOT
Bacim benimi takip ediyon hangi konuya gelsem sen oradasin derdimiz ayni ya bacim insallah sonumuz hayirli olur
Valla ya :) insallah ikimiz de bebegimize kavusuruz.
Seni seviyorum:)
Incir kürünü öneren doktor tüp bebek tedavisinde tavsiye etmiste o bakimdan soruyorum
Benimde seninle
Sen neredesin suan?
Basladinmi ignelere haplara?
doktor önerdikten sonra güvenebilirsin ama hani kulaktan dolma yapıorla ya kimileri.ona dikkat etmek gerekir.
hakkımızda hayırlısı
Canim Dr. Saracoglu tavsiye etmisti kendi sitesinde