Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 4 embriyom 6 ya bölünmüş iyimi
Arkadaşlar ben ilk denemede hamile kalanlardanım. Kasım ayında tedaviye başlamıştım. Hamile kaldığımı öğrendikten sonra biraz ihmal ettim siteye girmeyi:) Benimde açtığım topikleri görürseniz kafa karışıklıklarımı, endişelerimi, korkularımı anlarsınız. Başlıyımmı bekliyimmi derken kendimi tedaviye başlamış buldum. 21 yumurta toplandı 18i döllendi. Sigara içiyordum, kiloluydum bunlar bende hep şüphe uyandırıyordu. Transferimin 10. gününde kanamam oldu. Bende tutunmadığını düşündüm ve hayallerim suya düştü... O an neler yaşadığımı hissedebilirsiniz. Ama kan testi yaptırdıktan sonra mutlu bir başlangıç yaptım. Şuan 14 haftalık hamileyim. Ve tabikii sigara içmiyorum, yediklerime dikkat ediyorum. Ama bana tedavi süresince neler yaşadın diye sorarsanız herşeyin kader olduğunu bir kez daha anladım... Eğer Allah bizim kısmetimize yazdıysa kızlar bu iş oluyor. O yüzden takılmayın hiç birşeye ve olacağına bırakın. Eger olmazsada bununda bir iyi olaya vesile olacağına inanın...
ooo süpermiş..yarına kadar 8-10 hucreli olacak onlar. tam istenilen gibi olacaklar..
hayırlı olsun canım kaç hücreliydiler
hiç hatırlamıyorum hücresini:kedi:
gerçektenmi teşekkür ederim
Allahım emeklerimi boşa çıkarmaz inşallah teşekkür ederim benim için dua et ne olur senin sorunun varmıydı canım nerde yaptırdın
öylemi canım o kadar kafam karışıkki kusura bakma akşamdan beri sancı çekiyorum galiba karnım su topladı çok şiş karnım canım anlatmışmıydım bilmiyorum eşim varikoseldi düzeldi bendede sol tüp kapalı başkada sorunum yok inşallah herşeyin hayırlısı olur,
öylemi canım o kadar kafam karışıkki kusura bakma akşamdan beri sancı çekiyorum galiba karnım su topladı çok şiş karnım canım anlatmışmıydım bilmiyorum eşim varikoseldi düzeldi bendede sol tüp kapalı başkada sorunum yok inşallah herşeyin hayırlısı olur,
önemli değil.
sen sorunları takma kafana tüp bebek tüm o sorunları elimine eden bi yöntem.tüplerin kapalılıgının zararı yok ded dr um bna. benımde biri kapalı. yarına insallah 4 yumurtanda sağlıklı uaşır ve sorunsuzca transfer olur.sende çok değil 10 gün sonra mutlu sonu öğrenirsin.
unutma transfrden itibaren hamilesin. saddece düşük ihtimalimiz braz yüksek.
hakkında hayırlısı..kaydirigubbakcemile5
bide su toplaması önemli bi sıkıntı.doktorun haberi olmalı mutlakaaa...
slm arkadaşlar..allah hepinizin yardımcısı olsun ve inşallah gönlünüze göre bir evlat nasip etsin.Emekleriniz boşa gitmesin dilerim.Bende tüp bebek yaptırdım ilk denememde tuttu.10 gün sonra doğum yapıcam allah nasip ederse bir kızım olacak.Bu süreç hiç kolay bir süreç değil.Çok sabır maddiyat vede zaman istiyor.Herkese hayırlı evlat versin rabbim.Herşey gönlünüzce olsun
haberi var canım telefon açtım yarın bakarız dedi tutunmasına engelmi bu
teşekkür ederim canım bazı arkadaşlar kafamı karıştırdılar gittiğim merkez iyi değilmiş tek soru o şimdi kafamda