Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

benim de ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuçlandı.aynı siizn gibi belirtileri çok kafama taktım.bende nerdeyse hiç belirti yoktu herkes 10.gün ya da 12.gün adet oluyodu ben negatif sonucu aldığım halde adet olmadım.17.gün oldum.o güne kadar hala ümidim vardı çünkü adet belirtisi bile yoktu.o gün aniden patlama şeklinde geldi kanamam.parçalar düştü.transferden sonra ilk günler bembeyaz çok yoğun akıntım vardı başka da ne ağrı ne leke ne kanama.benden size bi tavsiye.sakın takılmayın belirtilere.herkeste farklı oluyo ben emindm hamile olduğuma ama olmadı.allahım inşallah sizlerin yüzlerini güldürür dualarını kabul eder kucağınıza bebişlerinizi verir.benim rüyam bitti....

kızlar bu gun transfer gunu dahıl 3. gunum. transferden beri hafif sızlama şeklinde kasık hareketlerı vardı. sanırım o yumurta toplama işleminden kaynaklanıyordu . ama iki gündür gece tam 21 de bana ateş basıyor, ve bu sabah uyandım mutfağa gittim kahvalı hazırlamak için. başım bi tuhaf oldu sankı sanıyelık tansıyonum gitti geldi ve mıde bulantısı başladı. acaba psikolojik mi???? o saatten sonra hiç kasıklarımda bile bir hareket yok maalesef offfff en zoruda bu 12 gun beklemek

BENıMDE 3.GÜNÜM SABAHLARI MıDEM BULANIYORR MERAK EDıYORUM BÖYLE BELıRTıLER BAŞKALARINDADA OLUYOMU LTFEN BıRı CEVAP YAZSIN
opuyorumnanaktan

bulantılar ilaçlardan kaynaklanıyor olbailirmiş.ben tekrar doktorumla konuştum.hiçbir belirti olmazmış.belirti için çok erkenmiş.

kızlar benimde bugün 3.günüm transferde ama belinde ve kasıklarımda ağrı var ve şişlik hissediyorum

herkese merhaba sıkıntılı bır gunde nette gezerken burayı buldum bende transfer oldum 3 defa aşılama gecırdım sonuc negatıf bu defa tüp bebek denemesı yaptık ve bugun 8. gunum ayın 18 de sonuc bellı olacak tabıkı sızlerın deneyımlerını okumak bana bıraz moral verdı ınsanın yanlız olmadıgını bılmek kadar guzel bır sey yok umarım benım gıbı durumda olan butun arkdaslara allah yardım eder ve hepımız hayırlı sonuclar alırız gercekten beklemesı cok zor olumlumu olacak yoksa olumsuzmu olacak herkesle tanıstıgımı sımdıden mutlu oldum umarım ıyı haberlerıde burdan paylasırım ....

canım merhaba seninle aynı gün öğreneceğiz sonucumuzu inşalah rabbim ikimizide sevindirir arkadaşlar artık kafama takmıyorum gerçekten burası beni çok rahatlattı yaptığım tek şey sağlıklı beslenme evdeki günlerimin tadını çıkarmak ve dua etmek sonunda ölüm yokya inş iyi olacak ama unutmayalımki olumsuz birşeyde olursa bu bizim için hayırlısı demek..

haklısın sedacım ama elde degıl ıste olumlu yada olumsuz bır sonuc cıksın ıstıyor ınsan boyle elı kolu baglı beklemek cok zor benım cok fena karnımda sıslık olustu arasıra terleme fılan oluyor ilaçların etkılerımı acaba sende degısımler varmı?

canım benim şişlerim tedavının ortalarında başladı hamile gibi oldum çok fenaydım doktorum normal yumurtalar çok büyüdüler sakın ilaç alma dedi dikkat ettim gögüslerim fena oldu yayıldıda yayıldı şiş sabah uyandığımda çok acıyor kasıklarımda hafif iğnelenme ve az belim ağrıyor hayırlıdı rabbim emeklerimiz boşa vermesin..senin test günün ne zaman..

deyancım kusura bakma kafam kalmadı bugünlerde aynı gün öğreneceğizya..sonuçları pardon canım ya..:))))

ben dayanamadım artık bugun yakında ozel bır hastane vardı orda kandan gebelık testi yaptırdım bugun transferım 11.günü degerım 4.1 cıktı.0-5 arası negatıf sayılıyormus benım kıde ust sınıra yakın cıkınca doktor negatıf ama bır kac gun sonra bır daha yaptır belkı degısebılır dedı tabıkı bu haber benı cok uzdu keske yaptırmasaydım demeye basladım en azından umut vardı sımdı ondan da oldum canım cok sıkıldı

canım ya üzülme ne olur belki bir yanlışlık olmuştur ne olur üzülme ..off offf ben hiç test yaptırmak için böyle bir meraka düşmedim ya kendimi kandırıyorum yada gerçekten içimde fazlasıyla bir rahatlık var bakalım hayırlısı..bir kaç gün sonra birdaha yaptır kan tahlili bakalım ne çıkacak

benım pek umudum yok egerkı bır gebelık olsaydı zaten cıkardı cok uzuldum gercekten umarım senın sonuc pozıtıf cıkar ve ısın en kotu yanıda doktorlar esımın ve benım tıbbı hıc bır sorunu olmadıgını normal yoldan bıle hamıle kalacagımızı soyluyorlar ama 3 asılama bır tup bebek denemesıde olumsuz sonuclandı artık neye ınanacagımı bılmıyorum (
çarsamba gunu bır daha yaptıracam tup bebek yaptırdıgım merkezde aılem umudunu kaybetme dıyor ama ıcımden gelmıyor benım
yınede herseyın hayırlısı olsun dıyorum.... senın sonucu mutlşaka bıldır beklıyorum bende umarım olumlu olur....

benım pek umudum yok egerkı bır gebelık olsaydı zaten cıkardı cok uzuldum gercekten umarım senın sonuc pozıtıf cıkar ve ısın en kotu yanıda doktorlar esımın ve benım tıbbı hıc bır sorunu olmadıgını normal yoldan bıle hamıle kalacagımızı soyluyorlar ama 3 asılama bır tup bebek denemesıde olumsuz sonuclandı artık neye ınanacagımı bılmıyorum (
çarsamba gunu bır daha yaptıracam tup bebek yaptırdıgım merkezde aılem umudunu kaybetme dıyor ama ıcımden gelmıyor benım
yınede herseyın hayırlısı olsun dıyorum.... senın sonucu mutlşaka bıldır beklıyorum bende umarım olumlu olur....

CANIM YA LÜTFEN BÖYLE KENDıNı KOYUVERME ıNŞALLAH BıR GÜN OLACAK ..ıNSANOĞLU ÖLÜME BıLE ALIŞIYOR BıR HAFTA AĞLIYORSUN SONRA GÖZÜNDEN YAŞ BıLE GELMıYOR BUDA BıR ıMTıHAN NE OLUR KENDıNı TOPLA EĞER ıMKANIN VARSA EŞıNLE KISA BıR TATıLE ÇIKIN HERŞEYı UNUT POLYANACILIK OYNAMAK ZORUNDAYIZ..ALLAH SABIR VERSıN DıLERıM RABBıMDEN HEMENCıK NORMAL YOLLA HAMıLE KALIP BU GÜNLERı UNUTURSUN..KENDıNE ıYı BAK GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDASIN..UMUT DÜNYASI..a.s.

bak bu msj başka bir arkadaşada yazdım oda negatif almıştı sonucunu ne olur topla kendini hayat devam ediyor..inş bildiricem sonucumu inşallah bende hayal kırıklığına uğramam..allahım yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…