kızlaaaaar hamıleyım sukurler olsun ALLAHIMA ısteyen herkese versın rabbım ALLAHtan umıt kesmemek lazımmıs cok sukurrrrr:CüvCüv::teytey::teytey:
canımmmmmmm o kadar çok sevindimki anlatamammmm..allahımm sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah... değerin kaç çıktı kaçıncı günde?
kızlaaaaar hamıleyım sukurler olsun ALLAHIMA ısteyen herkese versın rabbım ALLAHtan umıt kesmemek lazımmıs cok sukurrrrr:CüvCüv::teytey::teytey:
kızlar burası sorunlarımızı sıkıntılarımızı paylaşacagımız bir yer olarak biliyordum neden benım sorduğum sorulara cevap verılmıyo analamadım
canım benım bugün transferde 5 .günüm sırt ağrısı çekiyorum birde ayakta fazla durduğumda sağ tarafım sıtım çok ağrıyo ve çabuk yoruluyorum acaba tuttumu tutmadı mı demekten kafayı yiycem transferın 5 .günü baktırsam bişey çıkar mı erken biliyorum ama zaman geçmek bilmiyo arkadasım yaaa sendekı belırtıler nelerdı yazarmısın
Penses
ben 11. gün idrar testi yaptırdım ama çıkmadı, bugün 12. günüm ve silik çıktı. İdrar kesin sonucu asla hemen vermez. kan tahlilini 9. gün yaptır. çıkabiliyor. benim çıkmıştı. Bu arada arkadaşlar, bütün sıkıntılı dönemin sonunda mutlu haberi sizlerle paylaşayım istiyorum. çünkü dertlerimi sizlerle paylaştım, sevincimizi de paylaşmamız lazım. Hamileyim inşallah. 12. gün değerim 297. Allah isteyen, bu yolda sıkıntı ve azap çeken, umudunu yitirmeyip tekrar tekrar deneyenlerin yanında olsun, hepimizin yüzü gülsün inşallah. Penses, bana haberi bildir, ama biraz sabır. Bebişe de zarar verirsin bak.