Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

seda dun senın de sonuc açıklanacaktı ne oldu cok merak edıyorum...bırsey yazmamıssın umarım olumludur.dun benım asıl tahlıl gunumdu tup bebek yaptırdıgımız merkezde tahlıl ıcın cagırdılar ve sonuc pozıtıf dedı doktor cok sasırdım ama kımyasal gebelık olabılır cok sevınme dedı cunku degerım 17 cıktı yanı tam sınırdaymıs :KK43: cuma gunu bır daha yaptıracam tahlıl eger ıkı katına ulasmazsa gebelık negatıf sayacagız dedı doktor :KK43: ola kala kaldım yaa basına bole
bırsey gelen varmı ?yada 17 nın ıkuye katlanma durumu olabılırımı?

:CüvCüv: slm arkadaslar ben aranıza yenı katılıyorum bende ılk tup bebek denemm 5 yıllık evlıyım bugun trasfer oldum test gunum 7 ocak cok heycanlıyım
insallah herkesın muradını rabbım gerı cevırmez dualarımız hepımıze belırtıler olursa bende beklıyorum banada mesaj atınn şimdiden tesekkur edrımm

slm hanımlar.13 yıllık evliyim ve ilk denemem.sonuçmu.31.12.2009 büyük ikramiye.sonuç ne olursa olsun hayat yaşamaya değer.:))

burayı yeni gördüm. ben de hamile iken yaşadıklarımı anlatayım. bi kere hiç bir fark yaşamadım. tek fark arada bir adet sancısı gibi sancılarım oldu. aha dedim adet oluyorum ama bir tuhaflık vardı hiiiç göğsüm ağırmıyordu. normalde adet sancılarımdan önce göğüs ağrım başlardı. tık olmadı bende. bi de sarımtırak bir renk aldı akıntım. zaten çok akıntısı olan biriydim. akıntı yoğunluğu değişmedi. adet sivilcemi de çıkardım. yani tek fark sarımtırak akıntı ve göğüs ağrısının olmamasıydı.işin ilginç tarafı da normalde herkeste göüğüs ağrısı olur ordan anlarlar hamiş olduklarını. ama çoğu arkadaşımda hiç bir belirti olmamıştı. gerçi bebişimi altı haftalık iken kaybettim. unutmadan. ben 13. gün dahi idrar testi yaptım çıkmadı ama kan testim 61 di. hepinize kolaylıklar diliyorum herkesin hamişliği farklı oluyor belirtiye takılmayın. umarım hepiniz hamiş olursunuzzzz

arkadaşlar inanın hiç bir belirti olmuyor.ben ilk denemde hamile kaldım ama 10.gün kanamam başladı adet olduğumu düşündüm ve isteksiz bi şekilde test yaptırdım sonuç pozitif çıktı.gerçi 20 gün sonra düşük yaptım.7 ay sonra yine tedaviye başladım.transferimin 6.günü.6 ocakta sonuçlanacak.umarım pozitif olur benim ve isteyen herkesin.

slm herkese..ben de test günümü bekliyorum .7 ocak.....bugün 5. günüm.ama çok gazım var,kabızlığım felaket..bel ağrım,göğüs ağrım var ve akıntım bugün günlük pedimi sapsarı yaptı...korktum ben de.sizce iyi mi kötü mü?umarım sonuçlarımız hepimiz için hayırlısı olur....

sonucumu aldım.negatif.tekrar denemeyi asla düşünmüyorum.en azından şimdilik.tek kötü tarafı sevenlerinizi istemeden de üzmek.bu rabbim ömür verdiği sürece yaşamaya geldim çocuklu ya da çocuksuz.tanrı bu tedaviyi uygulayanların yardımcısı olsun.iyi senelerrr...

sonucumu aldım.negatif.tekrar denemeyi asla düşünmüyorum.en azından şimdilik.tek kötü tarafı sevenlerinizi istemeden de üzmek.bu rabbim ömür verdiği sürece yaşamaya geldim çocuklu ya da çocuksuz.tanrı bu tedaviyi uygulayanların yardımcısı olsun.iyi senelerrr...

canım ne dım sana.hakımızda hayırlısı olsun bende gecen hafta negatıf alanlardanım bak olunmuyor ama sen hemen pes etmemelsın nasıp se denıcez olmazsa tabıkı allahıum bır ımtıhanı dıcez.ınsaalh hakkımızda allah hayırlısını nasıp etsın.

:CüvCüv: slm arkadaslar ben aranıza yenı katılıyorum bende ılk tup bebek denemm 5 yıllık evlıyım bugun trasfer oldum test gunum 7 ocak cok heycanlıyım
insallah herkesın muradını rabbım gerı cevırmez dualarımız hepımıze belırtıler olursa bende beklıyorum banada mesaj atınn şimdiden tesekkur edrımm

:emir_bebek: evet kızlar test sonucum pozitif cıktı ve ben hamıleyım ilk denememizde basarılı olduk
allahım herkese nasıp ettsın doktorum hakkında bılgı almak ısteyen ozel msj atabılır...opuyorumnanaktan

:emir_bebek: evet kızlar test sonucum pozitif cıktı ve ben hamıleyım ilk denememizde basarılı olduk
allahım herkese nasıp ettsın doktorum hakkında bılgı almak ısteyen ozel msj atabılır...opuyorumnanaktan
tebriklerrrr bundan daha guzel bı yıl baslangıcı olamaz heralde allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişlerin tutunmuştur diye teminni ediyorum benim ikinci günden itibaren belim agrımıştı taki 2 aylık oluncaya kadar

çok tebirk ederim,Allah kucağınada almayı nasip etsin ınşallah.benim pek belirtim olmamıştı aynı adet belirtilerim vardı.sadece embriyo transferinden itibaren en sevdiğim yemekler olan tavuk ve makarnadan çok tiksinmiştim.hala yiyemiyorum.

arkadaslar cok tesekkur edrım bu sımdılık kan test sonucu ama daha ultra sona 10 gun var orda bellı olacak tam sonuc hepınızden dua ıstıyorum benım dualarım da sızınle allah sızlerede bu heycanı yasatır ınsallah belırtılerıme gelınce kasıklarım cok agrıdı goguslerım belırgınlesme ve agrı olustu ama suan kalmadı ve suan sık sık ates basıyor sık ıdrara cıkyorum benım belırtıler bunlar dogru ıse benıde aydınlatın baska ne belırtı olacak onumuzdekı gunlerde bılen varmı? hayırlı haberlerınızı beklıyorum.....

mrb transferın ıkıncı gunu kasıklarımda batmalar oluyo normalmıdır acaba ya bıde brsey dıcem evde tek basımayım bana yardımcı olan yok yemek falan yapmamm dogru olurmu sıce ne bılım hep yatmak ta sıkıyor

canım ben transferdensonra 3gun sadece tuvalete kalktım.yemek annem yaptı dısardan hazır yedık.ıdra ettık yanı bu 3gun cok önemli zaten bu 3gunde tutunuyo bebısler.oyuzden dıkkatlı ol.ben suan hamileyim.sonra keske yapmasasydım deme kendıne dıkkat et

X