Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım bende 3 kez tüp bebek denedim 2. sinde tutundu ama düşükle sonuçlandı.hiç heyecan yapma sakin ol allahın izniyle olacak inşallah.benim ilk seferde hamile kalan arkadaşlarım oldu.seninde bebişlerin olur ve bize buradan haber verirsin umarım
arkadaşlar transferimin 6. günü hiç belirti yok. belirtiler en erken ne zaman başlıyor. ya da hiç belirti olmayabiliyor mu?
cnm benımde 5. gunum belırtıler kişiden kişiye değişiyor hıc belırtısı olmayıpta hamıle kalan cok ınsan var rahat ol düşünmemeye çalış güzel şeyler düşünki güzel sonuçlansın
herkes kasık ağrısından, kramplardan bahsedince ben de niye bu belirtiler yok diye kendimi yemeye başladım. birbirimize müjde verelim inşallah.
arkadaşlarrrrrrrrr bende yeniyimmmmm burda bugun uye oldum acemıyım yani
benimde bugun belli oluyo tam yarım saat kaldı rabbim sen buyuksun nolur yalvarıyor bebişlerimizi tez zamanda kucaklarımıza alalım amin
bugün transferimin 7.günü ve hafif beyaz akıntı geldi.bu benim ilk tüp bebek denemem ve 4 olumsuz aşılama sonrası insan acayip korkuyor sonuçtan. bu arada transferimin ilk 4 günü acayip bi terleme olmuştu bende de