Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

slm canım bende 3 kez tüp bebek denedim 2. sinde tutundu ama düşükle sonuçlandı.hiç heyecan yapma sakin ol allahın izniyle olacak inşallah.benim ilk seferde hamile kalan arkadaşlarım oldu.seninde bebişlerin olur ve bize buradan haber verirsin umarım

sagol canim. benim ilk deneyimim oldugu icin, cok heyacanliyim..
:Saruboceq:

arkadaşlar transferimin 6. günü hiç belirti yok. belirtiler en erken ne zaman başlıyor. ya da hiç belirti olmayabiliyor mu?

arkadaşlar transferimin 6. günü hiç belirti yok. belirtiler en erken ne zaman başlıyor. ya da hiç belirti olmayabiliyor mu?

cnm benımde 5. gunum belırtıler kişiden kişiye değişiyor hıc belırtısı olmayıpta hamıle kalan cok ınsan var rahat ol düşünmemeye çalış güzel şeyler düşünki güzel sonuçlansın

arkadaşlar benimde iil denemem ve şurda testime 3 gün kaldı..ağrılarım var karnımda ve kasıkta..

herkes kasık ağrısından, kramplardan bahsedince ben de niye bu belirtiler yok diye kendimi yemeye başladım. birbirimize müjde verelim inşallah.

tatlım hemen telaş yapma yaa bünyee meselesidir belki..sıkma canını sen ok..

arkadaşlarrrrrrrrr bende yeniyimmmmm burda bugun uye oldum acemıyım yani
benimde bugun belli oluyo tam yarım saat kaldı rabbim sen buyuksun nolur yalvarıyor bebişlerimizi tez zamanda kucaklarımıza alalım amin

arkadaşlarrrrrrrrr bende yeniyimmmmm burda bugun uye oldum acemıyım yani
benimde bugun belli oluyo tam yarım saat kaldı rabbim sen buyuksun nolur yalvarıyor bebişlerimizi tez zamanda kucaklarımıza alalım amin

Arkadaşım inşallah hayırlı ve güzel haberler almışsındır...

hoşgeldin erolcan aramıza cnm inşallah hayırlı ve güzel bir sonuç almışsındır bizlere yazmayı unutma sevgilerimle...

mrb arkadaşlar transferimin 2 . günü bir şeyi merak ediyorum tüp bebek sonucu gebe kalan arkadaşlar transferden 1 - 2 sonra ateş basması oldumu sürekli sıcaklık hissetinizmi vücudunuzda

arkadaşlar buradan devam etsek belirtilere karnında şişkinlik olmadan hamile kalan var mı t.b denemesi sonrası göğüsteki şişkinlik sabak akşam kulanılan jelden mi acaba

arkadaşlar yazılarınızı uzun süredir takip ediyordum. siteye üye oldum msg attım ama hiç yanıt gelmedi.

bugün transferimin 7.günü ve hafif beyaz akıntı geldi.bu benim ilk tüp bebek denemem ve 4 olumsuz aşılama sonrası insan acayip korkuyor sonuçtan. bu arada transferimin ilk 4 günü acayip bi terleme olmuştu bende de

canım öncelikle hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonucu alırsın benim en büyük belirtim üşümemdi canım yaz ortasında çorapla hırkayla dolaştım resmen akıntında olabilir canım kafana takma rabbim inşallah çifter çifter versin sana ve bütün anne olmak isteyen anne adaylarına:Saruboceq::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…