sonucumu aldım.negatif.tekrar denemeyi asla düşünmüyorum.en azından şimdilik.tek kötü tarafı sevenlerinizi istemeden de üzmek.bu rabbim ömür verdiği sürece yaşamaya geldim çocuklu ya da çocuksuz.tanrı bu tedaviyi uygulayanların yardımcısı olsun.iyi senelerrr...
:CüvCüv: slm arkadaslar ben aranıza yenı katılıyorum bende ılk tup bebek denemm 5 yıllık evlıyım bugun trasfer oldum test gunum 7 ocak cok heycanlıyım
insallah herkesın muradını rabbım gerı cevırmez dualarımız hepımıze belırtıler olursa bende beklıyorum banada mesaj atınn şimdiden tesekkur edrımm
tebriklerrrr bundan daha guzel bı yıl baslangıcı olamaz heralde allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsınevet kızlar test sonucum pozitif cıktı ve ben hamıleyım ilk denememizde basarılı olduk
allahım herkese nasıp ettsın doktorum hakkında bılgı almak ısteyen ozel msj atabılır...opuyorumnanaktan
Tebrikler iki alyans.Gözünüz aydın:) Nereye yaptırdınız? Sorununuz neydi?
canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişlerin tutunmuştur diye teminni ediyorum benim ikinci günden itibaren belim agrımıştı taki 2 aylık oluncaya kadar