Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Ben bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar, vajinal jel kullanıyorum crinone. ve kullandığım günden beri göğüslerime dokunamıyorum, inanılmaz acıyorlar, büyüdüler, acaba jelden mi yoksa bir belirti olabilir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim

canım ben kullanmadım bılmıyorum ama ondan degıldır genelde gogusler sısıyor hamılelıktende olabılıyor merak etme

canım bende kullanıyorum ama göğüsslerimde herhangi bi şişme yada bi rahatsızlık vermedi bana yanlızca doktor bulantı yapabilir dedi baska bi sebepten olabilir doktoruna danısmanı tavsiye ederim

DORUKK mesajımıaldınmı son mesajı gebelıkle ılgılı belırtılerın varmı goguslerınde degısıklık falan bende hıc bı belırtı yok kan testını doktor pazartsıye attı oofff beklemek cok zor bazen kotu dusunuyorum ya yoksa dıye tutmadıysa dıye ıdrar testıne guvenmek ıstıyorum ALLAHIM yardımcımız olsun

caws yüreğini ferah tut, göğüslerde değişiklik falan bende de yok henüz sanıyorum bu değişiklikler 5. haftadan sonra oluyor. Kötü düşünme herşey güzel olacak bak görürsün...beklemek zor biliyorum aynı şeyleri ben de yaşadım ve hala yaşıyorum bak pzt günü kese görmeye gidicez hala içimde acaba sorusu var bu beklemeler bitmeyecek şekerim...:teselli:
bu arada bi belirti midir bilmiyorum ama transferden sonra çok sık idrara çıkıyorum gece bile kalkıyorum benim gibi olan var mı?

canım arkadasım cok sagol sen kandada gorduysen pozıtıf korkma canım ben daha kanda goremedım ıdrar pozıtıf ayrıca ıdrara cıkmanda evet bı belırtı umarum bebıslerın sana sıkıca tutunsun ALLAHIM sızı korusun

cheryy bendede aynı tuvalet sorunu var 15 dk bir tuvaletteyim.:)göğüslerim çok şişti uçları karadı karnımı gör 3 ay dersin mide bulantıları var.baş dönmesi ben çok erken başladım bunlara anlamadım.birde çok sabırsızım ilk ultrason 25 mart üfff daha çok var sen kac gün bekledin canım testten sonra...?

canım benimmmm korkma... sana anlatıyorum bak diorumya eğerki ahmile olmasan idrar testinde çıkma olsılığı bile yok.bence hamilesin sen. sen nie testini pazartesi yaptırıosun ayrıa anlamadım 11. günmüş yaptır gitsin işte ben 10. gün yaptırdım ilk testimi. hem ne garip dr. muş o öle bile bile strese sokuyo seni. sen sıkma canını.
göğüslere gelince benim göğüslerim bi şişti bi indi. ama uçları hala çok acıyo...bide benim hep adet ağrılarım aoluo öncedende oluyo şimdide oluo. şimdi hamileim ama bu seferde ağrılar olunca eyvah düşüomu korkusu düşüyo insanın aklına töbe töbe...benim başka hiç belirtim olmadı.... sadece adet belirtisi yane yaşadıklarım... inşallah hamilesindir canım... rabbim emeklerini boşa çıkarmasın....:1hug:

sagol canım ya rahatlatıyosun benı dr.um uzak oldugu ıcın pztye attı yanı ıkı kez gel gıt yapmayacam 1.5saatlık yol burasıda kucuk bı yer mecbur orda yaptırcam duanı eksık etme canım pzt sonucu sana bıldırırım umarım guzel haber verırım ALLAHIM yardım etsın :Saruboceq:

Arkadaşlar ümit verici cevaplarınız için teşekkür ederim, umarım öyledir. Allah nasip etsin bize de.

kızlar benimde 9.günüm göğüslerimin kenarları ağrıyo uçları değilde bende jeldenmi diye düşünüyorum ama ilk tedavimdede jel kullanmıştım böyle olmamıştı sonuç tabiki negatifdi,ama reçetede yazıyo yapabilir diye ne bilim işte kafa karışıyo insanın başkada bi belirti falan yok öyle arada adet belirtisi oluyo hafif okadar.

kindercim benim idrar sorunu dışında şişkinlik bende de var ve çok rahatsız ediyor. Bir de karın kaslarım acıyo sanki böyle spor yaparsın acır ya öyle ..uyku ve halsizlik var kafam kazan gibi sürekli...valla ben de çok sabırsızlanoyorum pzt gidicez doktora bhcg 1000'i geçerse ki doktor büyük ihtimalle geçer dedi keseyi görmeye gidicez hayırlısıyla bi görsek içim rahatlıycak...:Saruboceq:

Ben anneme de tekrar tekrar soruyorum, acaba hamilelik belirtisi mi diye ama dün doktoru aradım, ilaçtan olduğunu söyledi. Gene de umutsuzluğa kapılmak yok.

arkadslar pzrtesı kanda test yaptırcam nolur dua edın bana ALLAHIM yardım et lutfen umarım pzrtesı guzel haberler verırım sızlere:Saruboceq:

arkadslar pzrtesı kanda test yaptırcam nolur dua edın bana ALLAHIM yardım et lutfen umarım pzrtesı guzel haberler verırım sızlere:Saruboceq:

Annesinin rumuzu gibi tuttuğunu koparan minicik bir caws müjdesi almanı diliyorum sevgili kardeşim,dualarım seninle,güzel haberini bekliyoruz:Saruboceq:

kızlar merhaba.aranıza yeni katıldım.transferimin 5.günü.beraber bekleyelim istedim
göğüslerim şişti-büyüdü, sol kasığımda hafif bi dolgunluk hissi var. hamileliğe alamet olsun diye dua ediyorum bakalım.daha çoooooook var....

kızlaaaaar hamıleyım sukurler olsun ALLAHIMA ısteyen herkese versın rabbım ALLAHtan umıt kesmemek lazımmıs cok sukurrrrr:CüvCüv::teytey::teytey:

kızlaaaaar hamıleyım sukurler olsun ALLAHIMA ısteyen herkese versın rabbım ALLAHtan umıt kesmemek lazımmıs cok sukurrrrr:CüvCüv::teytey::teytey:

Canımmmm,minik caws geldi bakkıyamam ben onaaaaa,hadi gözün aydın,yaşamın müjdelerle dolu geçsin diliyorum,Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin,çok çok sevindim,tekrar kutluyorumhihoyyyt

kaydirigubbakcemile5 cnm hayırlı olsun...allah analı babalı büyütsün...her şeyin başı sabır ama becerebildiğimiz pek sanmıyorum...çok heyecanlanıyo insan..tekrar tebrik ederim...rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib eder inş. bebeişlerimizi cnm...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…