Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

kızlaaaaar hamıleyım sukurler olsun ALLAHIMA ısteyen herkese versın rabbım ALLAHtan umıt kesmemek lazımmıs cok sukurrrrr:CüvCüv::teytey::teytey:

canımmmmmmm o kadar çok sevindimki anlatamammmm..allahımm sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah... değerin kaç çıktı kaçıncı günde?

canımmmmmmm o kadar çok sevindimki anlatamammmm..allahımm sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah... değerin kaç çıktı kaçıncı günde?

canım sagol degerım cok yuksek degıl galıba 15gun 367 cıktı sanırım tek bebek ama olsun ALLAHIMAsukurler olsunkı yuzumu guldurdu guzel dıleklerın ıcın sagol kardesım hepımız saglıkla kucagımıza alırız ınsallah bebıslerımızı ALLAHIM yar ve yardımcımız olsunkaydirigubbakcemile5:emir_bebek:

kızlaaaaar hamıleyım sukurler olsun ALLAHIMA ısteyen herkese versın rabbım ALLAHtan umıt kesmemek lazımmıs cok sukurrrrr:CüvCüv::teytey::teytey:

TEBRİK EDERİM..................:içelim: :teytey::teytey: ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ARKADAŞIM

kızlar burası sorunlarımızı sıkıntılarımızı paylaşacagımız bir yer olarak biliyordum neden benım sorduğum sorulara cevap verılmıyo analamadım

kızlar burası sorunlarımızı sıkıntılarımızı paylaşacagımız bir yer olarak biliyordum neden benım sorduğum sorulara cevap verılmıyo analamadım

herkese tesekkur ederım arkadasım ben sorunu gormedım sorun ne yanıtlayalım :uhm:

canım benım bugün transferde 5 .günüm sırt ağrısı çekiyorum birde ayakta fazla durduğumda sağ tarafım sıtım çok ağrıyo ve çabuk yoruluyorum acaba tuttumu tutmadı mı demekten kafayı yiycem transferın 5 .günü baktırsam bişey çıkar mı erken biliyorum ama zaman geçmek bilmiyo arkadasım yaaa sendekı belırtıler nelerdı yazarmısın

canım benım bugün transferde 5 .günüm sırt ağrısı çekiyorum birde ayakta fazla durduğumda sağ tarafım sıtım çok ağrıyo ve çabuk yoruluyorum acaba tuttumu tutmadı mı demekten kafayı yiycem transferın 5 .günü baktırsam bişey çıkar mı erken biliyorum ama zaman geçmek bilmiyo arkadasım yaaa sendekı belırtıler nelerdı yazarmısın

çok erken daha hiç bir şey çıkmaz test yaptırıp moralini bozma

arkadasım 9.gun ıdrarda bellı oluyor sen yınede 12gunu bekle sevgıler

Penses
ben 11. gün idrar testi yaptırdım ama çıkmadı, bugün 12. günüm ve silik çıktı. ıdrar kesin sonucu asla hemen vermez. kan tahlilini 9. gün yaptır. çıkabiliyor. benim çıkmıştı. Bu arada arkadaşlar, bütün sıkıntılı dönemin sonunda mutlu haberi sizlerle paylaşayım istiyorum. çünkü dertlerimi sizlerle paylaştım, sevincimizi de paylaşmamız lazım. Hamileyim inşallah. 12. gün değerim 297. Allah isteyen, bu yolda sıkıntı ve azap çeken, umudunu yitirmeyip tekrar tekrar deneyenlerin yanında olsun, hepimizin yüzü gülsün inşallah. Penses, bana haberi bildir, ama biraz sabır. Bebişe de zarar verirsin bak.

Penses
ben 11. gün idrar testi yaptırdım ama çıkmadı, bugün 12. günüm ve silik çıktı. İdrar kesin sonucu asla hemen vermez. kan tahlilini 9. gün yaptır. çıkabiliyor. benim çıkmıştı. Bu arada arkadaşlar, bütün sıkıntılı dönemin sonunda mutlu haberi sizlerle paylaşayım istiyorum. çünkü dertlerimi sizlerle paylaştım, sevincimizi de paylaşmamız lazım. Hamileyim inşallah. 12. gün değerim 297. Allah isteyen, bu yolda sıkıntı ve azap çeken, umudunu yitirmeyip tekrar tekrar deneyenlerin yanında olsun, hepimizin yüzü gülsün inşallah. Penses, bana haberi bildir, ama biraz sabır. Bebişe de zarar verirsin bak.

canım gözünaydın allahım devamını getirsin kucagına almayıda nasip etsin artık bizlere dua da bulun canım hamişsin ya allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın aminnnnnnnn..
:CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaslar zorda olsa sabrediyorum pazar 9.günüm oluyo kısmetse o gün idrar testi yaptıracagım bakalım hayırlısı olumlu da olsa olumsuzda allahtan gelecek herseye razıyım arkadaslar ben hazırlıklıyım veren allah alanda o

arkadasım ALLAHIMA guvendıkten sonra ısınız rast gıder rabbım benımde en dar anımda yanımda oldu o herseyın hayırlısını verır goreceksınız sızıde sevındırcek:Saruboceq:

inşallah canım umut kesmeyecegım devam denemeye değerdi diyecegım olmasada ama bende hiç bi belırtı yok bugün daha iyim sankı sadece uyku var okadar sen nasılsın caws kayserılımısın yemekteyızde kayserıyı tanıtıyolardı benım burada tanıdığım bi kaç kayserılı var çok iyi oluyolar

caws arkadasım sen hamıleydın değilmi snede ne gibi belırtıler oldu bende daha bişey yok gayet iyiyim sadece aşırı derecede gaz problemım var okadar

canım bende askı memnuyu ızlıyodum evet hamıleyımcoksukkur bendede hıc ama hıc belırtıolmadı hatta ben agladım yıne tutmadı dıye cunku herkes agrım var gogsum sıstı derken bende yoktu ama agladıgım gun rabbım 1-2damla kahvemsı lekeyle umut verdı test yaptım ve silik cizgıyı gordum yanı belırtı sart degıl bende hala bısey yok goguslerım dısında korkma ALLAHIM yardım eder dua eet test sonucunu yaz mutlaka ıdrarıda tabı

merhaba arkadaşlar bende geçen yıl aynı sizin gibi korku içinde transfer sonucumu bekliyordum.Allaha şükürler olsun kızımı kucağıma aldım darısı başınıza... sizlere tek tavsiyem her belirtiyi bir şeylere yormayın benim adet sancılarım başlamıştı o kadar emindimki hastalanıcağıma test için gittiğimde doktoruma bir sürü saçma sorular bile sordum ve odasından postalandım . sonuç pozitif çıktı hiç belli olmaz kendinizi üzmeyin boşuna billiyorum " demesi kolay" diyenler var ama inan buna kendinizi hırpalamaktan başka bir işe yaramaz :nazar:

X