- 11 Mart 2009
- 79
- -4
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar, vajinal jel kullanıyorum crinone. ve kullandığım günden beri göğüslerime dokunamıyorum, inanılmaz acıyorlar, büyüdüler, acaba jelden mi yoksa bir belirti olabilir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim
Ben bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar, vajinal jel kullanıyorum crinone. ve kullandığım günden beri göğüslerime dokunamıyorum, inanılmaz acıyorlar, büyüdüler, acaba jelden mi yoksa bir belirti olabilir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim
DORUKK mesajımıaldınmı son mesajı gebelıkle ılgılı belırtılerın varmı goguslerınde degısıklık falan bende hıc bı belırtı yok kan testını doktor pazartsıye attı oofff beklemek cok zor bazen kotu dusunuyorum ya yoksa dıye tutmadıysa dıye ıdrar testıne guvenmek ıstıyorum ALLAHIM yardımcımız olsun
caws yüreğini ferah tut, göğüslerde değişiklik falan bende de yok henüz sanıyorum bu değişiklikler 5. haftadan sonra oluyor. Kötü düşünme herşey güzel olacak bak görürsün...beklemek zor biliyorum aynı şeyleri ben de yaşadım ve hala yaşıyorum bak pzt günü kese görmeye gidicez hala içimde acaba sorusu var bu beklemeler bitmeyecek şekerim...:teselli:
bu arada bi belirti midir bilmiyorum ama transferden sonra çok sık idrara çıkıyorum gece bile kalkıyorum benim gibi olan var mı?
canım cok sevındım allah tamamına erdırsın bende ıdrar testı yaptım pozıtıf ama korkuyorum kanda cıkmazsa dıye cunku hıc bı belırtı yok hamılelıge daır sende varmı bıde goguslerımdede degısıklık yok sendde durum ne bugun 11.gun 1-2damla kahve rengı leke geldı korkuyorum adet olcagıma daırde bısıy yok napcam ben ALLAHIM.umarım ıdrar gıbı kanda pozıtıf olur dua et.ALLAHIM SENI VE BEBISLERINI KORUSUN
canım benimmmm korkma... sana anlatıyorum bak diorumya eğerki ahmile olmasan idrar testinde çıkma olsılığı bile yok.bence hamilesin sen. sen nie testini pazartesi yaptırıosun ayrıa anlamadım 11. günmüş yaptır gitsin işte ben 10. gün yaptırdım ilk testimi. hem ne garip dr. muş o öle bile bile strese sokuyo seni. sen sıkma canını.
göğüslere gelince benim göğüslerim bi şişti bi indi. ama uçları hala çok acıyo...bide benim hep adet ağrılarım aoluo öncedende oluyo şimdide oluo. şimdi hamileim ama bu seferde ağrılar olunca eyvah düşüomu korkusu düşüyo insanın aklına töbe töbe...benim başka hiç belirtim olmadı.... sadece adet belirtisi yane yaşadıklarım... inşallah hamilesindir canım... rabbim emeklerini boşa çıkarmasın....:1hug:
cheryy bendede aynı tuvalet sorunu var 15 dk bir tuvaletteyim.:)göğüslerim çok şişti uçları karadı karnımı gör 3 ay dersin mide bulantıları var.baş dönmesi ben çok erken başladım bunlara anlamadım.birde çok sabırsızım ilk ultrason 25 mart üfff daha çok var sen kac gün bekledin canım testten sonra...?
arkadslar pzrtesı kanda test yaptırcam nolur dua edın bana ALLAHIM yardım et lutfen umarım pzrtesı guzel haberler verırım sızlere:Saruboceq:
Annesinin rumuzu gibi tuttuğunu koparan minicik bir caws müjdesi almanı diliyorum sevgili kardeşim,dualarım seninle,güzel haberini bekliyoruz:Saruboceq:[/QUOcok cok sagol kardesım cok guzel yazmıssın cok begendım umarım yarın alacam guzel haber olurda burdan sızlere bagırabılırım hamıleyııııım dıye dualarınızı eksık etmeyın bu arada bı kacgundur devamı gelmeyen acık kahvemsı akıntım oluyor acaba neykı:Saruboceq::Saruboceq:
kızlaaaaar hamıleyım sukurler olsun ALLAHIMA ısteyen herkese versın rabbım ALLAHtan umıt kesmemek lazımmıs cok sukurrrrr:CüvCüv::teytey::teytey:
kızlaaaaar hamıleyım sukurler olsun ALLAHIMA ısteyen herkese versın rabbım ALLAHtan umıt kesmemek lazımmıs cok sukurrrrr:CüvCüv::teytey::teytey: