Merhaba kizlar.benim transferimin 10.gunu.dun aksam leke geldi bugun hala devam ediyor.korkuyorum.sizlerin yorumlarinizi bekliyorum.
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 ocak tranferim oldu 4 şubat da test günüm ama hiç ağrım falan yok genelde ağrı oldu mu tutuyomuş öyle duydum sizdede aynısı olup tutan var mı acaba...
canım bende de hiç bir belirti yok bugün 7. gündeyim ama hiç belirti yok(((
canım bende seni merak ediyodum.demek transferin oldu..
çoğu gitmiş azı kalmışş artıkk..inşallah hamiş haberini alırız..
belirtilere takılmamak lazım ama insan durmamıyo belirti arıyo
evet canım oldum çok şükür, gerçekten insan bi belirti arıyo nedensehiç bir belirtide olmayınca acaba yinemi olmadı demenden geçemiyorum, gerçi ayaklarım çok üşüyor bu belirtimi bilmiyorum ama, bakalım hayırlısı canım. sen neler yapıyosun ne durumdasın?
Evt cnm ya ne kadar rahat olsanda düşünüyo insan ..
ayak üşümesini duymuştumm valla inş. hamişsinn cnmm...ne bilim öyle hissettim inş öyle olur..
ama hayırlısı hakkında cnmm..bu son tedavi olurr..
napim cnm bende herşeyy aynı valla bişey yaptığım yokk.
sabırsızlıkla tedaviye başlamayı düşünüyorumm..
bazen olucak bu sefer diyorum bazende boşunamı hayal kuruyorum diyorumm..
böyle gelgitler yaşıyorum iştee...
inş. bendee yaşarımm isteyen herkeste
Merhaba kizlar.benim transferimin 10.gunu.dun aksam leke geldi bugun hala devam ediyor.korkuyorum.sizlerin yorumlarinizi bekliyorum.
selam cnm nasılsın bebeğin tutundu mu aldın mı sonucu inş güzel haberler verirsin benim tuttmadı ilk denememdi senin kacıncı denemen....
maalesef canım tutunamamış. doktor neden tutunmadı dıye hısteroskopi yapacak. sonra dondurulmuşlarla devam edecegız. benim de ilk denememdi.ben bursa art de tedavi görüyorum sen nerdesin.
bu ayki adetimde histeroskopi yapılacak. eger rahımde sorun olmazsa diğer adette yani nisanda tarnsfer yapılacak.sen mutlaka histeroskopi yaptır ya da rahım fılmı çektir.
Kizlar merhaba ben dondurulmuslarla tup bebek yaptirdim.bugun 8. gunum ilk zamanlarda siddetli gogus agrilarim vardi ve de yumurtaliklarim cok agriyordu. ama son iki gundur pek bir agrim yok sizce bu normal mi ? Hamile kalan arkadaslarimizdan bu gibi bir durum yasayan varmi aranizda ?
selam kızlar benimde bugün transferden sonraki 8 . günüm cuma günü test yaptırıcam herkezin yazdığı gibi standart belirtiler var göğ.şişlik kasıklarda sancı ayrıca gaz sancısı inşallah iyi haberler alırız. ne olumlu nede olumsuz birşeyler düşünmek istemiyorum rabbim umarım nasip etmiştir. hepimiz güzel haberler alırız inş
Ilk tüp bebek denememdi birdizi komplikasyon ve sonu hezimet artik gucum kalmadi yasamak istemiyorum