Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

cnm benim tes günüm pazrtesi ama adet olucakmış gibi ağrılar var sendende oluyomuydu şuan bile var hem sen ne testi yaptırdın bende idrar testi aldim ama yaptırmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye..

Merhaba kizlar.benim transferimin 10.gunu.dun aksam leke geldi bugun hala devam ediyor.korkuyorum.sizlerin yorumlarinizi bekliyorum.

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 ocak tranferim oldu 4 şubat da test günüm ama hiç ağrım falan yok genelde ağrı oldu mu tutuyomuş öyle duydum sizdede aynısı olup tutan var mı acaba...

canım bende de hiç bir belirti yok bugün 7. gündeyim ama hiç belirti yok(((

canım bende de hiç bir belirti yok bugün 7. gündeyim ama hiç belirti yok(((

canım bende seni merak ediyodum.demek transferin oldu..
çoğu gitmiş azı kalmışş artıkk..inşallah hamiş haberini alırız..
belirtilere takılmamak lazım ama insan durmamıyo belirti arıyo

canım bende seni merak ediyodum.demek transferin oldu..
çoğu gitmiş azı kalmışş artıkk..inşallah hamiş haberini alırız..
belirtilere takılmamak lazım ama insan durmamıyo belirti arıyo

evet canım oldum çok şükür, gerçekten insan bi belirti arıyo nedense hiç bir belirtide olmayınca acaba yinemi olmadı demenden geçemiyorum, gerçi ayaklarım çok üşüyor bu belirtimi bilmiyorum ama, bakalım hayırlısı canım. sen neler yapıyosun ne durumdasın?

Evt cnm ya ne kadar rahat olsanda düşünüyo insan ..
ayak üşümesini duymuştumm valla inş. hamişsinn cnmm...ne bilim öyle hissettim inş öyle olur..
ama hayırlısı hakkında cnmm..bu son tedavi olurr..
napim cnm bende herşeyy aynı valla bişey yaptığım yokk.
sabırsızlıkla tedaviye başlamayı düşünüyorumm..
bazen olucak bu sefer diyorum bazende boşunamı hayal kuruyorum diyorumm..
böyle gelgitler yaşıyorum iştee...
inş. bendee yaşarımm isteyen herkeste

canım inşlhh Rabbim tatırsın o güzel duyguları bizlerede.inşlh sende bir an önce tedaviye başlarsın ve meleğini kucağına alırsın..bende bekliyorum sonucu canım inşlhh dediğin gibi olur..

canım bende de hiç bir belirti yok bugün 7. gündeyim ama hiç belirti yok((([/QUOTE]

cnm benim tutmadı bir ay sonra ikincisini deneyeceğiz sence neden tutumamıştır..

Merhaba kizlar.benim transferimin 10.gunu.dun aksam leke geldi bugun hala devam ediyor.korkuyorum.sizlerin yorumlarinizi bekliyorum.

selam cnm nasılsın bebeğin tutundu mu aldın mı sonucu inş güzel haberler verirsin benim tuttmadı ilk denememdi senin kacıncı denemen....

selam cnm nasılsın bebeğin tutundu mu aldın mı sonucu inş güzel haberler verirsin benim tuttmadı ilk denememdi senin kacıncı denemen....

maalesef canım tutunamamış. doktor neden tutunmadı dıye hısteroskopi yapacak. sonra dondurulmuşlarla devam edecegız. benim de ilk denememdi.ben bursa art de tedavi görüyorum sen nerdesin.

maalesef canım tutunamamış. doktor neden tutunmadı dıye hısteroskopi yapacak. sonra dondurulmuşlarla devam edecegız. benim de ilk denememdi.ben bursa art de tedavi görüyorum sen nerdesin.

bende istanbuldayım batı bahat hastanesinde tedavi görüyorum benim doktorum niye tutmadıgini söylemedi hemde araştırmadı sen ikinci denemene ne zaman başlayacaksın...

bu ayki adetimde histeroskopi yapılacak. eger rahımde sorun olmazsa diğer adette yani nisanda tarnsfer yapılacak.sen mutlaka histeroskopi yaptır ya da rahım fılmı çektir.

bu ayki adetimde histeroskopi yapılacak. eger rahımde sorun olmazsa diğer adette yani nisanda tarnsfer yapılacak.sen mutlaka histeroskopi yaptır ya da rahım fılmı çektir.

ben rahim filmi çektirmiştim daha önce hiç bir sorun yoktu bide benim şekerim var sence ondan dolayı tutmamiş olabilir mi ikincisinede mart ayında başlayacağiz..

Ilk tüp bebek denememdi birdizi komplikasyon ve sonu hezimet artik gucum kalmadi yasamak istemiyorum

selam kızlar benimde bugün transferden sonraki 8 . günüm cuma günü test yaptırıcam herkezin yazdığı gibi standart belirtiler var göğ.şişlik kasıklarda sancı ayrıca gaz sancısı inşallah iyi haberler alırız. ne olumlu nede olumsuz birşeyler düşünmek istemiyorum rabbim umarım nasip etmiştir. hepimiz güzel haberler alırız inş

Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 4.tüp bebek denemem bugün transferimin 5.günündeyim birbirimize destek olup belirtilerimizi paylaşırsak belki biraz rahatlarız.okadar fazla şey yaşadımki arkadaşlar öncelikle lütfen üstüste tüp bebek yaptırmayın derim vucudunuz cok yıpranır vede psıkolojınız ben üstüste 3 deneme yaptırdım ve tedaviye başlarken sapasağlam olan tüplerimi enfeksiyon sonucu kaybettim biri kapalı biride rahmin içine sıvı akıtıp tutunmayı engellediği için alındı tüplerim cok zor zamnlar gecirdim hsg oldum lapaoroskopi oldum.. tedaviye başlamadan önce tahlillerim normalken yeni yapılan tahlillerimde ekere karşı toleransım çıktı ve troit bezi iltihapı çıktı ben transfer beklerken bütün bunlara inanamadım çok ağladım çok üzüldüm ama şükürler olsun bu aşamaya kadar geldim ve suan transferimin 5.günündeyim 24 adet yumurtam toplandı 8 i döllendi 4 tanesi 5. güne kadar geldi biz işimizi şansa bırakmayıp 3 denemeden sonra embriolarımıza genetik inceleme yaptırdık ve geriye sağlam olan 2 tane embrio kaldı onlarda inşallah tutunmuşlardır neolur arkadaşlar dua edin bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıklı bir şekilde dualarım sizinle

Ilk tüp bebek denememdi birdizi komplikasyon ve sonu hezimet artik gucum kalmadi yasamak istemiyorum

sevgili arkadaşım seni okadar iyi anlıyorumki ben bu durumu 3 kere yaşadım ve daha ne olumsuzluklar... şimdiden umutsuzluğa kapılma lütfen sana tavsiyem kendinin ve eşinin iyce araştırmasını yaptır bikere balık yağı kullan benden tavsiye benim eşimde sorun olduğu için oda kullandı elevit vitamin kullan folik asit ve embriolarınıza genetik tahlil yaptırın mutlaka sonunda üzülmektense enazından elinden gelenin en iyisini yap mutlaka hsg olmadan tüp bebek yaptırnayın arkadaşlar neolur tüplerde yapışıklık olduğunda dışarı akması gereken sıvı rahmin içine tutup tutunmayı engelliyo ben ameliyat oldum bu yuzden tüpüm çıkarıldı sonra mutlaka trot hormaonlarınıza baktırın ve şeker tolerans testi yaptırın benim doktorum hepsini istedi bizden ve hiçbir doktor bizi bukadar arastırmamaıştı ve sakin ol bu cok öenmli arkadaşlar dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…