sevgili arkadaşım seni okadar iyi anlıyorumki ben bu durumu 3 kere yaşadım ve daha ne olumsuzluklar... şimdiden umutsuzluğa kapılma lütfen sana tavsiyem kendinin ve eşinin iyce araştırmasını yaptır bikere balık yağı kullan benden tavsiye benim eşimde sorun olduğu için oda kullandı elevit vitamin kullan folik asit ve embriolarınıza genetik tahlil yaptırın mutlaka sonunda üzülmektense enazından elinden gelenin en iyisini yap mutlaka hsg olmadan tüp bebek yaptırnayın arkadaşlar neolur tüplerde yapışıklık olduğunda dışarı akması gereken sıvı rahmin içine tutup tutunmayı engelliyo ben ameliyat oldum bu yuzden tüpüm çıkarıldı sonra mutlaka trot hormaonlarınıza baktırın ve şeker tolerans testi yaptırın benim doktorum hepsini istedi bizden ve hiçbir doktor bizi bukadar arastırmamaıştı ve sakin ol bu cok öenmli arkadaşlar dualarım sizinle
Aarkadaşlar buarada belirtileriniz varmı mart 16 da transfer oldum tahlil günüm 27 mart okadar tecrübeli olmama rağmen merak etmeden yapamıyorum bendeki belirtiler söyle oldu transferden 25 dakka sonra şiddettli baş dönmesi yaşadım 5 gündür hafif derecede miğdem bulanıyor ama benim miğdem hep bulanır zaten 2.günden itibaren kasıklarımda ve rahmimde batmalar oldu dünden beridirde kasıklarım çok ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi lütfen sizde yazın arkadaşlar ve neolurrr dua edinnnn rabbim isteyen herkeseee versinn neolur bu defa yüzümüz gülsünnnn