sevgili arkadaşım seni okadar iyi anlıyorumki ben bu durumu 3 kere yaşadım ve daha ne olumsuzluklar... şimdiden umutsuzluğa kapılma lütfen sana tavsiyem kendinin ve eşinin iyce araştırmasını yaptır bikere balık yağı kullan benden tavsiye benim eşimde sorun olduğu için oda kullandı elevit vitamin kullan folik asit ve embriolarınıza genetik tahlil yaptırın mutlaka sonunda üzülmektense enazından elinden gelenin en iyisini yap mutlaka hsg olmadan tüp bebek yaptırnayın arkadaşlar neolur tüplerde yapışıklık olduğunda dışarı akması gereken sıvı rahmin içine tutup tutunmayı engelliyo ben ameliyat oldum bu yuzden tüpüm çıkarıldı sonra mutlaka trot hormaonlarınıza baktırın ve şeker tolerans testi yaptırın benim doktorum hepsini istedi bizden ve hiçbir doktor bizi bukadar arastırmamaıştı ve sakin ol bu cok öenmli arkadaşlar dualarım sizinle
Aarkadaşlar buarada belirtileriniz varmı mart 16 da transfer oldum tahlil günüm 27 mart okadar tecrübeli olmama rağmen merak etmeden yapamıyorum bendeki belirtiler söyle oldu transferden 25 dakka sonra şiddettli baş dönmesi yaşadım 5 gündür hafif derecede miğdem bulanıyor ama benim miğdem hep bulanır zaten 2.günden itibaren kasıklarımda ve rahmimde batmalar oldu dünden beridirde kasıklarım çok ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi lütfen sizde yazın arkadaşlar ve neolurrr dua edinnnn rabbim isteyen herkeseee versinn neolur bu defa yüzümüz gülsünnnn
arkaşdalar neolur birileri cvp yazsın
slm cnm. transfer tarihlerimiz aynı.ama benim tahlil günün 26 sı.bakalım sonucumuz ne olacak. sabahtan beri oturdum topiğe daha önce belirtilerini yazmış arkadaşların yazdıklarını okuyorum.bgn 5.günüm transfer gününden beri hiçbir belirtim yooookkkkk(
ve okudukçada umutsuzluğa kapıldım resmen.bu benim 2. denem dondurulmuşla.ve yine olmadı galiba..........
sanada slm cnm senle aynı gün tranfer olmuşuz inşallah ikimizinde tutmuştur belirtilere takılma benim senin gibi belirtisi olmayan arkadaşlarım vardı suan bebekleri kucaklarında:)asıl ben ne yapim sürekli kasık ağrısı çekiyorum sanki patlıycak gibi ağrıyor korkuyorum sürekli diken üstündeyim adet olcam diye..bu benim 4.denemem hayırlısı bakalım buarada önceki mesajlarımda tüp bebek hikayemden bahsetmiştim okudunmu bilmiyorum ama tüm tahlillerini yaptırdınmı canım vitaminlerinide kullan mutlaka hangi ilaçları kullanıyosun ben elevit,coraspin,b12,folbiol,crınon ve cleksan iğne kullanıyorum[/QUO
dün akşama kadar hiçbişeyim yoktu,şimdi bendede ara ara sancılar başladı.karnıma belime ağrılar girdikçe mutlu oldum yaaa.bence sende biraz rahatla bukadar kasma kendini cnm.ben sadece folidoce ve estrofem kullanıyorum cnm tabi birde jel.benimki dondurulmuşlarla olduğu için fazla ilaç kullanmıyorum.
arkadaslar kim se yokmu neden baana kimse biey yazmiyor kimse cvp vermiyor lutfen allah rizasi icin cvp verin benim gibi olan varmi aranizda ben sizzin gibi ilac falanda kullanmiyorum doktor vermedi ilac falan transferden oncde ole 11 12 tane ignede vermedi bir tane igne verdi oda transferden once vudula transfer oluncada hastanede 10 dakika yatrdilar sonra cikarttilar ne olur biri cvp versinnn
arkadaslar kim se yokmu neden baana kimse biey yazmiyor kimse cvp vermiyor lutfen allah rizasi icin cvp verin benim gibi olan varmi aranizda ben sizzin gibi ilac falanda kullanmiyorum doktor vermedi ilac falan transferden oncde ole 11 12 tane ignede vermedi bir tane igne verdi oda transferden once vudula transfer oluncada hastanede 10 dakika yatrdilar sonra cikarttilar ne olur biri cvp versinnn
canım ilaçsız tüp bebek yapmış demek ki, duymuştum ama en ufak bir bilgim yok. Akıntı hamilelik belirtisi en azından benim için öyleydi, ilkinde tutmamıştı kup kuruydum 2.sinde tuttu su gibi akıntım vardı ara ara, inşallah hamilesindir canım
slm dileknaci endişelenme rahat ol bende seninle aynı durumdayım test günüme çok var en ufak bir belirtiyi iyiye yada kötüye yormamak lazım benim belirtisi olmayan arkadaşlarım vardı şuan doğum yaptılar sakin ol inşallah olacak hepimiz birbirimize destek verirsek vede dua edersek belki biraz daha sakin geçer bu süreç herşey çok güzel olacak bu defa tutacak inşallah[/QUO
oncelikle cvp verdiginiz icin teskkrler insallah sonuc pozitif olur benim ilk denemem bu yuzden cok endiseliyim hani ilac igne falan vermediler hastanede 10 dakika yatrdilar sonra eve gnderdiler dedigim gibi ilk 3 gun beyaz akinti geldi sonra ara ara geldi birde usume basladi buda normalmi bilmiyorum 3 gundur usuyorum gunduzleri geceleri usumuyorum nedenini bilmiyorum sizlerdede oluyrmu bu
Bu gün transferden sonraki 4. Günüüümzaman geçmiyor evde ve benim hiçç hiç bir belirtim yokk içim sanki bomboş:)) nasıl geçicek bu 10 gün:)
geçecek cnm inşallah.benimde bugün 7 günümdü.ilk günler çabucak geçsin isterken şimdi test zamanı yaklaştıkça korkuyorum.ama bir yandanda içimde tarifsiz bir umut.
belirtilerine gelince bende senin gibi belirti yaşamamaktan şikayetçiydim.ama 2 gündür ağrılarım var hayra yoruyorum.seninde inşallah günlerin çabucak geçerde bebişinin güzel haberlerini alırsın canım.....
geçecek cnm inşallah.benimde bugün 7 günümdü.ilk günler çabucak geçsin isterken şimdi test zamanı yaklaştıkça korkuyorum.ama bir yandanda içimde tarifsiz bir umut.
belirtilerine gelince bende senin gibi belirti yaşamamaktan şikayetçiydim.ama 2 gündür ağrılarım var hayra yoruyorum.seninde inşallah günlerin çabucak geçerde bebişinin güzel haberlerini alırsın canım.....
merhaba seninle ayni gun transffer olmusuz canim benim bugun 8 gunum bende test gununu sabirsizlikla bekliyorum insallah tutmustur canim benimmm akintidan baska belirtim yok haa birde usume var bazi arkadaslar kahverengi akintidan bahsediyorr o bende olmadi oyuzden biraz sadece endiseliyim o kadar(