Merhaba Arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem transferim yapıldı.Heyecanla sonucunu bekliyorum.Bugün 7.günüm evde test yapsammı yapmasammı çok kararsız kaldım.zamanda geçmiyor..
kızlar benimde transferimin 8.günü çok bi belirti yok sadece kasıklarımda hafif ağrı var o kadar siz neler hissettiniz[/QU
cnm ben allaha sukur olumlu sonuc aldim..ama surekli dinleniyorum...benimde belim ve kasiklarim cok agridi hatta tutmadi diye agladim...
9.gun idrar testi yaptik cift cizgi gayet netti...12.gun kan sonucumda 1399 cikti suan 5+5 gunluk hamileyim allahima sukur
insallah seninde olumlu olucaktir sakin olumsuz dusunme hersey normal agrilarda..herkeste belirtiler degisebiliyo
Özgecim hayırlı uğurlu olsun ya ne mutlu sana inşallah biz de bu güzel sonuçları alırız. Ben durumumu yukarda yazmıştım. Sen de deneme sayını, embriyolarını, anlatsana. En önemlisi ağrıların ne zaman başladı. Ya benim 3. günüm ağrılarım var bazen ayağa kalkınca rahmime sancı giriyor, şu anda yatıyorum belimden sağlı sollu sancılar saplanıp 3-4 saniyeli geçiyor. Başka belirti yaşadın mı? Tabii hormon kullandın değil mi? Ben hiç ilaç kullanmıyorum doğal siklus ile transfer oldu. HOrmon yok şişkinliğim de yok bakalım hayırlısı...kızlar benimde transferimin 8.günü çok bi belirti yok sadece kasıklarımda hafif ağrı var o kadar siz neler hissettiniz[/QU
cnm ben allaha sukur olumlu sonuc aldim..ama surekli dinleniyorum...benimde belim ve kasiklarim cok agridi hatta tutmadi diye agladim...
9.gun idrar testi yaptik cift cizgi gayet netti...12.gun kan sonucumda 1399 cikti suan 5+5 gunluk hamileyim allahima sukur
insallah seninde olumlu olucaktir sakin olumsuz dusunme hersey normal agrilarda..herkeste belirtiler degisebiliyo
kızlar benimde transferimin 8.günü çok bi belirti yok sadece kasıklarımda hafif ağrı var o kadar siz neler hissettiniz
Benim de bugün transferden sonra 7. Günüm dün geceden beri başım ağrıyordu. Normalde de adetten önce oluyor, hormonlardan olabilir diye düşünüyorum.Sabahleyin aspirin aldım iyi geldi .çok sık tuvalete çıkıyorum ama şimdiye kadar hiç lekelenmem olmadı, heyecanla bekliyorum 24 ü test günümü.
kızlar benimde transferimin 8.günü çok bi belirti yok sadece kasıklarımda hafif ağrı var o kadar siz neler hissettiniz[/QU
öncelikle hayırlı olsun cnm bende genelde dinleniyorum az önce test yaptım negatif çıktı malesef adet belirtileri gibi dünden beri bu tarz şeyler yaşıyorum marım bizde pozitif zonucunu alırız bizede dua ediver cnm
benimde 22 aralık test günüm bende bugün idrar testi yaptım negatif malesef dayanamadım
Bence erken olmuş kan testi daha güvenilir beklemende fayda var canım sakın negatifliğe takılma bekle pozitife dönüşebilir.
en garanti belirti 8 yada 9 gün kahverengi lekeler eğer bu lekelenmeniz varsa hamiesin demek biçok kişi bu belirtileri yaşar tabi leke olmadanda hamile kalmış olabilrsiniz ama leke varsa bu iyiye işarettir biçok kişi bu lekeyi görür negatif olanla karşılaşmadım kahverengi çamur gibi bi leke kan değil ama leke illada olcak diye bişey yok
merhaba, ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak kimseyle yazışmıyordum.ben de sizlerden biriyim 2 yıldır anne olmak için uğraştık ama olmadı. tüplerim tıkalı olduğu için tüp bebek tedavsinie başladık.bursa Acıbademde başladık transferin 8.günü çok heyecanlıyım ama hiç bir belirti yok 8 ocak test günüm. transferden sonra sizlerde ne gibi değişiklikler olduğunu yazarsanız sevinirim......