Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Merhaba Arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem transferim yapıldı.Heyecanla sonucunu bekliyorum.Bugün 7.günüm evde test yapsammı yapmasammı çok kararsız kaldım.zamanda geçmiyor..

Merhaba Arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem transferim yapıldı.Heyecanla sonucunu bekliyorum.Bugün 7.günüm evde test yapsammı yapmasammı çok kararsız kaldım.zamanda geçmiyor..

bnımde ilk tup demenem 10gunu evde test yaptım sonuç negatif 17 aralık yapcam kanda inş pozitif olur.

slm kızlar pazartesi test tarihim 17 si ama ben çok pozitifim hiç bir şeyi kafama takmıyorum bi rahatlık var bende ama bilmiyorum acaba negatif sonuç alırmıyım diye de çok korkuyorum hiç bir belirtimde yok sadece çok fazla gördüğüm değişik anlamsız rüyalarım var başkada her hangi bir belirtimde yok inşallah pozitifi görürüz....

en garanti belirti 8 yada 9 gün kahverengi lekeler eğer bu lekelenmeniz varsa hamiesin demek biçok kişi bu belirtileri yaşar tabi leke olmadanda hamile kalmış olabilrsiniz ama leke varsa bu iyiye işarettir biçok kişi bu lekeyi görür negatif olanla karşılaşmadım kahverengi çamur gibi bi leke kan değil ama leke illada olcak diye bişey yok

bugün transferimin 1. gunu hiç bir şey hissetmiyorum. Zaten hissetmemem normal biliyorum. bu 2. denemem. 2 dondurulmuşum vardı biri öldü diğeri konuldu. yasım da 32 artık cok istiyorum 3.5 senediir ugrasıyorum. Allahım yuzumuzu guldur...

kızlar benimde transferimin 8.günü çok bi belirti yok sadece kasıklarımda hafif ağrı var o kadar siz neler hissettiniz

kızlar benimde transferimin 8.günü çok bi belirti yok sadece kasıklarımda hafif ağrı var o kadar siz neler hissettiniz

Benim de bugün transferden sonra 7. Günüm dün geceden beri başım ağrıyordu. Normalde de adetten önce oluyor, hormonlardan olabilir diye düşünüyorum.Sabahleyin aspirin aldım iyi geldi .çok sık tuvalete çıkıyorum ama şimdiye kadar hiç lekelenmem olmadı, heyecanla bekliyorum 24 ü test günümü.

benimde 22 aralık test günüm bende bugün idrar testi yaptım negatif malesef dayanamadım

Bence erken olmuş kan testi daha güvenilir beklemende fayda var canım sakın negatifliğe takılma bekle pozitife dönüşebilir.

umarım pozitife dönüşür cnm biliyorum erkendi ama bazılarında silik deolsa çıkmıştı falan yazıyolar ya bende bi bakayım dedim umarım pozitife döner çok tedirginim

20 aralık büyük gün benim için inşallah bu sefer pozitif çıkar yarabbim yardımcımız ol...

Benim dun gece 10. Gunun gecesi kahverengi akintim oldu hala biraz devam ediyo dunku kan degeri 24tu. Bu simdi iyi mi kotu mu... :/

Kızlarrrr tünaydınn.. Bir tane dondurulmuş 3. gün transferim oldu. Allahım beklemek ne zor. Yarın yani 9. gün ben kan testi düşünüyorum.

Çarşambaya kadar galiba dayanamıycam. Sonuçta 9. günde kanda çıkar yani pozitif mi negatif mi...

Siz de belirtilerinizi yazar mısınız?

Benim ilk günlerden beri hala o garip sancılar devam ediyor. Arada afedersiniz makatıma doğru kısa süreli sancılar saplanıyor ilginçlik var yani oturunca hissediyorum.

Bir de her ay adet dönemi ağrıyan yerlerimi biliyorum az çok kaç senedir adet görüyorum ve kendimi dinliyorum. AMa bu sefer daha farklı yerlerde yani bunu hissetmek için

çok dikkatli olmak lazım sanırım. Vajinaya daha yakın yerlerde ağrım oluyor. Bir de tam belimin arkasından ağrılar geliyor. Yumurtalıklarla aynı hizada. Ama kuvvetli

saplanıyor baya, kısa süreli. Eşim de corpus luteum (yumurtalıklarda) progesteron salgılıyordur diyor İyice doktor olduk anlayacağınız

Şu anda yazarken de ağrılar devamlı var. İnşallah regl ağrısı değildir Allahım bilmiyorum her ne kadar embriyom 2. kalite olduğu için ümitli olmasam da acaba demeden

duramıyorum kızlarr

Bir de göğüslerim bir şiş bir inik. Bugün sabah da uçları dokununca acıyor. Kesin kendmi dinlediğim için

Sizde durum nasıl? HAmile kalanlar yazarsa daha da aydınlatıcı olur:18::18:

Kizlar merhaba ben dondurulmuslarla tup bebek yaptirdim.bugun 8. gunum ilk zamanlarda siddetli gogus agrilarim vardi ve de yumurtaliklarim cok agriyordu. ama son iki gundur pek bir agrim yok sizce bu normal mi ? Hamile kalan arkadaslarimizdan bu gibi bir durum yasayan varmi aranizda ?

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 ocak tranferim oldu 4 şubat da test günüm ama hiç ağrım falan yok genelde ağrı oldu mu tutuyomuş öyle duydum sizdede aynısı olup tutan var mı acaba...

merhaba benim ikinci denememdi. yeni yıl günü test yaptım nihayet pozitif sonucu aldım. inanın kasıklardaki ağrılar batmalar belirti değil çünkü ilk negatif sonuçlanan denemede de batma ve ağrı oluyordu , ikinci olumlu sonuçlanan denemede de aynı şeyleri yaşadım . benim ilkinden farklı tek belirtim aşırı akıntımdı. bir öncekinde olmayan tek farklı yaşadığım şey çok fazla akıntımdı.

Rabb'imden herkese en yakın zamanda bir evlat diliyorum inşallah her biriniz tez günde tez saatte yavrunuza kavuşursunuz .

bu arada bende 9. gün yaptım test 293 çıktı sonuç. beklemeyin uzun uzun acı çektirmeyin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…