Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

mrb.cnm bugün nasılsın ? senin test günün ne zaman?..

mrhba canim benim test gunum cuma gunu bugun evde kendim test yapayim dedim cok uzuldum cunku 9 gunumdu bugun negatif cikti cok uzuldummm ayni akinti geliyordu ilk baslarda bacaklarim falan agriyordu aralarda uykum geliyordu suanda ole bisey yok akintim aralarda geliyor onun disinda goguslermde hassasiyet falan yok ole kahverengi akinti falanda yok tutttumu tuutmadimi bilmiyorum ole iste hayirlisi artik senin nasil geciyor gunlerin ?

Merhaba canım test gunun cuma ise bugun idrarda çıkmaması gayet normal çok erken davranmışsın ve boşuna üzmüşsün kendini.idrarda erken çıkanlarda var ama genelde ikiz gebeliklerde bu boyle.sabırsızlığımızdan dolayı sürekli kendimizde bir belirti arıyoruz benimde transferden sonraki 4.günümdü bugün.zaman geçmek bilmiyor...

Kızlar bişey sorcam sizde benim gibi progestanı vajinadanmı kullanıyorsunuz?
Ben gün boyu peçeteyle geziyorum kremsi kıvamda geri geliyor bakıyorum peçetede ilaç atıkları ve su gibi akıntı var sizde de oluyormu bu kadar akıntı? Çamaşırım ıpıslak oluyor normal bişeymi ki acaba :26: transferin 4.günüydü bugün

merhaba canim bana ilacsiz tup bebek uyguladilar fakat ilac almamama ragmen akintim var. yani normal beyaz su gibi akintinin gelmesi en azindan iyi bisey oldugunu biliyorum en azindan bana gre bir belirti umudunu yitirme kendini uzme rabbimden hepimiz icin hayirlisi olsun canim benim :)

Hiç bir belirtisi olmayanlar sakınnn üzülmeyin 7. Günüm ve hiç ama hiç belirtim yok. İdrarda silik çıktı ve kanda 118 çıkmayada bilirdi çoğı kişide 12. Günden önce çıkmıyor strese girmeyin. Benim niye belirtim yok diye kafayı yiyicektim stresten kesin tutmaz dedim içim bomboştuu herkesin belirtisi var benim yok oyuzden yaptım çok şükür rabbime isteyen herkese rabbim nasip etsin çok zorr beklemek

elifnie tebrik ederim.akşam senin yazdıklarını okumustum bugün test yapacağına dair.merakımdan baktım,hamileymişsin.çok sevindim.zaten hamile haberi alınca cok mutlu oluyorum burdan banada umut oluyor.ben de tedaviye başladım.1 haftadır iğnelerimi yapıyorum.büyük ihtimalle haftaya transfer olucak eğer herşey normal seyrederse inşallah.sormak istediğim bişey var gerçi dr lar günlük yasantınıza devam edin diyorlar ama bu bizim gibiler için zor bişey.dönerken bile embriyolar düşer mi kaygısı yaşıyoruz herhalde.nelere dikkat ettin canım ilk birkaç gün.birde kabızlık olabiliyomus sanırım bunun için ne gibi önlemler aldın?ben şimdiden cok heyecanlıyım transfer sonrası stresim artarda kötü etkilenirim diye korkuyorum.cok uzattım.alllah kucağına almayı nasip etsin evladını.hayırlı,sağlıklı inşallah canım...

merhaba canim benim bende 9.gunumde test yaptim fakat negatif cikti belirtiye gelincede sadece akintim ve sol bacagimda agrilarim vardi ara arada bel agrisi iste fakat bunlara ragmen negatif aldim cok uzulmustum fakat simdi iyiyim buyuk gunum cuma gunu insallah bende hamisimdir diyorum ne diyim :)))

Sakın stres yapma !! Bak canım arkadaşım ben yedim kendimi bitirdim o yüzden gittim test yaptım ama çok çok zararlıymışş cidden
Bebegını düşün ve en önemlisi bol bol dua et benim hiç belirtim yoktu çok şükür pozitifi aldım ama doktorumu arayamıyorum bile çünkü çok kızar bana dediki elif 12. Günden önce sakın test yapma dikkate almam dedi 12 . Önemli hatta dondurulmuşta 15. Gün ama beklemem gelirim 12. Gün dedim o yüzden sakın üzülme bekle gününde yap inşallahhh en güzel haberle dönüceksin inanıyorum canım benim hayırlı hberlerini bekliyorum

Bak şimdi.. Önce transferde çok su içme abartma yani:) çünkü idrar torbası rahme baskı yapıyomuş ben içtiğim halde doktorum iki bardak işettii:))sonraa sakın hemen kalkma işlem masasından.. Masanın çatal bacaklarını çıkartıp beni işlem masasıyla çıkarttılar odama.. Surguye tuvaletini yap kalkma hemen ben 3 saat yattım. Eve geldim annemin evinde kaldım ev dubleks ilk günden itibaren o merdivenleri çıkıp indim sabah akşam her tuvalette günde en az 10 kere.. İlk iki gün fena kabız oldum. Biraz psıkolojık korktum onları klozete düşürmekten:)) zeytinyağı,kayısı ve bir kere duphalac şurup kullandım ve ikinci günden itibaren ishal:) ilaçlarımı ve yemeklerimi düzgün yedim hiç tamamen yatmadım dinlendim ıykum gelince uyudum 3 gün dikkat ettim derken çok fena düştüm 3. Günün gecesi 4 te baygınlık gecırdım tuvalette ayaga kalktım tansiyonum düştü sanırım gözlerim karardı patır kütür düştüm çok korktum o günden sonra dedim olmadı Zaten belirtimde yok çıldırdım durdum 5. Gün işe gittim yarım gün kafamı dagıtmam için.. Yani aslında dikkat ettim ama abartmadım .. Sonuç hamile çıktım hala daha şüphedeyim ya artmazsa deger diye çok uzun yazdım ama ben en önemlisi dua ile tuttuguna inanıyorum ... Her gün transferden önce ve sonraa 707 ya varis, 100 ya evvel ,100 ihlas suresi, 41 ayetel kursive 4444 tefriciyyeye başladım rabbim sana emanet dedim yavrularım... O beni asla geri çevirmedi.. Nolur sakın ümitsiz olmayın rabbim isteyen herkese nasib etsin bizlerin kucaklarını doldursunnn inşallahh rabbim ol der inşallahh

evet haklisin kesinlikle canim benim doktor kan aldi bugun benden kan degerlerim yuksek cikti doktor cok cok iyi dedi hersey yolunda dedi ama onemli olan test gunun dedi insallah bu degerlerde devam eder dedi bakalim cuma dananin kuyrugu kopacam

evet haklisin kesinlikle canim benim doktor kan aldi bugun benden kan degerlerim yuksek cikti doktor cok cok iyi dedi hersey yolunda dedi ama onemli olan test gunun dedi insallah bu degerlerde devam eder dedi bakalim cuma dananin kuyrugu kopacam

arkadaşlar biliyomususnuz ben bu siteye biraz rahatlarım birileriyle konuşurum birbirimize destek oluruz diye üye oldum ama ben elimden geleni yaptığım halde arkadaşları motive ettiğim halde kimse benimle ilgilenmiyor acaba görünmezmiyim ben neden kmse sorularıma cvp vermiyor nerdeyse ben insan değilmiyim diycem yani siz benim sorularıma cvp verene kadar test günüm gelecek zaten cok yardımcı oldunuz saolun iyce stres oldum sayenizde hepinize çoook teşekkürler çoook saolun benim ne önemim var ki zaten...

akşam akşam ağladım ya stresten zaten cıkmadı bişey bide kimse cvp yazmayınca cvp yazmayı bıırak okumadınız bile heralde

akşam akşam ağladım ya stresten zaten cıkmadı bişey bide kimse cvp yazmayınca cvp yazmayı bıırak okumadınız bile heralde

Canım benim görmedim ben kaçıncı günün senin transfer sonrası daha bi dur eger. Tek embrıyo ise ve 3. Gün embriyosu falansa 12. Günden önce çıkmaz tatlım panik yapma sakin ol karnında ki yavruyu düşün:)rahaattt relaxxxx hadi bakalımmm hayırlı haberlerini bekliyorumm

canim benim kusura bakma bende yeniyim bu sitede daha bir kac gundur burdayim bizler hepimiz burda birbirimize destek icin burdayiz moralini bozma ben okadar umutlu degildim ama arkadaslar saolsun sende moralini sinirlerin cok bozulmus canim benim uzulme stres yapma desemde yapacaksin bana sor ne sormak istiyorsun canim benim sorrr elimden gelenin en iyi cvbini vereyim uzulme canim benim allahtan umit kesilmez :))

Slm arkadaslar ben tüp bebekle çok şükür anne oldum ama hiç bir belirtim yoktu sakın ama sakın belirti olacak diye kendinizi üzmeyin ve idrar testinde çıkmazsanız üzülmeyin en doğru olan kan testi butonda Rabbim herkezi muradına kavustursun

bugun benim 11 gunum dayanamadim yine bir test daha yapayim dedim ve yine negatif cikti moralim cok bozukkk ( kimininkinde cikiyor bende negatif cikti hiccc umudum kalmadi kizlar heyecenda kalmadi cokk mutsuzum (

bugun benim 11 gunum dayanamadim yine bir test daha yapayim dedim ve yine negatif cikti moralim cok bozukkk ( kimininkinde cikiyor bende negatif cikti hiccc umudum kalmadi kizlar heyecenda kalmadi cokk mutsuzum (

4.tüp bebek denemem transferimin 12.günü kan tahlilimde sonuç 0.6 çıktı

4.tüp bebek denemem transferimin 12.günü kan tahlilimde sonuç 0.6 çıktı

canim benim yaa bu kan durumu dusuk ama umidini yitirme canim benim bugun benimde 12 gunum ama test gunum cuma gunu bakalim ne olacak bende umutlu degilim acikcasi icimde hic umut yokk ama yinede rabbimden hayirlisi olmadiysada yapacak bisey yok ama senin adina cok uzgunum canim benim 4 denemenmis insallah yuce rabbim yuzune guler sana bir bebek nasip eder insallah canim benim moralini bozma senin icinde dua ediyorum ben canim benim

slm cnm ben yeniyim transferiminde 11 günü yarın test yapıcam ikimizinde aynı gün. umarım olumlu olur. brn çarşamba günü idrar testi yaptım negatifti ama ona çok güvenmiyorum

slm cnm ben yeniyim transferiminde 11 günü yarın test yapıcam ikimizinde aynı gün. umarım olumlu olur. brn çarşamba günü idrar testi yaptım negatifti ama ona çok güvenmiyorum

selam canim benim insallah olumlu sonuc alirsin canim benim bende idrar testi yaptim negatif cikti cuma gunu test gunum insallah hayirlisi olur insallah seninkide tutmustur sonucunu mutlaka yaz merakta birakmazsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…