Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Canım benim bende de oluyor uyusmalar ve diğer belirtiler ama pozitif sonucu aldıktan sonra başladı yani 10. Günde, gerçi değerim düşük çıktı belki sende erken başlamış olabilir, güzel haberlerini bekliyorum, yarında 3. Kan testim yapılacak inşallah güzel çıkar ikiye katlamış olur, hakkımızda hayırlısı...

ben meraktan deli oldum canım acaba noldu ne olacak diye =) çok sevindim pozitif çıkmasına inşallah ikiye katlayacak yüreğini ferah tut.. dilerim bayram hepimize çifte mutluluk olur =))
peki 10. günde sonuç çıkıyor mu doktrorum 12. gün test yapacağız demişti. bu da bayramın ilk gününe denk geliyor sanırım sabah ezanıyla hastanenin yolunu tutacağım =)

Merhaba kizlar. Benimde transferim 23 unde oldu ve cuma gunu test icin gidicem. Bu ikinci denemem. Dondurulmus emriyolarimi kullandim iki tane. Ilk hamileligim normal yolla oldu ve 10 haftalikken kalbi durdu. O zaman da adet olucakmisim gibi agrim vardi hatta tatile cikicaktik o kadar emindim ki adet olacagimdan. Yerlesme kanamasi olmustu bende ama tabi bunu sonradan anlamistim. Neyse bu seferde transferin 4. gununden itibaren ayni seyleri hissediyorum. Goguslerim sizliyor. Ama hic heveslenmiyorum. O kadar yikimdan sonra cok alistim. Olmayadabilir. Normal yolla denedigimizde her ay heyecandan oluyordum ve hep belirti arayip kendimi hevselendiriyordum ama bir sure sonra artik insana alinan olumsuz sonuclardan sonra pozitif cevabin gelmesi bir mucize gibi oluyor ve pek beklemiyorsun. Su andada boyle bir durumdayim. Bir kac gun oncede kardesimin hamile oldugunu ogrendim. Allaha tamamen tevekkul durumdayim. Rabbim isteyen herekese tez zamanda versin insallah. Benim durumumda oldugunuz icin sizlerle duygularimi daha iyi paylasacagimi dusunuyorum. Iyiki varsiniz. Cuma gunu haberimi muhakkak paylasacagim buradan sizinle. Bakalim bu belirtiler adet belirtisi mi yoksa gebelik belirtisi mi.

Canım benim 5. Gün embriyosu transfer edilmişti, o yüzden 10. Gün test istemisti doktorum, 3. Gün transferi olunca 12. Gün test istiyorlar, 15e tamamlıyorlar anlayacağın, sonucun ne oldu merak ettim...

Canım seni çok iyi anlıyorum, aynı yollardan geçtik, bende 4. Denememde hamile kaldım çok şükür, benden tavsiye çok zor ama belirti arama, bende kasık ağrısı olmuştu çok hafif onun dışında hiçbirşey yoktu, zaten belirti dediğimiz çoğu şey ilaçların yan etkileri, bende üzülmüştüm olmadı diye, anlayacağın sonucu belirleyen kan testi, o yüzden yüzden Rabbine tevekkül etmeye devam etmeye devam et ve bol bol dua et, inşallah hamile kalirsin ..

Tubisch cok dogru soylemissin aslinda belirti aramamak lazim. Insan daha bi uzuluyor. Zaten hep ilaclardandir deyip kendimi bastirmaya calisiyorum. Senin ucuncu sonucun ne oldu Beta HCG icin. Umarim hersey yolundadir. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi da nasip etsin insallah.

Kizlar merhaba. Bugun test sonucumu aldim. Maalesef negatif. Haber vermek istedim. Kendimi cok alistirmistim bu sonuca ama insan yinede umut besliyor. Ne yapalim kismet degilmis.

Umutlu olmamin sebebi bu sefer ilk gebeligimdeki belirtileri gormemdi. Ama bugun anladimki belirti aramamak lazimmis. Ilk denememde hicbirsey yoktu ne adet olacakmisim gibi bir hassasiyet ne de goguslerimde siskinlik ya da agri aman ne uzulmustum. Olmadi tabi. Peki simdikine ne demeli. Hemen hemen butun belirtiler vardi ama yine birsey yok. Cok zor cok. Allah yardimcimiz olsun. Tez zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlarla odullendirsin insallah bizi. Hepinize bol sanslar.

Seni okadar iyi anliyorumki canim.bende bayramda aldim negatifi.etrafimda arkadaslarim hep hamile.okadar cok kiskaniyorumki elimde degil. Hayatta hicbir seyi bukadar cok istememistim.zaten ne parada ne malda gozum vardi bebek istedim o da yok vrrmiyor allah.etrafimdaki insanlar okadar hirsliki sukretmeyi bilmeyen tipler ama hepsi hamile.bu bana cok dokunuyor.

Canım benim hayırlısı olsun hakkımızda, toparlanacaksın ve tekrar başlayacaksın inşallah, bak 4. Denemem benimde, ve 3. Denememde tüm yumurtalarım boş çıkmıştı, herşey bitti demistim 2 sene önceydi, 24 yaşındaydım düşünsene, ama hayat devam ediyor,Rabbimden istedim çok dua ettim çok yalvardım ama hiç isyan etmedim, hep hayırlısını istedim, sende Rabbime tevekkül et, görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...

merhabalar herkeze. tam 1 aydır o kadar sıkı takip ediyorum ki İNŞALLAH ALLAHIM isteyen herkeze nasip eder. benim transferim olalı bu gün 10 gün oldu bende dayanamayanlardanım 7nci gün idrar testi yaptım 2 nci çizgi silik çıktı, 9ncu gün tekrar idrar tahlili yaptım yine 2nci çizgi silik çıktı. bugünde 10.cu gün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım test sonucum 140,31 çıktı.. ama kimyasal hamilelik diye korkuyorum. bu konuda bilgisi olan cvp yazabilirmi LÜTFEN.. yani kimyasal hamilelikte bu kadar yüksek çıkabilirmi. pazartesi günü tam 12nci gün asıl tahlil günüm

galiba çok yeni olduğumdan kimse cvp bile vermemiş günlerdir neyse ben yine sessiz sedasız sayfayı takip etmeye devam ediyim

Saadet çok merak ettim inşallah sonucun pozitif çıkmıştır.

Dün transferim yapıldı, sadece 1 embriyo transfer edilebildi. Hiç bir belirti hissetmiyorum.

Son düzenleme:
Odila, idrar testi yaptın mı? Gerçi negatif çıkıp kan testinde pozitif çıkanlar, adet olacakmış gibi hissedip hamile olduğunu öğrenenler var. Ümitsizliğe kapılma. Kaçıncı tedavin, kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…