- 5 Haziran 2008
- 559
- 2
Sagol canim insaallah dedigin gibi olur, agzin bal yesin:))
Dr elt ve Pnnar test sonuçlarınızı merak ettim
tatlım hamileyimdarısı başınıza hepinizin!
bu arada bir iki yorum okudum, bende de lekelenme vs olmadı. panik yapmayın ve her belirtinin sizde de olmasını beklemeyin
tatlım hamileyimdarısı başınıza hepinizin!
bu arada bir iki yorum okudum, bende de lekelenme vs olmadı. panik yapmayın ve her belirtinin sizde de olmasını beklemeyin
İnşallah canım benim hayırlı haberler vereceğiz bol bol dua et çok rahatlatıyor...Cumartesi canim, test gunum... Olumlu sonuc alirsam inşşşaallaaah burdan haber etcem)) ama Allah korusun olumsuz olursa bir sure hic kimseyle gorusmek istemiyorum,:))) hepimizin guzel olur insaallah, bayramimiz guzel gecer:)))
Çok çok sevindim canım benim darısı başımıza, benimde test günüm 18i dua et bizede güzel haberler verelim, gerçi bizde bir belirti yok ama neyse inşallah önce ben sonra yattaravalli güzel haberler vereceğiz...
Canım Allah yüzünü güldürsün inş seninde yatavarallininde haberini okuruz burdan.benim adet sancısı gibi ağrım vardı son günlerde ama ve hiç lekelenmem olmadı.hiç beklemezken süpriz yaptı.allahım sizede yaşatır inş ve hepimizin kucağına almayı nasip eder rabbim bol şans ...
Sağol tatlım benim hafta sonu kasık ağrılarım vardı hatta fazlaydı adet olacağım sandim ama dün çok azaldı hakkımızda hayırlısı olsun sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
Çok çok sevindim canım benim darısı başımıza, benimde test günüm 18i dua et bizede güzel haberler verelim, gerçi bizde bir belirti yok ama neyse inşallah önce ben sonra yattaravalli güzel haberler vereceğiz...
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin foruma, içinizi ferah tutun, Allah bebek sahibi olmak isteyen herkesin, bebeğini kucağına almasını nasip etsin.
Kızlar müjde vermeye geldim HAMILEYIMMMMMRabbim hepimizin yüzünü güldürsün kulağımızı boş bırakmasın inşallah 10. Gün degerim 67 çıktı iki gün sonra testi tekrarlayacağız inşallah ikiye katlar sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu, dualarınızı eksik etmeyin ...
Kızlar müjde vermeye geldim HAMILEYIMMMMMRabbim hepimizin yüzünü güldürsün kulağımızı boş bırakmasın inşallah 10. Gün degerim 67 çıktı iki gün sonra testi tekrarlayacağız inşallah ikiye katlar sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu, dualarınızı eksik etmeyin ...
Tubisch ya bise sorcam degerlerin nasil ikiye katlanio yani artinca ne oluyor ben hic bilmiyorum da:))
Canım gebeliğin sağlıklı gelişip gelismedigini hakkında bilgi veriyor, Allah korusun dış gebelik, boş gebelik gibi bişey olduğunda değerler düzensizleşiyor, o yüzden diyorum inşallah ikiye katlar diye