- 5 Haziran 2008
- 559
- 2
Tubişcim cooooooooook sevindim:))) hayirli ugurlu olsun simdiden. Allah saglikla kucagina almani da nasip etsin inşaallah:))) simdi de sen bizlere de dua et nolur. Yarin da benim test gunum ve insaallah ben de burdan mujdeler veririm herkese...
Hamis: hala hicbir belirtim yok(
Kızlar transferimin bugün 9.gunumdeyim iki tane embriyo transfer edildi ,haftaya salı test gunüm ama dünden beri karnımda tam bir adet sancısı var.hic bir ağrım sızım yok ama sadece Herakles kanamam olacakmış gibi sancım var.sizce bu durumu nasıl yorumlamalıyım.testten birgun sonrada eğer negatif çıkarsa regl gunüm.uff cok stresliyim ya.
Mkkml ve adanali, sizde gene agri sizi varmis, bende hicbir sey yok. Bakiyorum bakiyorum, agrisi sizisi olanlarin daha cok tutunmus, belirtisi olmayanlarin daha az sanki...
Hakkimizda hayirlisi ve insaallah sizin icin de kendim icin de pozitifi goruruz canlar. Allah yardimcimiz olsun.
Dr elt ve Pnnar test sonuçlarınızı merak ettim
tatlım hamileyimdarısı başınıza hepinizin!
bu arada bir iki yorum okudum, bende de lekelenme vs olmadı. panik yapmayın ve her belirtinin sizde de olmasını beklemeyin
Pnnar sakin kendini birakma, Allah'tan umut hic kesilir mi, belki senin de dogal yoldan olacak... Aglamaya gelince valla daha sonucu bilmiyorum ama ben de agliyorum dun yine aksam esimin yuzune baktim bi an goz goze geldik, basladim zirlamaya... Allah kalbimizin huznunu sevince cevirsin insaallah...baska ne diyeyim...
evet cnm allahtan ümit kesilmez bende hiç kesmedim 17 yıldır her ay adet dönemini gelcekmi gelmiyecekmi diye geçirdim tüp bebekten cok umutlydum ama olmadı kendimi tutmıyorum bunları yazarken bile gözümün yaşındaan tuşları bile zor görüyorum kendimi yatıştırmak için başka şeylerle ugraşıyorum sonra gene aglıyor buluyorum kendimi elimde deyil
Tüp bebek denemesi başarılı olanlara "Allah sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin" diyorum, başarısız olup negatif sonuç alanlara ise Allah'tan sabır diliyorum,umudunuzu yitirmeyin. Maddi olanaklar imkan verdikçe denemeye ara vermeden devam!!!
Benim 18 Ekim tarihinde transferim gerçekleşti. Yani transfer gününü de sayarsak 3. günüm bugün. 4. kalite , 5. gün embriyosu transfer edildi. İlk denemem, Bahçeci (Fulya) Tüp Bebek Merkezinde Erbil bey yaptı transferimi. 3 gün boyunca dinlenmemi önerdi.
Transferimin ilk gününde hiç bir his yoktu. İkinci günü, bugün hala devam eden belli belirsiz batmalar olmaya başladı. Şimdilerde kasık bölgemde hafif bir baskı hissediyorum ama saatlerdir bu başlığın tüm yorumlarını okudum. Bence belirti diye bir şey yok. Yani vücudumuzdaki herşeyi bebeğimizin tutunup tutunmamasına yoruyoruz ama mantıklı düşünecek olursak zaten bir belirti olsa doktorumuz bizi uyarırdı ya da tüp bebekte başarı elde edenlerin hepsi aynı şeyi yaşardı :)
Hatta ben doktoruma danıştım; lekelenme ya da adet sancısı gibi bir ağrının olup olmaması tutunup tutunmayacağını belli ediyor mu? diye, gülümsedi "bu mümkün değil" dedi. aldığımız ilaçlarda müthiş oranda gebelik hormonu olduğunu ve bu hormonun her bünyede farklı reaksiyon verdiğini söyledi.
Şimdi sabırsızlıkla 29 Ekimi bekliyorum. Daha 9 gün varSanırım dayanamayıp 7. gün falan kan testi yaptıracağım :)))
Selam arkadaslar sonucum negatif maalesef. Olmadi baska bahara. Dnemeye devam, Allah'im cok aratmadan buldurur insaallah hepimize. Gunduz cok kotuydum ama su an biraz toparlandim, esimin de destegiyle. Sali gunu doktorumla goruscez bakalaim neler diycek. Bu donemde bana verdiginiz destek icin hepinize tesekkur ediyorum hep dualarimda olcaksiniz isim isim bilmesem de keske guzel haberler verebilseydim ama demek ki kismetimizde yokmus...
Daha once de yazmistim, benim hicbir belitim olmamisti, agri, sizi, kabizlik, goguslerde hassasiyet. Hicbir seyim yoktu ve de sonucum olumsuz oldu, keske agridan kivransaydim kanamam falan olsaydi da bebegim tutunsaydi yani kanamadir, agridir bunlari kotuye yormayin sakin ola ki.
Selam arkadaslar sonucum negatif maalesef. Olmadi baska bahara. Dnemeye devam, Allah'im cok aratmadan buldurur insaallah hepimize. Gunduz cok kotuydum ama su an biraz toparlandim, esimin de destegiyle. Sali gunu doktorumla goruscez bakalaim neler diycek. Bu donemde bana verdiginiz destek icin hepinize tesekkur ediyorum hep dualarimda olcaksiniz isim isim bilmesem de keske guzel haberler verebilseydim ama demek ki kismetimizde yokmus...
Daha once de yazmistim, benim hicbir belitim olmamisti, agri, sizi, kabizlik, goguslerde hassasiyet. Hicbir seyim yoktu ve de sonucum olumsuz oldu, keske agridan kivransaydim kanamam falan olsaydi da bebegim tutunsaydi yani kanamadir, agridir bunlari kotuye yormayin sakin ola ki.