Tüp bebek denemesi başarılı olanlara "Allah sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin" diyorum, başarısız olup negatif sonuç alanlara ise Allah'tan sabır diliyorum,umudunuzu yitirmeyin. Maddi olanaklar imkan verdikçe denemeye ara vermeden devam!!!
Benim 18 Ekim tarihinde transferim gerçekleşti. Yani transfer gününü de sayarsak 3. günüm bugün. 4. kalite , 5. gün embriyosu transfer edildi. İlk denemem, Bahçeci (Fulya) Tüp Bebek Merkezinde Erbil bey yaptı transferimi. 3 gün boyunca dinlenmemi önerdi.
Transferimin ilk gününde hiç bir his yoktu. İkinci günü, bugün hala devam eden belli belirsiz batmalar olmaya başladı. Şimdilerde kasık bölgemde hafif bir baskı hissediyorum ama saatlerdir bu başlığın tüm yorumlarını okudum. Bence belirti diye bir şey yok. Yani vücudumuzdaki herşeyi bebeğimizin tutunup tutunmamasına yoruyoruz ama mantıklı düşünecek olursak zaten bir belirti olsa doktorumuz bizi uyarırdı ya da tüp bebekte başarı elde edenlerin hepsi aynı şeyi yaşardı :)
Hatta ben doktoruma danıştım; lekelenme ya da adet sancısı gibi bir ağrının olup olmaması tutunup tutunmayacağını belli ediyor mu? diye, gülümsedi "bu mümkün değil" dedi. aldığımız ilaçlarda müthiş oranda gebelik hormonu olduğunu ve bu hormonun her bünyede farklı reaksiyon verdiğini söyledi.
Şimdi sabırsızlıkla 29 Ekimi bekliyorum. Daha 9 gün var
Sanırım dayanamayıp 7. gün falan kan testi yaptıracağım :)))