Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Tubişcim cooooooooook sevindim:))) hayirli ugurlu olsun simdiden. Allah saglikla kucagina almani da nasip etsin inşaallah:))) simdi de sen bizlere de dua et nolur. Yarin da benim test gunum ve insaallah ben de burdan mujdeler veririm herkese...

Hamis: hala hicbir belirtim yok:KK43:(

Canım benim dualarım sizlerle belirtilere takılma biliyorsun bende de kasık ağrısı oluyordu arada o da hafif sadece, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Kızlar transferimin bugün 9.gunumdeyim iki tane embriyo transfer edildi ,haftaya salı test gunüm ama dünden beri karnımda tam bir adet sancısı var.hic bir ağrım sızım yok ama sadece Herakles kanamam olacakmış gibi sancım var.sizce bu durumu nasıl yorumlamalıyım.testten birgun sonrada eğer negatif çıkarsa regl gunüm.uff cok stresliyim ya.

canım aynı durum bendede var ve benimde bugün 9. günüm adet olacakmışım gibi aynı bende çok korkuyorum ne olur hamile olalım

Canım Isallah biz yaniliyoruzdr ve bu ağrılarımız tutunma ağrıları olur.allahim bize ve bizim gibi bekleyen herkese hayırlı evlatlarımızı nasip eder.ben kalktım bir duş aldım az önce şimdi kendimi daha rahat hissediyorum.

Mkkml ve adanali, sizde gene agri sizi varmis, bende hicbir sey yok. Bakiyorum bakiyorum, agrisi sizisi olanlarin daha cok tutunmus, belirtisi olmayanlarin daha az sanki...

Hakkimizda hayirlisi ve insaallah sizin icin de kendim icin de pozitifi goruruz canlar. Allah yardimcimiz olsun.

Canım Isallah hepimiz pozitifi görürüz.test günlerimizi beklemekten başka çaremiz yok :)) hepimiz için dua ediyorum hergun ve hergece.rabbim sesimizi duysun Isallah.

Mkkml ve adanali, sizde gene agri sizi varmis, bende hicbir sey yok. Bakiyorum bakiyorum, agrisi sizisi olanlarin daha cok tutunmus, belirtisi olmayanlarin daha az sanki...

Hakkimizda hayirlisi ve insaallah sizin icin de kendim icin de pozitifi goruruz canlar. Allah yardimcimiz olsun.

amin canım.hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama test günü yaklaştıkça sanki olumsuz olacakmış gibi geliyor.inşallah yanılırım hepimiz pozitifi görürüz.

bugün daha 3. günüm dondurulmuş 5. gün transferim oldu ve belirtimi arasam ama yatmaktan uyuştum belirti arayamıyorum beklemek zor deli olcam ya kendimi sokaklara vurup deli gibi gezmek istiyorum ama eğer tutmazsa farklı bi nedenden bile olsa gezdim işte o yüzden tutmadı die kendimi yiyip bitircem offff çok zor beklemek belkide en zoru bu kısmı diğerleri bi şekilde unutuluyo vakit geçiriyosun ama bu beklemek öldürüyo adamı ara ara kasıklarıma özellikle sol tarafıma batma oluyo göğüslerim hasssaslaştı ama ama ama bu nedenler herşeye bağlı olabilir strese bile ben mesela her aay adetim yaklaştığında psikoljik sanırım hamile gibi oluyorum mide bulantısınddan ölüyorum....

tatlım hamileyim:KK66: darısı başınıza hepinizin!
bu arada bir iki yorum okudum, bende de lekelenme vs olmadı. panik yapmayın ve her belirtinin sizde de olmasını beklemeyin:KK66:

cok sevindim cnm allah kucagına almayı nasip etsin inşallah benim malesef tutmadı ama allahtan ümit kesilmez senin sevinçini bana yaşatsın rabbim inşallah

Pnnar sakin kendini birakma, Allah'tan umut hic kesilir mi, belki senin de dogal yoldan olacak... Aglamaya gelince valla daha sonucu bilmiyorum ama ben de agliyorum dun yine aksam esimin yuzune baktim bi an goz goze geldik, basladim zirlamaya... Allah kalbimizin huznunu sevince cevirsin insaallah...baska ne diyeyim...

Pnnar sakin kendini birakma, Allah'tan umut hic kesilir mi, belki senin de dogal yoldan olacak... Aglamaya gelince valla daha sonucu bilmiyorum ama ben de agliyorum dun yine aksam esimin yuzune baktim bi an goz goze geldik, basladim zirlamaya... Allah kalbimizin huznunu sevince cevirsin insaallah...baska ne diyeyim...

evet cnm allahtan ümit kesilmez bende hiç kesmedim 17 yıldır her ay adet dönemini gelcekmi gelmiyecekmi diye geçirdim tüp bebekten cok umutlydum ama olmadı kendimi tutmıyorum bunları yazarken bile gözümün yaşındaan tuşları bile zor görüyorum kendimi yatıştırmak için başka şeylerle ugraşıyorum sonra gene aglıyor buluyorum kendimi elimde deyil

evet cnm allahtan ümit kesilmez bende hiç kesmedim 17 yıldır her ay adet dönemini gelcekmi gelmiyecekmi diye geçirdim tüp bebekten cok umutlydum ama olmadı kendimi tutmıyorum bunları yazarken bile gözümün yaşındaan tuşları bile zor görüyorum kendimi yatıştırmak için başka şeylerle ugraşıyorum sonra gene aglıyor buluyorum kendimi elimde deyil

Şimdi sana ne söylesem acın hafiflemiyecek biliyorum, Rabbime tevekkül et, isyan etme canım bu da kaderde varmış demek ki, bol bol dua et be ümidini kaybetme canım, senin içinde dua edeceğim, sen ve bu yolda uğraşan herkes için, Rabbim hicbirimizin kucağını boş bırakmasın...

Tüp bebek denemesi başarılı olanlara "Allah sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin" diyorum, başarısız olup negatif sonuç alanlara ise Allah'tan sabır diliyorum,umudunuzu yitirmeyin. Maddi olanaklar imkan verdikçe denemeye ara vermeden devam!!!

Benim 18 Ekim tarihinde transferim gerçekleşti. Yani transfer gününü de sayarsak 3. günüm bugün. 4. kalite , 5. gün embriyosu transfer edildi. İlk denemem, Bahçeci (Fulya) Tüp Bebek Merkezinde Erbil bey yaptı transferimi. 3 gün boyunca dinlenmemi önerdi.

Transferimin ilk gününde hiç bir his yoktu. İkinci günü, bugün hala devam eden belli belirsiz batmalar olmaya başladı. Şimdilerde kasık bölgemde hafif bir baskı hissediyorum ama saatlerdir bu başlığın tüm yorumlarını okudum. Bence belirti diye bir şey yok. Yani vücudumuzdaki herşeyi bebeğimizin tutunup tutunmamasına yoruyoruz ama mantıklı düşünecek olursak zaten bir belirti olsa doktorumuz bizi uyarırdı ya da tüp bebekte başarı elde edenlerin hepsi aynı şeyi yaşardı :)

Hatta ben doktoruma danıştım; lekelenme ya da adet sancısı gibi bir ağrının olup olmaması tutunup tutunmayacağını belli ediyor mu? diye, gülümsedi "bu mümkün değil" dedi. aldığımız ilaçlarda müthiş oranda gebelik hormonu olduğunu ve bu hormonun her bünyede farklı reaksiyon verdiğini söyledi.

Şimdi sabırsızlıkla 29 Ekimi bekliyorum. Daha 9 gün var :KK43: Sanırım dayanamayıp 7. gün falan kan testi yaptıracağım :)))

Kızlar moralim çok bozuldu 10. Gün ilk testim 67 çıkmıştı ikincisi 12. Gün 105 çıktı ikiye katlanması gerekirdi, doktor p.tesi yine test yap dedi...

Tüp bebek denemesi başarılı olanlara "Allah sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin" diyorum, başarısız olup negatif sonuç alanlara ise Allah'tan sabır diliyorum,umudunuzu yitirmeyin. Maddi olanaklar imkan verdikçe denemeye ara vermeden devam!!!

Benim 18 Ekim tarihinde transferim gerçekleşti. Yani transfer gününü de sayarsak 3. günüm bugün. 4. kalite , 5. gün embriyosu transfer edildi. İlk denemem, Bahçeci (Fulya) Tüp Bebek Merkezinde Erbil bey yaptı transferimi. 3 gün boyunca dinlenmemi önerdi.

Transferimin ilk gününde hiç bir his yoktu. İkinci günü, bugün hala devam eden belli belirsiz batmalar olmaya başladı. Şimdilerde kasık bölgemde hafif bir baskı hissediyorum ama saatlerdir bu başlığın tüm yorumlarını okudum. Bence belirti diye bir şey yok. Yani vücudumuzdaki herşeyi bebeğimizin tutunup tutunmamasına yoruyoruz ama mantıklı düşünecek olursak zaten bir belirti olsa doktorumuz bizi uyarırdı ya da tüp bebekte başarı elde edenlerin hepsi aynı şeyi yaşardı :)

Hatta ben doktoruma danıştım; lekelenme ya da adet sancısı gibi bir ağrının olup olmaması tutunup tutunmayacağını belli ediyor mu? diye, gülümsedi "bu mümkün değil" dedi. aldığımız ilaçlarda müthiş oranda gebelik hormonu olduğunu ve bu hormonun her bünyede farklı reaksiyon verdiğini söyledi.

Şimdi sabırsızlıkla 29 Ekimi bekliyorum. Daha 9 gün var :KK43: Sanırım dayanamayıp 7. gün falan kan testi yaptıracağım :)))

bende bahçecenin umut tüp bebek merkezinde 17sinde dondurulmuş 5. gün embriyosuyla transfer oldum ve beklemek beni mahvediyo çıldırıcam oldumu olmadımı yani bugün idrar testi yapmayı bile düşündüm ama çıkmaz heralde die yapmadım bir sürü belirti var ama bunların çoğu kendimi ve vücudumu sessiz bir şekilde dinlediğim için bence olumlu olumsuz olması imkansız bu kadar çabuk reaksiyon vermez bence ama sanki içimde bi yerde bi kalp daha atıyo yerleşiyo hissediyorum ama kalpten diğer türlü bence imkansız ya benimde 29 ekim test günüm allahım yardımcımız olsun arkadaşım

Selam arkadaslar sonucum negatif maalesef. Olmadi baska bahara. Dnemeye devam, Allah'im cok aratmadan buldurur insaallah hepimize. Gunduz cok kotuydum ama su an biraz toparlandim, esimin de destegiyle. Sali gunu doktorumla goruscez bakalaim neler diycek. Bu donemde bana verdiginiz destek icin hepinize tesekkur ediyorum hep dualarimda olcaksiniz isim isim bilmesem de keske guzel haberler verebilseydim ama demek ki kismetimizde yokmus...

Daha once de yazmistim, benim hicbir belitim olmamisti, agri, sizi, kabizlik, goguslerde hassasiyet. Hicbir seyim yoktu ve de sonucum olumsuz oldu, keske agridan kivransaydim kanamam falan olsaydi da bebegim tutunsaydi yani kanamadir, agridir bunlari kotuye yormayin sakin ola ki.

Son düzenleme:
Selam arkadaslar sonucum negatif maalesef. Olmadi baska bahara. Dnemeye devam, Allah'im cok aratmadan buldurur insaallah hepimize. Gunduz cok kotuydum ama su an biraz toparlandim, esimin de destegiyle. Sali gunu doktorumla goruscez bakalaim neler diycek. Bu donemde bana verdiginiz destek icin hepinize tesekkur ediyorum hep dualarimda olcaksiniz isim isim bilmesem de keske guzel haberler verebilseydim ama demek ki kismetimizde yokmus...

Daha once de yazmistim, benim hicbir belitim olmamisti, agri, sizi, kabizlik, goguslerde hassasiyet. Hicbir seyim yoktu ve de sonucum olumsuz oldu, keske agridan kivransaydim kanamam falan olsaydi da bebegim tutunsaydi yani kanamadir, agridir bunlari kotuye yormayin sakin ola ki.

Canım üzülme demek isterdim ama bu durumu bende yasamış biri olarak sonucun olumsuz olması insanı nekadar üzüyor biliyorum.sanki hayat pandan itibaren anlamsız boş gibi geliyor ama vardır Isallah bundada bir hayır.isallah hayallerine diğer denemende kavuşursun.AMİN

Canım benim çok güçlü bir kadınsın sen maşallah, ben ilk olumsuz sonucu aldığım gün kötü oluyordum bayağı, 3 negatif sonuç almış biri olarak söylüyorum ve sonra o hiç geçmeyecek dediğin acı geçiyor, sağlıklı uyandığın her sabah için şükrediyorsun, sonra yeniden başlıyorsun hiç kaybetmemiş gibi:KK19: ve inşallah mujdeli duyacağım burdan tebrik edeceğim, canı gönülden inanıyorum buna, hakkımızda hayırlısı...

Kızlar bir şey sormak istiyorum hepimiz aynı durumları yaşıyoruz..ancak belirti midir değil midir anlayamıyorum.Bugün transferimin 7.günü ve 2 gündür bacaklarımda uyuşmalar,göğüslerim iyice doldu ve uçları siyahlaşmaya başladı henüz kahverengi akıntı gelmedi..yoğun şekilde sarı akıntım var..

Bilen ve yaşayan arkadaşlar yanıt verirseniz kendimi yalnız hissetmemiş olurum..

Şimdiden teşekkür ederim..

Hamileyim haberi alanlar inşallah sağlıkla sıhhatle alırsınız bebeişlerinizi kucağınıza..

Son düzenleme:
X