Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

wanna, kendimi durduramıyorum ağlamaktan. Dışarı çıkacağım, akşama senden iyi haber bekliyorum.

alarahan ve wanna test sonuclarınız ne oldu inşallah bizlere bebek haberleri verirsiniz.. dualarım sizlerle....

kızlar neler yaptınız??? son durumlarınız nasıl? test yaptıran varmı ? yada test günü yaklaşan.....umut verici haberlerinizi bekliyorum.....

benim perşembe günü test günüm ama c.tesi günü özelde gece gece beta hcg ye baktırdım 28 di çok şükür erken baktırma sebebim hiç dinlenemiyorum kızımı taşımak zorunda kalıyorum yani hayat benim için fazlası ile aynı devam ettiğinden acaba tutmuşmudur diye baktırdım şükürler olsunki pozitifi gördüm ama asıl önemli olan perşembe günü vereceğim testten sonra değer katlanacakmı ilk denemede böyle hezimet yaşadım çünkü bu arada topiğe uyması açısından yazayım hiç bir belirtim yok hemde hiçççç

benim perşembe günü test günüm ama c.tesi günü özelde gece gece beta hcg ye baktırdım 28 di çok şükür erken baktırma sebebim hiç dinlenemiyorum kızımı taşımak zorunda kalıyorum yani hayat benim için fazlası ile aynı devam ettiğinden acaba tutmuşmudur diye baktırdım şükürler olsunki pozitifi gördüm ama asıl önemli olan perşembe günü vereceğim testten sonra değer katlanacakmı ilk denemede böyle hezimet yaşadım çünkü bu arada topiğe uyması açısından yazayım hiç bir belirtim yok hemde hiçççç

kızlar idrar testi yaptım sonuç negatifff yarın da kan testi yaptırcam... sonuç belli ama birde kan testine baktırmak lazım. hastaneden ararlar çünkü.........

kızlar neler yaptınız??? son durumlarınız nasıl? test yaptıran varmı ? yada test günü yaklaşan.....umut verici haberlerinizi bekliyorum.....

kızlar idrar testi yaptım sonuç negatifff yarın da kan testi yaptırcam... sonuç belli ama birde kan testine baktırmak lazım. hastaneden ararlar çünkü.........

kan testini dün yaptırdım. normalde bugün yaptıram gerekiyordu. ama dayanamayıp erken yaptırdım. sonuç beta hcg 23,4 çıktı. pozitif dediler ama yarın tekrar yaptırmam gerekiyormuş. 60-70 olması gerekiyormuş.... ( boşunamı sevindim ben şimdi kızlar.......

evet canım sonuç pozitif hayırlı olsun biraz düşük değerin ama sakın üzülme çünkü hem erken yapmışsın hemde bebeğin geç tutunmuş olabilir önemli olan o değerin katlanarak gitmesidir.bol dinlenmene bak.

transferin 11. günü beta hcg 23,4 çıktı 13. günü 10,2 çıktı.... hastanedeki doktor kimyasal gebelik olmuş dedi... ağlamaktan canım çıktı hala düzelemedim. sonra hastanedeki doktorumu aradım. kanama gelmediyse ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. 2 gün sonra tekrar test yap dedi..... beni sakinleştirmek için söyledi kesin.... çok mutsuzum.... tek istediğim şey yok olmak bu hayattan....

ozgurtoprak..
forumtakipte yazdıklarını gördüm.. geçen sene yaşadıklarım aklıma geldi canım, benimde ilk başta 17 çıktı sonra 13e düşmüştü tüp bebek denemesinde...
şuan ne söyleseler sen dikkate alamayacaksın biliyorum üzüntün herşeyin üstünde...
geçmişi okumadığım için yaşadıklarını bilmiyorum ama bende 2 başarısız tüp bebekten sonra 3.deneme için adet olmayı bekliyordum
bitürlü olmayınca bi test yaptırdım kan değerim 2000 küsür çıktı
umudunuzu hiç kaybetmeyin nolur, tüp bebek olmadıysa da bi hayır vardır.
bak ben doğal yolla hamile kaldım..
inşallah sende en yakın zamanda yaşarsın bu güzel duyguyu canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
5. veya 6. gun test yapilsa cikarmi acaba merak ediyorum.. bugun benim transfer sonrasi 2. gunum ve beklemekten oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…