Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

bence 5. 6. gün test için çok erken..bir sonuç vermez boşuna üzülürsün..benim de 8. gün, 4 gün daha beklemeyi düşünüyorum..hayırlısı hepimiz için

Son düzenleme:
canım benim de ilk denemem di.
bende de pek bi belirti yoktu arada kasıklarımda batma oluyordu bir de göğüslerim sertleşmişti acıyordu ama bu belirtiler herkeste olacak diye bişey yok. sen kafana takma bunları allah ın izniyle bebişin sana sıkıca tutunacak inşallah
Arkadaşlar mrb benimde transferim oldu bekleme sürecindeyim....Allahın izniyle hayırlı sonuçları alıcaz...

Hanımlar merhaba,
Ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Sebepsiz infertilite ile uğraşıyorduk 2 yıldır ve şükürler olsun ilk denemede tuttu bebeğim.

Benim transfer sonrası belirtilerim şöyleydi;

İlk 5-6 gün kasıklarımda hafif hafif sızılar vardı. Başka da bir şey yoktu.

6-7.günden sonra regl belirtileri aynen başladı. Kasıklarım, belim, göğüslerim hepsi ağrıyor sızlıyordu. Su gibi akıntı dediklerinden vardı, ama onu da Crinone Jel'e bağlıyordum.

Test günüm geldiğinde -10.gün- her an regl olabilecek gibi ağrım vardı. Hatta tamamen umudumu yitirdiğim için kan testine bile gitmek istemedim. Negatif cevabını beklerken 360 b-hcg'yi öğrendim.

Düşünüyorum da hamile kalamadığım önceki aylardan ne farkı vardı diye: sadece ufak 2 fark. Her ay olan sivilcem çıkmadı ve cildim güzelleşip parlamaya başladı. Diğeri de her ay yanan midem gerçekten hamile olduğum ay hiç yanmadı.

Bu yolda uğraşıp, emek sarfeden tüm kadınların bir an önce güzel haberleri duymasını dilerim. Bütün üzüntülerinizi unutturacak o müjdeyi herkesin almasını içtenlikle dilerim.

belirtilere çok takılmayın benim 2. dondurulmuşda oldu ilk denememde de 2 aşılamadada test gününe yakın adet belirtileri gördüm kasık ve göğüs ağrısı bu dondurulmuş 2. denememdede aynısı oldu umutsuzlanmıştım ama hamileyim ve yarın keseyi görmeye gideceğiz :KK49::KK49::KK49:

belirtilere çok takılmayın benim 2. dondurulmuşda oldu ilk denememde de 2 aşılamadada test gününe yakın adet belirtileri gördüm kasık ve göğüs ağrısı bu dondurulmuş 2. denememdede aynısı oldu umutsuzlanmıştım ama hamileyim ve yarın keseyi görmeye gideceğiz:KK49::KK49::KK49:

bende adet sancısından ölüyorum şuan, üzülmemek elde değil.benimde doğal yollarla elde edilmişbi gebeliğimdeki belirtim bel ağrısıydı şimdide var ama adetten sanki gibi.hamiş kalanlarda hep adet sancısını hissetmiş, dilerim benimde mucizelirm benimledirde belirtsi budur :KK43: korkuyorum çok.transferimin 5. günü ve pazar günü test gnüm.rabbim yüzümüzü güldürür inş.Herkese bol şanslar..

Üstteki msj ı ben yazmışım..ve şükür umudum olmamasına rağmen hamileyim şuan 4+3. Allahım isteyen herkese nasip etsin bizlerede devamını nasip etsin inş ... belirtisizde oluyomuş bunu anladım kızlar...

slm herkese ben bu ayın 1n de yaptırdın tüp bebegimi bugün 7. günüm hiç bir belirtim yok cok az bel agrısı biraz kasıklarda batma okadar onlarda cok ümit vermiyor bana daha erkenmi acaba

pnnar merhaba. benim bugün 10. günüm. ben de çok merak ediyorum ama 12. günden önce test yaptırıp kafamı bulandırmak istemiyorum, doktorlar 12 gün diyorlarsa bir bildikleri vardır mutlaka. sana tavsiyem, senin de beklemen. hele senin için çok çok erken. biraz sabret:KK66:

pnnar merhaba. benim bugün 10. günüm. ben de çok merak ediyorum ama 12. günden önce test yaptırıp kafamı bulandırmak istemiyorum, doktorlar 12 gün diyorlarsa bir bildikleri vardır mutlaka. sana tavsiyem, senin de beklemen. hele senin için çok çok erken. biraz sabret:KK66:

merhaba belirtiler daha ancamı belli olur demek istedim cnm tahlile erken belli olmaz biliyorum ama bende fazla belirti yok senin nasıl bişeyler hissediyormusun 10.günündeymişsin varmı vucudunda deyişiklik ceplarsan sevinirim benim cok az belimde agrı oluyor bazan kasıklarımdada hafif bi batma oda beli belirsiz belkide ben öyle saanıyorum biskolojik bilemiyorum

merhaba belirtiler daha ancamı belli olur demek istedim cnm tahlile erken belli olmaz biliyorum ama bende fazla belirti yok senin nasıl bişeyler hissediyormusun 10.günündeymişsin varmı vucudunda deyişiklik ceplarsan sevinirim benim cok az belimde agrı oluyor bazan kasıklarımdada hafif bi batma oda beli belirsiz belkide ben öyle saanıyorum biskolojik bilemiyorum

ctesi pazar günü adet olacakmışım gibi belim ve sırtım ağrıdı, önce bi moralim bozuldu, sonra bunların olabileceğini okudum, attım kafamdan.. dün ve bugün ise tam olarak rahmimde sızı şeklinde ara ara ağrı hissediyorum. bir de prostatlı amcalar gibi sürekkkkli tuvaletteyim! fosur fosur uyuyorum, bilmiyorum ilaçlar da yan etki yapmış olabilir, bir de bu aralar çok yoruluyorum, ikisi birleşince bebek gibi uyuyorum! transferden sonraki ilk günler benim de ağrılarım oldu.. ama herkesde aynı şeyler olmuyo, o yüzden belirtileri genelleyip can sıkmamak en iyisi! yarın test günüm, o güne kadar dişimi sıkmayı tercih ettim, umarım Allah yüzümüzü güldürür hepimizin. olumlu şeyler düşün, ama aklın rahminde olmasın! gününü güzel geçirmeye bak:KK66: sevdiğin şeyleri yap olur mu?:KK66:

Arkadaslar benim de tam bir hafta oldu transferim olali, pazartesi aksamustu olmustu ve su an hic ama hicbir belirtim yok, ne bir agri sizi ne bir lekelenme neden boyle bilmiyorum ve testi erken yapip kafami bulandirmak stresse girmek istemiyorum ama beklemek olduruyor, ilk iki uc gun karnimda batma seklinde biseyler hissettim ama su an kesildi bitti... Allah hepimizin yardimcisi olsun, sevinc cigliklari atariz insaalah....

Arkadaslar benim de tam bir hafta oldu transferim olali, pazartesi aksamustu olmustu ve su an hic ama hicbir belirtim yok, ne bir agri sizi ne bir lekelenme neden boyle bilmiyorum ve testi erken yapip kafami bulandirmak stresse girmek istemiyorum ama beklemek olduruyor, ilk iki uc gun karnimda batma seklinde biseyler hissettim ama su an kesildi bitti... Allah hepimizin yardimcisi olsun, sevinc cigliklari atariz insaalah....

Selam canım aynı gün olmuş transferimiz :21: bu 4. Denemem iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi perşembe test günüm kasık ağrılarım devam ediyor bel ağrım oldu ama bel fıtığı var bende yatmaktan diye düşünüyorum sen ne durumdasın

Benim durumum ucuncu gun embriyosu ve de ilk denemem dedigim gibi iste hicbir belirti falan da yok. Ben cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok, hayirli olsun sonucun simdiden insaallah yuzun guler:))

Hic agri yok yaaaa!!!! :))) agrim yok diye uzulecegim aklimin en ucra kosenden gecmezdi valla:))

Benim durumum ucuncu gun embriyosu ve de ilk denemem dedigim gibi iste hicbir belirti falan da yok. Ben cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok, hayirli olsun sonucun simdiden insaallah yuzun guler:))

Hic agri yok yaaaa!!!! :))) agrim yok diye uzulecegim aklimin en ucra kosenden gecmezdi valla:))

Alemsin valla :KK9: bi önceki sayfaya bak candas isimli bir arkadaş yazmış onunda hiç ağrısı yokmuş ve pozitif sonuçlanmış :21: sende olumlu düşün olumlu olsun senin test günün ne zaman ?

X