Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün test günüm....13 gün nasıl geçti anlamadım....
Bugün test günüm....13 gün nasıl geçti anlamadım....
Arkadaşlar mrb benimde transferim oldu bekleme sürecindeyim....Allahın izniyle hayırlı sonuçları alıcaz...canım benim de ilk denemem di.
bende de pek bi belirti yoktu arada kasıklarımda batma oluyordu bir de göğüslerim sertleşmişti acıyordu ama bu belirtiler herkeste olacak diye bişey yok. sen kafana takma bunları allah ın izniyle bebişin sana sıkıca tutunacak inşallah
pnnar merhaba. benim bugün 10. günüm. ben de çok merak ediyorum ama 12. günden önce test yaptırıp kafamı bulandırmak istemiyorum, doktorlar 12 gün diyorlarsa bir bildikleri vardır mutlaka. sana tavsiyem, senin de beklemen. hele senin için çok çok erken. biraz sabret
merhaba belirtiler daha ancamı belli olur demek istedim cnm tahlile erken belli olmaz biliyorum ama bende fazla belirti yok senin nasıl bişeyler hissediyormusun 10.günündeymişsin varmı vucudunda deyişiklik ceplarsan sevinirim benim cok az belimde agrı oluyor bazan kasıklarımdada hafif bi batma oda beli belirsiz belkide ben öyle saanıyorum biskolojik bilemiyorum
Arkadaslar benim de tam bir hafta oldu transferim olali, pazartesi aksamustu olmustu ve su an hic ama hicbir belirtim yok, ne bir agri sizi ne bir lekelenme neden boyle bilmiyorum ve testi erken yapip kafami bulandirmak stresse girmek istemiyorum ama beklemek olduruyor, ilk iki uc gun karnimda batma seklinde biseyler hissettim ama su an kesildi bitti... Allah hepimizin yardimcisi olsun, sevinc cigliklari atariz insaalah....
Benim durumum ucuncu gun embriyosu ve de ilk denemem dedigim gibi iste hicbir belirti falan da yok. Ben cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok, hayirli olsun sonucun simdiden insaallah yuzun guler:))
Hic agri yok yaaaa!!!! :))) agrim yok diye uzulecegim aklimin en ucra kosenden gecmezdi valla:))