Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

of allahım ne zormuş beklemek

adet agrıları bugünde devam ediyorr 7 günüm bugün yarın bende e2 ye baktıracagım az çok bilirim bilgi veriri bana

wanna sende belirti yok bende belirti var hadi bakalım ikimizde hamiş çıkalım ya seni heveslendirmek istemem ama degerlerin güzeldi e2 ye baktıracakmısın tekrar ben 12. gün baktıracagım yani cuma sen

giz bugün çok negatif uyandım hatta şuan ağlıuyorumm...belirti varmı yok mu anlamadım...olmadı galiba gene

nefes alamıyorummm offf

12.gün e2 ye neden baktıracaksın ki? zaten o gün kanda gebelik baktırırsın...ben yarın tekrar e2 ve progesteron verecegim transferin 8. günü...sonuçlardan hiç bişey anlamıyorumm..sanırım gebelikle ilğili degil sadece hormon seviyesişne bakıp olmazsa takviye vermek için...

bu yazıyı okuyan arkadaşlar allah rızası için dua edinnnn kalbim ağrıyor:18:

wamma ve giz, neden bu süreçte e2 ve progesteron tetstleri yaptırıyorsunuz? Ben sayısız tedavi geçirdim hiç birinde böyle arada test falan istenmedi, hep 12. gün HCG testi yaptırdım. Aynı yerde mi tedavi oldunuz?
Ben şu an aspirin, multivitamin ve günde 3 defa 200 mg lik progesteron kullanıyorum. Siz neler kullanıyorsunuz?

cnm bazı işgüzar doktorlar istiyor hormonlrada eksiklik varsa takviye etmek için sanırsamki...yani okadar çok araştırduımkii pek ölçtüren dktor yok...bende 200 mg progesteron günde 2 defa kullanıyorum...onun dışında folic asitt
yani ölee çok önemli bişe degil demekkiii
offf çok sıkıldım yaaa....kalbim sıkışıyooo:18:

wanna canım 12 gün gebelik testi yaptır. yanlış anlaşıldım galiba
neden karamsar oldun ki anlamadım canım adet belirtileri hala var ama umudum ondan fazla inan sürekli geziyorum günde 1 2 saat dışarıda hatta alışveriş merkezine gittik ailemle zaman geçti

jelim bitti yarın gidip yazdıracagım ve dr dan biraz bilgi alacagım bakalım ne diyecek

Sanki düne kadar içeride bir çalışma vardı, bugün şişkinlik ve sıkıntıdan başka hiç bir şey yok. Al bende de o kadar Wanna.

Üçümüz de online durumdayız:))

Son düzenleme:
Üçümüzde nefesimizi tuttuk bekliyoruz..bende de bişe yok yaaa olmadıkçada olumsuz bi habere doğru gidiyorum diyorum...
giz harika vallaa moralin yerindeymiş ne güsel yaa...sen başlta umutsuzdun ben sonlara doğru..
oyy oyyyyyyyyy

ger olurki negatişf
eger olurki negatif haber alırsak zaten aglıyacak o kadar zamanımız varki inan ben seviyorum şu anda içimdeki sıpayı teyzeleri kızım eylül tanıştırıyım

şu anda kıyafet bile almıyorumki hamiş olursam alırım diye

umutsuz olmayın ben belirti var diye sen yok diye üzülüyorsun yapma kuzum bak kzımda kızıyor sana öpüyoruz sizi teyzeleri benim sıpanın canı su istemiş su içelim gelelim

Progestan'ı önceki tedavilerimde hep vajinal kullanıyordum. Bu kez ağızdan alıyorum ve sanki vajinal alınca içeride sanki daha bir hareketlilik oluyordu ama böyle de akıntı olmuyor. Yani hissiyat SIFIR.

bu gün 12. günüm karnımda ağrım varsanki adet sancısı gibi ama gidip test yaptırmiycam 14. günü bekliycem yada hafta sonuna kadar yaptirmiycam, zaten o güne kadarda adet olmam gerekiyor of kafam çok karışık, yani korkuyorum, ama varsa da öğrenmek istiyorum yani K O R K U Y O R U M , hazır değilim

Allah yardımcın olsun, hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmasın. benimde 4. günüm 20 sinde test yaptıracağım.... çok ama çok heyecanlığım... kasıklarım çok ağrıyor. arada batma oluyor... karın alt kısmına kıramp giriyor.. adet ağrısı gibi bacaklarım ağrıyor... sabah tansiyonum düştü... ilaçlardan ötürü şiş olan gögüslerim iyice şiştiiiii ALLAH ım sen büyüksün dileyen isteyen herkeze nasip et...

inş. tutar canımm.. benim de tüp bebek transferi oldu 4. günüm çok heyecanlıyım.. korkuyorummm eğer tutmazsa çok ağlayacağımı üzüleceğimi biliyorummmm bu duruma hazır değilimmmm o yüzden seni çok iyi anlıyorummmm.... test için gittiğimde sonucu almaya annemi göndericeğimmm eğer olumsuz çıkarsa doktorun yanında ağlamaktansa annemin kucağında ağlarım.... ben şimdidenn olumsuzluğu düşünmeye başladımmmm umudum yok işte ne yapayımmmm.......

arnazdam, neden 12. günde testini yaptırmıyorsun arkadaşım. Korkunun ecele faydası yok, bak ben yenilgiye doymayan defaaaalarca tedavi denemiş biri olarak bana verilen test gününden önce yaptıracağım. İşten izin aldım, kimselere söylemedim. Normal test günüm pazara denk geliyor dr. ptesi yaptırırsın dedi ama tam da o gün işe başlıyorum. Negatif olursa işle birlikte kaldıramam diye ctesi yaptıracağım. Hadi topla kendini, yarın yaptır. İnşallah buradan müjdeli haberini alır, bizleri de mutlu edersin.

özgürtoprak, belli ki senin çalışkan arı tutunmayı deniyor. Ona da sana da bol şans diliyorum. :)

özgürtoprak bol şans diliyorum cnmm

kızlar transfer sonrası e2 ve progestron ölçtüren varmı? çıldırcam bugün gene test yaptık e2 ve progesteron düşmüş..olmadı galiba geneee

gözümdeki yaşsın bebeğimmm daha ne kadar gücüm var bilemiyorum

Wanna, üzme kendini arkadaşım, hele bir bekle. Doktorun kim çok merak attim. Üniversite hastanesinde mi tedavi gördün? Bu adamlar araştırma mı yapıyorlar. Beta HCG'den başka niye arada böyle testler yaparlar ki?

yarın test günüm ve 1 saattir karnım ağrıyor. ne düşüneceğimi şaşırdım... hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.

Hopeful, inşallah güzel haberler verirsin bize. Bu gece sana uyku yok desene. Ben de kendimi dinlemekten alıkoyamıyorum, ruhum karardı, çok kırıcı olmaya başladım, gerginim.

hopeful teacher umarım yarın pozitif sonuç alırsın bizde sevinirizzz

alarahan sorma içim dışıma çıktı aglamaktan başım agrıyor...olmadı galibaa arkadasımmm belkide bölesi daha iyi hazırlıyor insanı...

Wannacım, inşallah sonuç herkesi yanıltır ve şaşırtır. Bekle bakalım canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…