wamma ve giz, neden bu süreçte e2 ve progesteron tetstleri yaptırıyorsunuz? Ben sayısız tedavi geçirdim hiç birinde böyle arada test falan istenmedi, hep 12. gün HCG testi yaptırdım. Aynı yerde mi tedavi oldunuz?
Ben şu an aspirin, multivitamin ve günde 3 defa 200 mg lik progesteron kullanıyorum. Siz neler kullanıyorsunuz?
Üçümüzde nefesimizi tuttuk bekliyoruz..bende de bişe yok yaaa olmadıkçada olumsuz bi habere doğru gidiyorum diyorum...
giz harika vallaa moralin yerindeymiş ne güsel yaa...sen başlta umutsuzdun ben sonlara doğru..
oyy oyyyyyyyyy
giz bugün çok negatif uyandım hatta şuan ağlıuyorumm...belirti varmı yok mu anlamadım...olmadı galiba gene
nefes alamıyorummm offf
12.gün e2 ye neden baktıracaksın ki? zaten o gün kanda gebelik baktırırsın...ben yarın tekrar e2 ve progesteron verecegim transferin 8. günü...sonuçlardan hiç bişey anlamıyorumm..sanırım gebelikle ilğili degil sadece hormon seviyesişne bakıp olmazsa takviye vermek için...
bu yazıyı okuyan arkadaşlar allah rızası için dua edinnnn kalbim ağrıyor:18:
bu gün 12. günüm karnımda ağrım varsanki adet sancısı gibiama gidip test yaptırmiycam 14. günü bekliycem yada hafta sonuna kadar yaptirmiycam, zaten o güne kadarda adet olmam gerekiyor of kafam çok karışık, yani korkuyorum, ama varsa da öğrenmek istiyorum yani K O R K U Y O R U M , hazır değilim
özgürtoprak bol şans diliyorum cnmm
kızlar transfer sonrası e2 ve progestron ölçtüren varmı? çıldırcam bugün gene test yaptık e2 ve progesteron düşmüş..olmadı galiba geneee
gözümdeki yaşsın bebeğimmm daha ne kadar gücüm var bilemiyorum
yarın test günüm ve 1 saattir karnım ağrıyor. ne düşüneceğimi şaşırdım... hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.
hopeful teacher umarım yarın pozitif sonuç alırsın bizde sevinirizzz
alarahan sorma içim dışıma çıktı aglamaktan başım agrıyor...olmadı galibaa arkadasımmmbelkide bölesi daha iyi hazırlıyor insanı...