Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

günler yaklaştıkça heyecan artıyor....bişey sorcam size benim dışkım yeşil renk 2 gündür. ben bu ilaçları 10 gündür kullanıyorum yeni böyle olduuu...... sizden böyle bir sorun yaşayan var mı???? daha 5. günümdeyimmmmm zaman geçmiyorr sankiiiii :)))

Son düzenleme:
hopeful teacher umarım yarın pozitif sonuç alırsın bizde sevinirizzz:KK16:

alarahan sorma içim dışıma çıktı aglamaktan başım agrıyor...olmadı galibaa arkadasımmm :KK50::KK50::KK50:belkide bölesi daha iyi hazırlıyor insanı...

Canım benim üzme kendini. Allah büyüktür. belki senin yaramaz son gün anne ben burdayım diyecek.... dualarım sizlerle kızlar.... hepimizde bebeklerimizi Allah a emanet ettik sağ sağlim gelirler inş.

inş. canım şimdi nasılsın morelin nasıl?? yarın test yaptıracak olan varmı??? şimdiden Allah yardımınız olsun kızlar inş. bebişler bizimledir... :KK16:

daha iyiyim cnm çok sagol...ben test yaptırmıcam galibaa yaa...testi düşünce kalbim sıkışıyoo
zaten regli olurum anlarım :KK34: e2 ve progesteron testleri sonucundaa degerimin düşük olması zaten ipucu verdi...
şuanda üst kattaki komşunun oğlu zıplıyorr...her zıp zıp sesi kalbime cam kırıkları batırıyor...
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

daha iyiyim cnm çok sagol...ben test yaptırmıcam galibaa yaa...testi düşünce kalbim sıkışıyoo
zaten regli olurum anlarım :KK34: e2 ve progesteron testleri sonucundaa degerimin düşük olması zaten ipucu verdi...
şuanda üst kattaki komşunun oğlu zıplıyorr...her zıp zıp sesi kalbime cam kırıkları batırıyor...
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım benim yaa üzme kendini bu kadar, belki herşey çok güzel olur... Tüm kalbimle diliyorum ki inş. güzel bir oğlun olur..... bak bende bir ağlarsam vallah susturamaz kimse :) yaptır tatlım testini böyle daha çok üzüyorsun kendini.... Dualarım sizlerlee hepimiz anne olalım......... :KK49: hepimiz şuan çok zor zamanlar geçiriyoruz, hepimizin ayrı bir hikayesi olsada acılar aynııı hepimizinde canı yanıyor ama güçlü olmamız lazım.... sonuç ne olursa olsun hayat o kadar güzelki mucizelerle doluuu

Son düzenleme:
Canım benim yaa üzme kendini bu kadar, belki herşey çok güzel olur... Tüm kalbimle diliyorum ki inş. güzel bir oğlun olur..... bak bende bir ağlarsam vallah susturamaz kimse :) yaptır tatlım testini böyle daha çok üzüyorsun kendini.... Dualarım sizlerlee hepimiz anne olalım......... :KK49: hepimiz şuan çok zor zamanlar geçiriyoruz, hepimizin ayrı bir hikayesi olsada acılar aynııı hepimizinde canı yanıyor ama güçlü olmamız lazım.... sonuç ne olursa olsun hayat o kadar güzelki mucizelerle doluuu

canımsın allah razı olsun rabbim sanada gönlünün muradını versin inşallahh...
hayat mucizelerle dolu elbet her yeni gün yeni bir umut....zaten beklemekten başka çagrede yok...

Wanna, bugün 9. günüm ve evde test yaptım Maalesef silik bile çizgi çıkmadı. Zaten ben olumsuz olduğunu hissediyorum. Daha önceki gebeliklerimde hep 7. günü az bir tutunma kanaması oluyordu. Kan testi yaptırınca da gebelik çıkıyordu. Bu kez kanama falan olmadı, karnımda bir faaliyette yok. :KK43: Bugün de ben çooook ağladım. Resmen isyan ettim. :KK43:( Yaşım genç değil, 12 senemi bu iş için harcamışım, hep aynı hüsran...

Wanna, bugün 9. günüm ve evde test yaptım Maalesef silik bile çizgi çıkmadı. Zaten ben olumsuz olduğunu hissediyorum. Daha önceki gebeliklerimde hep 7. günü az bir tutunma kanaması oluyordu. Kan testi yaptırınca da gebelik çıkıyordu. Bu kez kanama falan olmadı, karnımda bir faaliyette yok. :KK43: Bugün de ben çooook ağladım. Resmen isyan ettim. :KK43:( Yaşım genç değil, 12 senemi bu iş için harcamışım, hep aynı hüsran...

offfofffoffff:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

2gundur bende çok aglıyorum henuz test yapmadım yapmayada gucum yok..benimde yaaşım pek genç degil 40 az kaldı :KK43:senin kadar olmasada hayatımın son 4 yılını tedaviler kaplıyor...kimbilir kaç 4 yıl daha ve elde var sıfır...
hormon test sonuclarırm duşuk çıktı ordan bi ipucunyakaladım belki test bile yapmıcamm...
isyan etmekten koru Allahım diyorum ama bende arada isyan sözleri kaçırıyorummm:KK43:((

kan testi yaptıracakmısın?

alarahan keşke elimizden birşey gelseee.dua edelim birbirimizee Allahım bu sınavımızı artık bitirsinnn :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Arkadaşlar benim bugün 12. gündü.Yarın kan testi yaptıracağım çok korksamda:KK43:( Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.Sonra başka bi tane daha yaptım ondada silik ama belli belirsiz. Ne düşüneceğimi şaşırdım, sevinsemmi.Ya yarın kanda çıkmazsa.Gerildim iyice.Bu gece uyku yok bana....

offfofffoffff:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

2gundur bende çok aglıyorum henuz test yapmadım yapmayada gucum yok..benimde yaaşım pek genç degil 40 az kaldı :KK43:senin kadar olmasada hayatımın son 4 yılını tedaviler kaplıyor...kimbilir kaç 4 yıl daha ve elde var sıfır...
hormon test sonuclarırm duşuk çıktı ordan bi ipucunyakaladım belki test bile yapmıcamm...
isyan etmekten koru Allahım diyorum ama bende arada isyan sözleri kaçırıyorummm:KK43:((

kan testi yaptıracakmısın?

alarahan keşke elimizden birşey gelseee.dua edelim birbirimizee Allahım bu sınavımızı artık bitirsinnn :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Wanna, bir tedavimde yaptımamıştım. Tedavi olduğum klinik beni sürekli aradı yaptırmam için, zorla yaptırmıştım. Yine de ctesi cünü yaptırırım.:KK43:

Arkadaşlar benim bugün 12. gündü.Yarın kan testi yaptıracağım çok korksamda:KK43:( Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.Sonra başka bi tane daha yaptım ondada silik ama belli belirsiz. Ne düşüneceğimi şaşırdım, sevinsemmi.Ya yarın kanda çıkmazsa.Gerildim iyice.Bu gece uyku yok bana....

hestia, şimdiden tebrik ederim. İdrar testinde çıkmışsa kesin hamilesindir, belki de ikiz.:) yarın haberlerini bekliyoruz.

Bende bugün test yaptım, 9. günümde. Diğer bir forumda 7. günde bile silikte olsa çift çizgiyi görüp hamile olanlar var, benim yine olmadı demektir.:KK43:

test kelimesini yazarken, dusunurken bile ateş basıyo...
:18::18::18::18::18::18:
inşallah idrar testi yanılmıştırr ...bunu tüm kalbimle diliyorummm
belki bende pazar gunu idrar testi yaparım:18::18::18::18::18::18::18:

test kelimesini yazarken, dusunurken bile ateş basıyo...
:18::18::18::18::18::18:
inşallah idrar testi yanılmıştırr ...bunu tüm kalbimle diliyorummm
belki bende pazar gunu idrar testi yaparım:18::18::18::18::18::18::18:

Wanna, senin transfer benden 2 gün önceydi. Senin yarın 12. gün değil mi? Hadi senden yaptır yarın, ne olacaksa olacak. Benim bir de ptesi izin bitiyor, mesai başlıyor, offf offf offf bunalım bunalım üstüne.

Wanna, senin transfer benden 2 gün önceydi. Senin yarın 12. gün değil mi? Hadi senden yaptır yarın, ne olacaksa olacak. Benim bir de ptesi izin bitiyor, mesai başlıyor, offf offf offf bunalım bunalım üstüne.

transfer 3 haziranda oldu o gun sayılmıyorki!!!
benimm hiç yüzleşesim yok:18:
kabullendim zaten negatif:KK43::KK43::KK43::KK43:yasımı bile tutmaya başladımmm

transfer 3 haziranda oldu o gun sayılmıyorki!!!
benimm hiç yüzleşesim yok:18:
kabullendim zaten negatif:KK43::KK43::KK43::KK43:yasımı bile tutmaya başladımmm

Tedavi gördüğün merkez kesin test yapman için taciz eder :KK43: Allahım ne olur şu test sonuçları bizi şaşırtsa, literatürü alt üst etse, umutsuzlara umut olsa.

hestia, şimdiden tebrik ederim. İdrar testinde çıkmışsa kesin hamilesindir, belki de ikiz.:) yarın haberlerini bekliyoruz.

Bende bugün test yaptım, 9. günümde. Diğer bir forumda 7. günde bile silikte olsa çift çizgiyi görüp hamile olanlar var, benim yine olmadı demektir.:KK43:

İdrar testine güvenemiyorumki, ilk aşılamamda çok silik çıkmıştı(gerçi geç çıkmıştı) ama ben ne hayaller kurdum. Bebeğe isim bile buldum o gece.Ama negatifti.Ne ağladım anlatamam.İnşallah bu seferki doğrudur. Benim dün 12. günümdü ve silikti.9. gün yapsam kesin çıkmazdı.Moralini bozmak için çok erkenn...

günler ilerledikçe benim içim sanki daha bir rahat gibi :)) ilk günlerdeki gibi pek aklıma gelmiyor. içimdeki duygular karmakarışık, umut varda YOK DA karışık bir ruh hali içindeyim... umutlanmak istiyorum eşime babalar günü hediyesi olsun istiyorum. ama fazla hayale kapılırsamda olumsuz çıktığında salya sümük ağlayacağımdan eminim..... zamana bıraktım artık. test günü herşeyi öğreniceğim.... olumsuz çıkarsa Allah bana dayanma gücü versinnn .... :KK43:(

benimde 6. günüm test yaptım yapmasınada(acelem neydi bilmiyorum) hatta test pozitif çıktı....gelelim şimdi konuya transferin 3. günü 1/4 dozunda ovitrelle vuruldum neden vurulmamı istediler açıkçası sormadım iğne beta hcg seviyesini yükseltebiliyor açıkçası bunları niye yazdım biliyormusunuz??erken test yaptığım için çokkkk ama çokkkk pişmanım!!! pozitifi iğne sayesindemi gördüm yoksa hamilemiyim:KK43:(

benimde 6. günüm test yaptım yapmasınada(acelem neydi bilmiyorum) hatta test pozitif çıktı....gelelim şimdi konuya transferin 3. günü 1/4 dozunda ovitrelle vuruldum neden vurulmamı istediler açıkçası sormadım iğne beta hcg seviyesini yükseltebiliyor açıkçası bunları niye yazdım biliyormusunuz??erken test yaptığım için çokkkk ama çokkkk pişmanım!!! pozitifi iğne sayesindemi gördüm yoksa hamilemiyim:KK43:(

benimde aynı senin gibi 6. günüm bugün ama cesaret edemiyorum test için o nedenle günümü bekliycem...

X