- 14 Aralık 2011
- 126
- 3
Çok teşekkür ederim :)) darısı başına inşallahhhhh. gerçekten beklemek zor insan nasıl hareket edeceğini bile bilemiyor. ama çok az kalmış, kaçıncı gün embriyosuHayırlı olsun çok sevindim böyle güzel haberler almak iyi geliyor.Benimde 28 mart test günüm karmaşık duygular içindeyim beklemek çok zor
Benimde perşembe test günüm, kasık ağrılarından başkada bişey hissetmiyorum.. zamanda geçmiyor bir türlü ,
Çok teşekkür ederim :)) darısı başına inşallahhhhh. gerçekten beklemek zor insan nasıl hareket edeceğini bile bilemiyor. ama çok az kalmış, kaçıncı gün embriyosu
4. gün transfer yapıldı 2 embiryo birinci kalite.Pek bi belirtim yok adet günüm dündü ama o kadar çok ilaç kullanıyoruzki normal gününde olamaması normaldir herhalde
hayırlısı olsun inşallah. zaten belirti aramamak lazım herkeste değişiyor çünkü. senin test günün benim ilk ultrason günüm, sonucunu alınca yaz olur mu, inşallah tutmuştur
Tabiki yazicam o gun heyecandan bayilmazsam:))[/QU
Ayılınca yazarsın :)) çarşamba görüşürüz, iyi geceler
biraz geç gördüm kusura bakma senin çoktan belli olmuştur ve inşallah pozitiftir.. inan bende öyle geçmiş hikayeleri okuyup(transferden gebeliğine kadar paylaşan arkadaşlar var) çok mutlu oluyorum. çok güzel bir duygu Allahım herkese nasip et..benim 3. gün embriyosu (6 mart) ve transfer günü dışında 7. gün test yaptım haliyle düşük çıktı. kesinlikle erken yapmamak lazım. lütfen sonucunu paylaş güzel haberlerini bekliyorum
tesekkür ederim cnm..çok şükür pozitif..5.gün embriyosu ve tek embrio transferi.. 9.gün testim 118,15 çıktı..11.gün testim 301.18 çıktı şimdi 2 nisan a randevumuz var inşallah bebişimi görürüm..rabbim dileyen herkese nasip etsin..hamile olanlarında kucağına almayı nasip etsin inşallah....
tesekkür ederim cnm..çok şükür pozitif..5.gün embriyosu ve tek embrio transferi.. 9.gün testim 118,15 çıktı..11.gün testim 301.18 çıktı şimdi 2 nisan a randevumuz var inşallah bebişimi görürüm..rabbim dileyen herkese nasip etsin..hamile olanlarında kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Tabiki yazicam o gun heyecandan bayilmazsam:))
merhaba canım sonuç belli oldu mu? inşallah güzel haberdir..
Bugün transferiimin 8.günü adet sancım gibi sancım var.. dün sabah idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı.. hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorummmmo kadar zor bi dönemdeyim ki sabır falan kalmadı annem kanserle savaşıyor ben sigarayı bıraktım stres dorukta üstüne ağrılarım.. salı günü dr randevum allah yüzümüze baksın inşallaahhh...:18:
merhabalar benim 3. tüp bebek.bugün 15.gün sonuç 760 larda kan değerim.haftaya salı ultrasona giricem inşallah bende görürüm.hayırlısıyla.isteyen herkes yaşasın bu duyguyu
arkadaşlar ben transferimin 9.günü kan testi yaptırdım 77.76 çıktı çok mutlu olmuştum.. bugün 12.günü ve 12 çıktı yani gerileme var 1 haftaya kadar da adetin gelir dediler.. yani sonuç negatifff(((( 43: