Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

arkadaşlar sizlere bunları bambaşka duygularla yazıyorum kelimeler yetersiz kalıyo ..ben 8 yıllık evliyim evliligim 4.yılında normal yollarla hamile kalmıştım ama 11. haftada gebeliğim sonlandırılmıştı 20.04.2007 de.üzerinden 4 yıl gecti bu süreçte 2 aşılama ve 2 tüp bebek deneyimim oldu ama negatif sonuçanmıştı bende sizler gibi o dönemlerde umut olsun içim rahatlasın diye fromu takip ediyodum sürekli yani sizleri çok çok çok iyi anlıyorum.benim umudum her zaman vardı ama bu yaşadıgım olumsuzluklar beni çk yıpratmıştı hatta suan 25 yaşındayım 30 yaşına kadar tüp bebek yaptırmayı düşünmüyodm ama öyle bir mucize olduki tamda 4 yıl önce 20 nisan cuma günü kaybettiğim bebegimi yine aynı tarihte geri kavuştum rabbimin büyüklüğü karşısında kendimden gectim şuan normal bir şekilde hamile kaldım dün ögrendim önce şok oldum inanamadım çünkü normal şekilde hamile kalacagımı düşünmüyodum ama şuan öyle bir durumdayımki anlatmam mümkün deil ve bu duygularımı siz kaderdaşlarımla paylaşmak istedim sizlere nacizane bir öneride bulunmak istiyorum ben bu anımı dualarla yaşadım son 1 yılımı kuran okumaya rabbime olan kulluk borcumu yerine getirerek gecirdim sürekli rabbime sığındım ve mükafatını gördüm ve kalbim sizlerle dualarım sizlerle bu yazıyı yazarken akan gözyaşlarım sizler için rabbim sizinle olsun dilerim sizlerde yaşarsınız hiçbir zaman umudunuzu yitirmemeniz dilegiyle allaha emanet olun

mrb arkadasım bende yenıyım aynıyız senle benımde bugun transferin 7. gunu sabırsızlıkla beklıyorum belirti olarak da bel agrılarım ve göğüs ağrılarım var

benim de transferimin 4.günü benim de kasıklarımda ağrı bacağım soluyo ve karnımda dolaşan bi ağrı var . bbu benim 2. denemem çok korkuyorum tutmucak diye r
rabbime sığındım verecekse o verecek allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 15 mayıs tahlil günüm nasıl geçecek bilmiyorum

merhaba
bugun benim transferimin 6. günü. iki gündür adet sancısına benzer bi ağrı bel ağrısı ve göğüslerimde şişkinlik ve hassaslık var. bunlar belirtiler arasında varmıdır? yoksa adet belirtilerimi bu. çok korkuorum bu 3. denememiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. haketmeyene ve istemeye vermesin!!!!

canım evet bunlar belirtiler arasında var ben ilk denememde hamile kalmıştım çok ağrı çekmiştim adet olacak gibi inan ağrıdan uyuyamıyordum ilaçta alamıyordum neyseki hamişmişim ama bebeyimi çok erkn kaybettim inşallah hamilelik belirtisidir canım::

Digerlerindede boyle oldugu icin korkuyorum simdi
ama bu sefer iki embriyo transfer edildigi icin snsim brz daha yuksek
Allahim kimsrnin emegini bosacevirmesin..

ne olur bi cevap bugünde sancım yok of ya off

Merhaba canim seninle transferimiz ayni gun olmus sanirim beim 30 nisan da oldu bugun 7. gunum cuma test gunum benimde hafif agrilar oluyordu ara ara bugun biraz fazla adet sancisi gibi Alalhtan hayirlisi herkeste belirtiler farkli oluyor bence bunlara fazla takilma hic belirtisi olmayip hamis olan da cok..

Bnmkide ayin 14unde test gunum. Ama oluksuz bi durumda ztn o gunu hic beklemiyor adet oluyorum. hepsindede boyle oldu. o yuzden korkuyorum. sen nerede yaptirdin peki? Allahik insallah emegini bosa cikarmaz canim Rabbim dilegini veriri tez zamnda indallah....

slm arkadaşlar...bu akşam adet kanamasına benzer kanamam oldu.transferimin daha yedinci günü ..korkuyorum... sabah hastaneyi aramalıyım...sizce neden oldu

Transfer sonrası gebelik belirtisi arayan arkadaşlar
2 defa tüp bebek yaptıran ve pozitif sonuç olan biri olarak iki transferimin sonrasında da aynı belirtileri yaşadım. Öncelikle en önemli belirtim transferden 4-5 sonra falan vajinada girişinde belirgin olarak yumuşama hissettim, bunu internetten araştırmam sonucunda öğrenmiştim, günde 3 defa vajinadan progestan almam nedeniyle bu yumuşamayı çok hissettim, bence en önemli belirti buydu, bunun dışında bariz şekilde göğüs şişliği, gaz sıkıntısı ve transfer gününe doğru hafif kasık ağrılarım olmuştu, bu belirtiler kullandığım ilaçlardan olabilir tabi, hatta hiç belirti olmadan pozitif sonuç alan pek çok kişi olduğunu biliyorum, boşuna belirti arayıp kendinizi üzmeyin derim, ama vajina yumuşamasının kesin belirti olduğuna eminim ben.

transferimin 4. günümdeyim ,karnım şişti,karnımın alt bölgesinde hafif ağrılarım oluyor,acaba tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu konuda ,ağrı normalmidir,yoksa olumsuzluk olarakmı düşünmeliyim??

arkadaşlar benm bugun 9. günüm sabah test yaptım evde ama tek çizgi cıktı perşembe günü de test günüm ölücm meraktan ama kasıklarım cok agrıyor özellikle sağ tarafım sızınde oldumu? cvp?

9.gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı kasıklarımda ağrı var,moralim çok bozuldu salı günü test günüm..........

ben 3 gün oldu hamile olduğumu öğreneli... belirtilerimi yazayım belki faydası olur.... ben sabrettim idrar testi yapmadım.. o gün yapayım deedim.. siz de yapmayın kesin sonuç kan testi, neden kendinizi üzesiniz... transferden sonra kan testime 4 5 gün kala adet sancılarım başladı ki benim adetime daha 12 gün vardı. dedim adet olacağım o kadar üzüldüm ki bıraktım her şeyi... olmadı dedim.. o kadar dikkat etmiyordum artık.. ne akla hizmnetse... :) sonra göğüslerimden yürüyemiyordum şiştiler ağrıyorlardı. kan testine 2 gün kala dünyayı yiyen ben anidan iştahsızlık yaşadım. artık bir şey yiyemiyordum. zorla yiyordum. gaz sorunum en başından beri vardı. bu günün akşamında gece birden bir ateş bastı. çok uzun sürmedi. ama yandım böyle... sonra 5 10 dk da geçti... 1 kere oldu bu... iştahsızlık hala devam ediyordu. ve o gün geldiğinde şok omuştum.. herkesin belirtisi farklı olabiliyormuş... ama şunu söyleyebilirm emin değilim ama adet sancıları iyi bir şeymiş.... inşallah allah herkese nasip eder...

Transferin 5. günündeyim. Ben ve tedavideki diğer arkadaşlarda bu foruma benzer başka bir forumda yazışıyoruz. :)

Başaranları tebrik ediyor, bekleyenlere de bol şans diliyorum.:)

bende seni takipteyim alarahan
günler geçmez oldu...hem geçsin hemde geçmesin istiyorum bu nasıl bi çelişki Allahımmm

wanna, günler böyle nasıl geçecek bilmiyorum. Karnımda bir gerginlik, içimde bir daralma, offff sonumuz hayır olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…