Bende aynı sorunun cevabını arıyorum kaç gündür. Belirtiler kişiden kişiye değişir ama insan yinede merak ediyor. Benimde transferimin 7.günü kasıklarımda hafif batmalar var sadece. Umarım bebeklerimiz tutunmuştur canım, sende herhangi bir belirti var mı ?
merhaba
bugun benim transferimin 6. günü. iki gündür adet sancısına benzer bi ağrı bel ağrısı ve göğüslerimde şişkinlik ve hassaslık var. bunlar belirtiler arasında varmıdır? yoksa adet belirtilerimi bu. çok korkuorumbu 3. denememiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. haketmeyene ve istemeye vermesin!!!!
benim de transferimin 4.günü benim de kasıklarımda ağrı bacağım soluyo ve karnımda dolaşan bi ağrı var . bbu benim 2. denemem çok korkuyorum tutmucak diye r
rabbime sığındım verecekse o verecek allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 15 mayıs tahlil günüm nasıl geçecek bilmiyorum
merhaba
bugun benim transferimin 6. günü. iki gündür adet sancısına benzer bi ağrı bel ağrısı ve göğüslerimde şişkinlik ve hassaslık var. bunlar belirtiler arasında varmıdır? yoksa adet belirtilerimi bu. çok korkuorumbu 3. denememiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. haketmeyene ve istemeye vermesin!!!!
benim ilk tüp bebek deneyimim oldu ve tuttu canım arkadaşım herşeyin hayırlısı ...
belirti olarak bende pek bişi hissetmedim bulantı vs..ancak göğüslerimin şekli değişmişti ve uzar gibiydi ben teste 3 gün kala basit testler yapmıştım ve 2.silik çizgi çıkmıştı...
inşallah sende hamilesindir emeklerin boşa çıkmasın dularım seninle..
wanna, günler böyle nasıl geçecek bilmiyorum. Karnımda bir gerginlik, içimde bir daralma, offff sonumuz hayır olsun.