- 27 Ağustos 2010
- 60
- 1
arkadaşlar sizlere bunları bambaşka duygularla yazıyorum kelimeler yetersiz kalıyo ..ben 8 yıllık evliyim evliligim 4.yılında normal yollarla hamile kalmıştım ama 11. haftada gebeliğim sonlandırılmıştı 20.04.2007 de.üzerinden 4 yıl gecti bu süreçte 2 aşılama ve 2 tüp bebek deneyimim oldu ama negatif sonuçanmıştı bende sizler gibi o dönemlerde umut olsun içim rahatlasın diye fromu takip ediyodum sürekli yani sizleri çok çok çok iyi anlıyorum.benim umudum her zaman vardı ama bu yaşadıgım olumsuzluklar beni çk yıpratmıştı hatta suan 25 yaşındayım 30 yaşına kadar tüp bebek yaptırmayı düşünmüyodm ama öyle bir mucize olduki tamda 4 yıl önce 20 nisan cuma günü kaybettiğim bebegimi yine aynı tarihte geri kavuştum rabbimin büyüklüğü karşısında kendimden gectim şuan normal bir şekilde hamile kaldım dün ögrendim önce şok oldum inanamadım çünkü normal şekilde hamile kalacagımı düşünmüyodum ama şuan öyle bir durumdayımki anlatmam mümkün deil ve bu duygularımı siz kaderdaşlarımla paylaşmak istedim sizlere nacizane bir öneride bulunmak istiyorum ben bu anımı dualarla yaşadım son 1 yılımı kuran okumaya rabbime olan kulluk borcumu yerine getirerek gecirdim sürekli rabbime sığındım ve mükafatını gördüm ve kalbim sizlerle dualarım sizlerle bu yazıyı yazarken akan gözyaşlarım sizler için rabbim sizinle olsun dilerim sizlerde yaşarsınız hiçbir zaman umudunuzu yitirmemeniz dilegiyle allaha emanet olun