benimde aynı senin gibi 6. günüm bugün ama cesaret edemiyorum test için o nedenle günümü bekliycem...
kesinlikle bekle derim...böylesi pozitif bile olsa daha kuruntulu oluyor insan
Transferin 11. Gunu kahverengi lekelenme varregli olmak icin erken degilmiyaaaa
Test heyecanı da böylelikle bitmiş oldu....cok uzgunummmm
Saatlerce kaderime ağlamamak istiyorum
bence erkenden üzüyosun kendini belkide tuttu tutunma kanaması senin normalde test günün ne zaman bence kan tahlilini yaptır boşuna üzme kendını belkide bebeğin tutundu ve sen şuan onu üzüyosun
Bugün transferin11 . Gunu test icin 14 . Gun beklemek daha sağlıklı zaten ben acayip tirsiyorum testten...
Tutunma kanaması daha erken günlerde oluyormuş cnm .... Rabbim tedavide ve bekleme süresinde olanlara sabir versin yardımcısı olsun inşallah...
Basaramayanlarin gücüne güç katsin
tutunma kanaması bebek tutunduktan sonra 3-7 gun ıcerıside görünür belki gec tutundu ve şimdi kanama oldu sen canını sıkma ve bence olumsuz düşünme benimde şuan inanılmaz karnım kasığım agrıyo ama hep kendimi telkin ediyorum herşey yollunda iyi olucak bana gelicekler diyorum morelini hiç bozma
Transferin 11. Gunu kahverengi lekelenme varregli olmak icin erken degilmiyaaaa
Test heyecanı da böylelikle bitmiş oldu....cok uzgunummmm
Saatlerce kaderime ağlamamak istiyorum
canımm daha sakin ol bence tutunma kanaması 3 ile 7. günler arasında demişsin yaaa sonrasındada olabilir sonuçta onlarda içeride bir savaş veriyorlar asarlarda keserlerdeferah ol ben tüp bebekte pozitif düşünceye inananlardanım şahsen yaşadım....
Alarahan senin icin girdim ve buldum...nasilsin? Yaptın mı test
Benim teste gerek kalmadı
canımm daha sakin ol bence tutunma kanaması 3 ile 7. günler arasında demişsin yaaa sonrasındada olabilir sonuçta onlarda içeride bir savaş veriyorlar asarlarda keserlerdeferah ol ben tüp bebekte pozitif düşünceye inananlardanım şahsen yaşadım....
Teslim oldum yapacak bisey yok....sonraki gunlerdede olur mü ? Kahverengi oluyormuş ama değil mı?Bı kez hamile kaldım.10 .haftada kalp atışı durdu meleğiminRabbim nasip etseydi 2 hafta sonra dogum yapacaktım...hamileliğimde asla böle bise yasamadım....simdi de pozitif düşünemiyorum...
Alarahan sen test yaptın mı? Bana diyosun ama sende yaptırmıyorsun))
Bana gerek kalmadı((
Wanna, nasıl gerek kalmadı. Adetinin kaçıncı günündesin ve kaç günde bir adet olursun?
Ben yine de ctesi testimi yaptıracağım. Ayrıca, ben 30 günde bir adet olurum ve her tedavide de test günü maksimum 26. günü falan olmuştur. Dolayısıyla kanamam falan başlamaz, testimi yaptırır, olumsuz sonucumu alır, ağlar zırlarım, ilaçları keserim, 3-5 gün içinde de adet başlar. Bu transferimde adetin 13. günü yapıldı, test günü adetin 25. günü olacak ve benim adet daha başlamayacağı için, testi yaptırıp sonucu bilmek istiyorum.
Benim 3 hamilelikte de tutunma kanaması olmuştu, bu kez yok. Senin de öncekilerde olmamış. İnşallah ikimiz içinde "her hamilelik farklı olur" söylemi doğrulanır.
Cnm İnan şaşkınım transferin 11. Gunu
Sat: 21 Mayıs ...iğnelere 22 Mayıs'ta başladım... Adetin 25 . Gunu
Bende 28 günde regli olurum daha evvel ki tedavilerde test sonrasi 3 5 gun icin regl olmuştum.
Tutunma kanamasi olabilir mı? Doktorum kanama olsa dahi test demişti...olmadı verdigi tarihte genede yaparız.
İnşallah her hamilelik farklıdır ve bu icinde bulunduğumuz durumlar bizi yavrularımıza kavuşturur....