Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

selam bende suanda transferimin 5.günündeyim ama hic belirti yok sadece cok ama cok az dokundugumda gögü agrim var o kadar baskada birsey yok bu benim 3.denemem diger ikisindede belirti yoktu bundada yok hatta bu sabah afferdersiniz ishal oldum kötümü acaba bilmiyorum.

merhaba canım benim de bugün transferimin 5. günü bende habire kendimde belirti arıyorum, öyle çok istiyorum ki beni anca siz anlarsınız, Allahım hepimize nasip etsin inşallah. senin sonucun belli olmuştur canım bizimle paylaş, inşallah tutunmuştur bebeşin??

selam canim insallah sana simsiki tutunmustur bebegin
maalesef 3.negativimi aldim aslinda belirti arama bende ilkinde hic yoktu negativi aldim ikincisinde 3gün boyunca kasik agrim vardi oda negativ buseferde yoktu yine negativ yani belirtisi olup negativi alanda var belirtisi hic olmadan positivi alanda var senin kacinci denemen canim

üzüldüm bak şimdi böyle anlarda teselliler ne kadar işe yarar bilemiyorum ama güçlü olmaya çalış umarım bir gün hepimiz anne olacağız Allahın izniyle..
ben 4yıllık evliyim tedaviler, 2 aşılama ve şimdi tüp deniyoruz. o kadar negatif sonucu aldım ki olumlu sonucu hiç göremicekmişim gibi geliyor. benimde kasık ağrılarım oluyor hafiften ve tedaviye başladığımdan bu yana göğüs uçlarım acıyor. artık bu belirtimi değilmi bilemem hayırlısı, 19 mart test tarihim, Allahım nerde varsa isteyen herkese nasip etsin..

canim insallah sen bu sefer o POSITIVI görürsün bence belrtilerin güzel insallah hamilesindir baak haber vermeyi unutma sakin Rabbim kimseyi evlat sevgisiylen sinamasin.

Aminn canım inşallah, tamam sonucu alınca yazarım mutlaka, çok memnun oldum tanıştığıma Edanur, iyi geceler

bende canim iyi geceler

canım bugün test günümdü betahcg 369 çıktı sanırım hamileyim çarşamba tekrar gidicez inşallah 2ye katlanır. ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN.. Ama rica ediyorum herkese buradaki belirtilere takılıp sakın moralinizi bozmayın ben bozdum ve erken test yaptım düşük çıktı kan tahlilim, ilaçlarımı bıraktım çok şükür bişey yok ama olabilirdi bide birsürü temizlikler yaptım kendimi yıprattım, Allahıma çok şükür nasip etti.Lütfen sakın erken test yapmayın rica ediyorum. herkesin ama herkesin bebişi olsun tek dileğim bu, hoşçakalın

ooo masallah canim hayirli olsun görünürde test sonucun yüksek cikmis büyük ihtimallen ikiz geliyor insallah Rabbim sag salim hayirlisiylan kucagina almayi nasip etsin insallah bana dua etmeyi unutma canim Hamilelerin duasi kabul olur derler.Canim ilk testin kac ciktiki ve testtini ne zaman yaptinki öyle düsük cikti bide ilaclari birakmissin ama Rabbim ol deyincede her cesit olur zaten.

merhaba;,
gözünüz aydın allah kucağınızada almayı nasip etsin..burda gördüğüm her pozitife o kadar cok mutlu oluyorumki inanamazsınız.. benimde test günüm 22 mart perşembe..siz erken test yaptım derken kaç gün önce yani nzmn yaptınızda düşük çıktı..bende çarşamba günü yapsammı acaba diye düşünüyorumda ..o yüzden soruyorum.çarşamba günü transferin yapıldığı günü saymazsak 9 gün olacak..bana dr 10.gün test yap dedi..kaçıncı gün embriyosu ve nezmn transferiniz gerçekleşti sizin...

öncelikle hayırlı olsun ve de gözün aydın .küçük bir sorum olacak sana doktor ikiz olabilir dedi mi ultrasona ne zaman gireceksın benım 340 çıktı da ikiz olmasını çok istiyoruz

Benimde perşembe test günüm, kasık ağrılarından başkada bişey hissetmiyorum.. zamanda geçmiyor bir türlü ,

Benimde perşembe test günüm, kasık ağrılarından başkada bişey hissetmiyorum.. zamanda geçmiyor bir türlü ,

bak sana günün çok az kalmış ben bir gün önce yaptırdım pozitif çıkmıştı şimdi 14. gündeyiz kasık ağrıları benimde olmuştu

bak sana günün çok az kalmış ben bir gün önce yaptırdım pozitif çıkmıştı şimdi 14. gündeyiz kasık ağrıları benimde olmuştu

inşallah benimde pozitif çıkar , çok heyecanlanıyorum 9 yıldır özlemini çekiyorum ve ilk kez tüp bebek denedik , elimde değil işte, Seninde hayırlı olsun böyle pozitif sonuçları alanları duyunca daha bi mutlu oluyorum :)

benimde ilk denemem inş senin de pozitif çıkar bak sana zaten 9 yıldır özlem çekiyorsun umutlu ol hep oku ve dua et

Çok sagol canım benim öyle dua ediyorum ki isteyen herkes için, Allahım sana da nasip etsin bu duyguyu inşallah.. 7. günümde kan tahlili yaptım 10.49 çıktı ve hep burda okuduklarımda 40-50 cıkıyordu, sonra herseyden vazgectim. 2. kan testim 369 ve 2 gün sonra yaptığım 729 du. çarşamba keseyi görmeye gidicem hayırlısıyla.

öncelikle hayırlı olsun ve de gözün aydın .küçük bir sorum olacak sana doktor ikiz olabilir dedi mi ultrasona ne zaman gireceksın benım 340 çıktı da ikiz olmasını çok istiyoruz

çok tşk ederim canım, sana da hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, yok bişey demedi bu çarşamba gidicem hayırlısıyla bende çok isterim ikiz olsun :) bakalım inş seninde benimde ikiz olur

Hayırlı olsun çok sevindim böyle güzel haberler almak iyi geliyor.Benimde 28 mart test günüm karmaşık duygular içindeyim beklemek çok zor

biraz geç gördüm kusura bakma senin çoktan belli olmuştur ve inşallah pozitiftir.. inan bende öyle geçmiş hikayeleri okuyup(transferden gebeliğine kadar paylaşan arkadaşlar var) çok mutlu oluyorum. çok güzel bir duygu Allahım herkese nasip et.. benim 3. gün embriyosu (6 mart) ve transfer günü dışında 7. gün test yaptım haliyle düşük çıktı. kesinlikle erken yapmamak lazım. lütfen sonucunu paylaş güzel haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…