Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

slm bayanlar,

bugün benim 7. günüm ve bugün goguslerim sis ve agriyor , ve cogunlukla sol tarafim agriyor, sizce bu iyibir belirtimi ? bilen varmi yardim lütfen

canım morelini bozmak istemem ama ben bugün olumsuz sonucumu aldım ve hala göğüslerim ağrıyoo zannediyorum ki o aldığımız ilaçlardan ama umarım olumlu bir sonuç alıcaksın kendini dinleme çünki hepsi psikolojik düşünmemeye çalış..

Merhaba Kızlar,
Bugün kan testi sonucunu aldım fakat yorumlatamadım.Doktora fax gönderdim,fakat cevap daha henüz gelmedi.b-hcg değeri 8.32.Bazı doktorlara göre 5'in üzeri pozitif olarak kabul görüyormuş.Ama bu kullandığımız ilaçlardan dolayıda yükselmiş olabilir.Kafam çok karışık.Bilgisi olan varsa cevap yazabilirse çok sevinirim.

Test günüm 21 temmuz 2011 yani yarın ama benim rahmim ağrıyor soğuğum ve kasıklarıma rahmime elimle sıcaklık verince biraz sanki ağrım azalıyor. Bu durumda hamile değilim sanırım ((((( gebelik oluşunca rahim sıcak olur değil mi bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim

merhaba nuray,
ben de aynı bekleyiş içindeyim. 10. gün 7,69 çıkan değerim 12. gün 13.5 oldu.bugün yine kan verdim hala sonuç çıkmadı. ama doktorum fazla ümitlenme dedi((
inşallah katlanır değerlerimiz bize süpriz yapar bebişlerimiz....

hayatgunesim, nuray inşallah kan değerleriniz artarak devam eder sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah

Sonucum 8.32 çıkmışıtı ve doktor negatif olduğunu söyledi.Böyle olacağını daha önceden anlamıştım.Moralim bozuk ama eskisi gibi üzülmüyorum nedense.Umarım diğer arkadaşlar güzel sonuçlar alırda ,onlar adına biz seviniriz.

kızlar bende 10.gunumdeyım gebelık testıı aldım eczaneden dayanamadım yaptım negatif çıktı kan testını salı gunu yaptırıcam ama hıc umutlu degılım

Bugün 9. Gunadet sancıma benzer sancılarım var. Mide boşluğumda guruldamakar ve hafif beyaz bir akinti. Ne anlama geliyor acaba

Arkadaşlar bugün transferin 5. günü ya meraktan ve bu beklemekten çok ama çok sıkıldım.Beni öldüren bu beklemek ki aslında bakarsanız Allah'ın en önem verdiği insani değerlerden biride sabır.Ama ne yapalım işte of ya Allah hepimize Hz.Eyüp peygamber sabrı versin....:???

arkadaslar ben araniza yeni katildim,aslinda takip ediyodum epeydir,bende tüp bebek yaptiranlardanim,12.gün kan sonucum 6,9 cikti,hala beklemedeyim sizce böyle hamile olunabiliyomu ,ne kadar caresiz bi durum nasil bi bekleyis bu anlayamiyorum,Allah yardimcimiz olsun insallah hepimizin...

sitede kimse yok mu? yaşadığınız deneyimleri paylaşırsanız sevinirim...

mrb.bende tüp bebek yaptırdım .20 ekim 2011 de transferim yapıldı...02.11.2011 de de test yaptırdım..şükürler olsun ki şimdi hamileyim...rabbim bütün isteyenlere versin..benim belimde kasıklarımda ağrılarım oldu..göğüşlerimde ise sızlamalar oldu..belirtiler kesin değil miş ama bende oldu..benim kızkardeşimde yaptırmıştı tüp ondan bi belirti olmadı ve tutmadı..bence belirtiler birer ip ucu..inş..burdaki bütün arkadaşlar için dua ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin...kucağınızı doldursun...

Merhaba, Bu gun transferin 11. Gunu kasiklarimda hafif sislik hissi ve arada sirada giren cok hafif kramplar var. Ozellikle geceleri usume ve ayaklarimda yanma hissi oluyor. Birde surekli adet olacamisim gibi bir his beyaz renkli akintim var elimde pecete surekli lavaboya gidiyorum:18: Bu benim 3. Mikroenjeksiyon denemem bu belirtileri yasayip hamile oldugunu ogrenen arkadaslar var mi?:26:

merhaba arkadaşım seni çok iyi anlıyorum şuan tam birvikilemdesin benim 3 tip tedavim oldu ve hepside pozitifti ama takdir ALLAHTAN diğer ikisii kısmet olmadı inşlallahh bunu sağa salim kucağımıza alırız neyse benim belirtim sadece transferden yaklaşık 5 gün sonra adet ağrısı ve aşırı derecede ayaklarımda üşüme karnımda şişlik vede 1 tane kocaman sivilce yani arım çok olmadı kendimi çok dinlediğim içinn ağrım var gibi idi ama çok çok azdı birde içimde hep tutmuş gibi bir his vardı ama bu hissimi kimseye yansıtmak istemiyıordum hatta anneme yok tutmadı diye eminm konuşuyordum tabii rabbim alnımıza yazmış konuşmayla iş bitmiyor bu arada ben 10. gün test yaptırdım 2 gün önce sonuç 90 çıkmıştı sende yaptır bence inşallah güzel haberlerle gell

merhabalar arkadaşlar,benim ilk tüp bebek denemem benim eşimde sorun vardı mikro tese ile sperm aldılar ..bugün transferin 3.günü çok heyacanlıyım ..kasıklarımda ara ara kısa sancılar oluyor ,başım dönüyor,gögüslerim zaten yumurtalar alınmadan şişti dokunamıyordum hala da öyle umarım bu belirtiler olumludur..allah hepimizin yardımcısı olsun umutlarımız boşa çıkmasın inşallah.....

Arkadaşlar merhaba,

Tüp bebek yaptıran herkes de bel, kasık ağrıları ayrıca gaz sorunu oluyor. Göğüsler şişiyor ve göğüsteki damarla ortaya çıkıyor. O yüzden bence test gününüze kadar hiç acaba mı demeyin.
Ben ilk tüp bebek deneyimimi 10 Aralık 2011 tarihinde yaptırdım. 3 gün sadece tuvalet ve yemek ihtiyacı için kalktım 9 gün boyunca evde dinlendim. Hiç iş yapmadım, kendimi yormadım. Belim ağrıdı, kasıklarımda batmalar oldu hatta arada midem bile bulanıyordu. Hiç lekelenmem olmadı, sadece arada beyaz renkli bir akıntım oluyordu. Doktor kullandığım jelden dolayı olduğunu söyledi
9. gün sabah kalktığımda göğüslerim sönmüştü, o gün tutmadığını anladım. Çünkü adetten 3-4 gün önce benim göğüslerim hep söner. O gün zor durdum tahlil yapmamak için. 10. gün işe gittim akşam eve dönerken hastaneye uğrayıp test yaptırdım. Sonucum 0,5 çıkmıştı. Hamile değildim. 12. gün testi tekrarladım, bu defa 0,1 çıktı. Çok üzüldüm, çok ağladım, hatta ölmek istedim ama çare değildi.
Bende bu zaman zarfında hep kendimi hamile zannettim, hatta olumsuz sonucu alınca inanamadım bir an. İnanın 12. gün tahlili tekrarlamak için hastaneye giderken, ufacıkta olsa hala umudum vardı. Hep kendime ilk test belkide yanlıştı dedim, kısaca kendimi kandırdım.

İnsan öyle olmasını umuyor, bir sürü emek ve para harcıyoruz. Olumsuz olması herkesi üzüyor. Hala kendimi tam anlamıyla toparlamış sayılmam. Bende deneyimimi sizle paylaşmak istedim. Eğer nasipse oluyor işte.

Herkese selam benimde ilk tup bebek denemem 2 olumsuz aşılama sonrası. Bugün transfer sonrası 6. Günüm Allahım herkese hakkımızda hayırlısını versin.

selam arkadaslar ben de araniza yeni katildim
09.02.12 de asilamayi yaptirdim 22.02.12 de kan testi yapilacak
insallah hayirli bi haber alirim allah dan dilerim her cocuk özlemi cekenlere allahim kucaklarini
bos birakmasin hepiniz icin dua ediyorum sizin yazilarinizi sayfa sayfa okudum genelde dayanamayimp
gebelik testi yapilmis bende yapmayi kesinlikle düsünmüyorrum bu okuduklarimdan sonra sabirla beklemeyi
düsünüyorum

bende en belirgin belirtiler yani degisiklikler ayaklarimi kesinlikle isitamiyorum ve
gögüs uclarim büyüme yapti ve cok hasaslasti
cok alinganim herseye aglamaya basladim benim ilk deneyimi sizce güzel belirtilermi bunlar
yani yawrularim tutundumu hayata allahin izniyle?????
lütfen tecrübelerinizi yazin cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…