Merhaba sevgili dostlar...bende sitede yeniyim...hepinize o kadar dua ediyorumki...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....bende 20haziranda transfer oldu...bugün 7.günüm. öylece bekliyorum...çok fazla düşünmek istemiyorum ama bunu başşramıyorum....kim ne derse desin insanın elinde dğil....2 gün evde yattım..ama çok fazla hareket etmeden dolandım...3 gün sonra dışarı çıkmaya başladım....2 saat kadar geziyorum her gün....ama bebişlerimi çok merak ediyorum.rabbim izin verdiyse inşallah hayırlı sonuçlar yazarım size...ara ara batmalar oluyor...göbek çevrem de de iğne gibi batma oluyor...birde karnım şiş...alt taraftan bağaı bir gerildi gibi...ne olur duaraınızı eksik etmeyin...sizlerin desteği çok önemli....
Merhaba arkadaşlar;
Yeni katıldım aranıza,bişeyler paylaşmak bazen insanı rahatlatıyor.
Bugün 8. günüm.3.gün 3 günlük embriyonun kalitesi 8 ve tek embriyo.7.gün idrar tahlili yaptırdım çıkmadı.Moralim çok bozuldu.Çok mu erken,merak ediyorum_?İdrar tahlilinde çıkmayıpta kan tahlilinde çıkan var mı_? 19 temmuz kan tahlilim var
Merhaba arkadaşlar;
Yeni katıldım aranıza,bişeyler paylaşmak bazen insanı rahatlatıyor.
Bugün 8. günüm.3.gün 3 günlük embriyonun kalitesi 8 ve tek embriyo.7.gün idrar tahlili yaptırdım çıkmadı.Moralim çok bozuldu.Çok mu erken,merak ediyorum_?İdrar tahlilinde çıkmayıpta kan tahlilinde çıkan var mı_? 19 temmuz kan tahlilim var
merhabe nuraynur test günümüz aynı bende bugün duramayıp idrar testi yaptım benimde negatif çıktıı. Şu an moralim çok bozuk umarım erkendirde yarın olumlu bir sonuç alırız.Çok heyecanlıyım..((
bekleyiş..
kızlar kan testimi verdim sonuç bekliyorum öğleden sonra belli olacakmışşş. çok heyecanlıyım....
tragedy33 hayırlı haberle dönersin inş bu arada mersindensin sanırım ben mersindenim tedavini nerde yaptırdın?ben mersin tüp bebek merkezinde yaptırdım sabırla tahlil günümü bekliyorum
kızlar kan testimi verdim sonuç bekliyorum öğleden sonra belli olacakmışşş. çok heyecanlıyım....
Canım bugün kan tahlili yaptırdım.Bugün 16.00 da çıkabilir ama büyük bir ihtimalle yarın öğleden sonra çıkacak.Hiç umudum yok.Benim ilk denemem.Kan tahlili verirken hemşire "Kaçıncı denemendi".dedi.Moralimi çok bozdu.Memorial Hastenesinde tedaviye gelen er genellikle 3. ve 4. kez gelen kişilerdi.Kısacası durum pek parlak gözükmüyor benim için.Senin kaçıncı denemen tatlım.Bugün hasteneye giderken bile seni düşündüm.Umarım sonuç ikimiz içinde güzel bir sürpriz olur.Allahtan hayırlısı inşallah.Muhakkak test sonucunu yaz,merak ediyorum.
canım malesef sonuç negatif. çok üzgünüm bu ilk dememdi ama bundan sonrası içinde tüm umutlarım yok oldu. Ben 29 yaşındayım ve yaşıma göre yumurta sayım çok az sadece 1 tane görünüyordu şansım azdı vede olmadı.Bundan sonrada yumurta sayım çok artmıyacağına göre umudum yok ne yapacağımı bilemez durumdayım...umarım senden iyi sonuç gelir senin için dua edicem sonucu mutlaka bildir..