Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Hayırlı olsun çok sevindim böyle güzel haberler almak iyi geliyor.Benimde 28 mart test günüm karmaşık duygular içindeyim beklemek çok zor
Çok teşekkür ederim :)) darısı başına inşallahhhhh. gerçekten beklemek zor insan nasıl hareket edeceğini bile bilemiyor. ama çok az kalmış, kaçıncı gün embriyosu

Çok teşekkür ederim :)) darısı başına inşallahhhhh. gerçekten beklemek zor insan nasıl hareket edeceğini bile bilemiyor. ama çok az kalmış, kaçıncı gün embriyosu

4. gün transfer yapıldı 2 embiryo birinci kalite.Pek bi belirtim yok adet günüm dündü ama o kadar çok ilaç kullanıyoruzki normal gününde olamaması normaldir herhalde

4. gün transfer yapıldı 2 embiryo birinci kalite.Pek bi belirtim yok adet günüm dündü ama o kadar çok ilaç kullanıyoruzki normal gününde olamaması normaldir herhalde

hayırlısı olsun inşallah. zaten belirti aramamak lazım herkeste değişiyor çünkü. senin test günün benim ilk ultrason günüm, sonucunu alınca yaz olur mu, inşallah tutmuştur

biraz geç gördüm kusura bakma senin çoktan belli olmuştur ve inşallah pozitiftir.. inan bende öyle geçmiş hikayeleri okuyup(transferden gebeliğine kadar paylaşan arkadaşlar var) çok mutlu oluyorum. çok güzel bir duygu Allahım herkese nasip et.. :KK16: benim 3. gün embriyosu (6 mart) ve transfer günü dışında 7. gün test yaptım haliyle düşük çıktı. kesinlikle erken yapmamak lazım. :KK19: lütfen sonucunu paylaş güzel haberlerini bekliyorum :KK49:

tesekkür ederim cnm..çok şükür pozitif..5.gün embriyosu ve tek embrio transferi.. 9.gün testim 118,15 çıktı..11.gün testim 301.18 çıktı şimdi 2 nisan a randevumuz var inşallah bebişimi görürüm..rabbim dileyen herkese nasip etsin..hamile olanlarında kucağına almayı nasip etsin inşallah....

tesekkür ederim cnm..çok şükür pozitif..5.gün embriyosu ve tek embrio transferi.. 9.gün testim 118,15 çıktı..11.gün testim 301.18 çıktı şimdi 2 nisan a randevumuz var inşallah bebişimi görürüm..rabbim dileyen herkese nasip etsin..hamile olanlarında kucağına almayı nasip etsin inşallah....

şimdiden hayırlı olsun gözünüz aydın inş keseyi ve sonrasında kalp etışlarını duymayı rabbim nasip eder ve sonrasında kucağınıza alırsınız

:21: çok sevindim canım hayırlı olsun, Allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende 4 nisanda kalp atışını duymak için gitcem, Allahım herkese nasip et nolur.............:KK16:

Bugün transferiimin 8.günü adet sancım gibi sancım var.. dün sabah idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı.. hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorummmm:KK43: o kadar zor bi dönemdeyim ki sabır falan kalmadı annem kanserle savaşıyor ben sigarayı bıraktım stres dorukta üstüne ağrılarım.. salı günü dr randevum allah yüzümüze baksın inşallaahhh...:18:

arkadaşlar ben transferimin 9.günü kan testi yaptırdım 77.76 çıktı çok mutlu olmuştum.. bugün 12.günü ve 12 çıktı yani gerileme var 1 haftaya kadar da adetin gelir dediler.. yani sonuç negatifff:KK43:((((:-)43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Bugün transferiimin 8.günü adet sancım gibi sancım var.. dün sabah idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı.. hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorummmm:KK43: o kadar zor bi dönemdeyim ki sabır falan kalmadı annem kanserle savaşıyor ben sigarayı bıraktım stres dorukta üstüne ağrılarım.. salı günü dr randevum allah yüzümüze baksın inşallaahhh...:18:

benimde sadece kasık ağrılarım vardı tatlım başkada hiçbir belirtim yoktu, negatif çıkmasından çok korkuyordum birde ilk denemem diye umutlu değildim ama şükürler olsun ki bebeğim benimle , inşallah sende pozitif sonuç alıcaksın zaten idrar testinde iki çizgi çıktıysa vardır bende oda çıkmamıştı

merhabalar benim 3. tüp bebek.bugün 15.gün sonuç 760 larda kan değerim.haftaya salı ultrasona giricem inşallah bende görürüm.hayırlısıyla.isteyen herkes yaşasın bu duyguyu

merhabalar benim 3. tüp bebek.bugün 15.gün sonuç 760 larda kan değerim.haftaya salı ultrasona giricem inşallah bende görürüm.hayırlısıyla.isteyen herkes yaşasın bu duyguyu

hayırlı olsun canım ,:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
keseyi görürsün kesin ama bebeğini belki daha göremeyebilirsin

arkadaşlar ben transferimin 9.günü kan testi yaptırdım 77.76 çıktı çok mutlu olmuştum.. bugün 12.günü ve 12 çıktı yani gerileme var 1 haftaya kadar da adetin gelir dediler.. yani sonuç negatifff:KK43:((((:-)43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

öncelikle geçmiş olsun.... benimde başıma bi kere gelmişti... ne kadar üzülmüştüm .. anlıyabiliyorum sizi.. işte bu yuzden de ısrarla erken test yapmayın diye tembih veriyolar erken yapılan test yanıltıyo insanı diye... aslında o zaman doktorumun yaptığı açıklama mantıklı gelmişti ... ben bak tuttu ama gitti bebeğim diye daha çok üzülmüştüm .. geçmişi hatırladım birden:KK43:

benimde bu ara böbreklerimde sorun var evde deli danalar gibi duvarları tırmalıyorum ... ne zor insanın neeresı acıyosa canı ordadır derler ya bu doğru...

neyse çok konuştum... tekrar üzüldüğümü belırtmek isterim umarım bigun bizlerde mis kokulu yavrularımızı kucaklarız ... sevgiyle ve sağlıcakla kalın....

Kızlar merhaba bende umut tepe de tüp bebek yaptırdım bugün 6. gün bende de adet olacakmışım gibi belirtiler var.
benim pazartesi yumurtam toplandı 22adet 13 döllenmişti bir tane cumartesi transfer edildi.Bişey hissetmiyorum ve ilk tüp bebek denemem.
ben tüp bebek için 12 kg verdim pko var bende o yüzden adet olmadan öncede net belirtiler olmuyodu..Kafam karışık ve korkuyorum:KK43:((

merhaba arkadaslar

bugunde benım transferımın 3.gunu...hıc bısı yok.. sadece yatmaktan belım agrıyo..tabıkı daha bısı olmasını beklemıyorum.... ALLAH isteyen herkese evlatlarını nasip eder inşallah...

X