• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

butterfly 's' ............azospermi
1. tüp bebek -kısa protokol- dış gebelik (alman hastanesi)
2.tüp bebek uzun protokol - neg. ( adana tüp bebek merkezi)
3. tüp bebek dondurulmuşla - neg.
4.tüp bebek uzun protokol - iki kese biri boş. 21. haftada kalp aışının durması sebebiyle suni sancıyla doğum (adana seyhan başkent hst.)
drla görüşüp Allahın izniyle mayıs -haziran gibi tekrar başlamyı düşünüyorum

nevrosky bilgilerim bunlar.eksik bişiy yok galiba

Yok canım. Ekledim seni de. 5. Denemende pozitifi görüp bebeğini ya da bebeklerini kucaklarsın inşallah bitanem. :Saruboceq:

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken) (32-32)
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı? (Uzun)
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir) (Sebepsiz infertil)
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı? (ilaç kullanımı devam ediyor)
5-Kaçıncı deneme? (1.Mikro)
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
8-Tedavi gördüğünüz merkez (Adana Seyhan Başkent Üniv.Hastanesi)

Nevrosky canım yine güzel şeyler yapıyorsun teşekkür ederiz.Hayırlı olur inşAllah listen hepimize .Yarın muayenem var yumurta toplama günü belirlenirse yazarım.Sevgiyle ve umutla kal.

Ne demek bitanem. İnşallah hepimize faydası olur. Güzel paylaşımlarda bulunulur. Tedavin hayırlı olsun canım. İlk denemende 12'den vurursun inşallah. sositososito yerimseniben :Saruboceq:

Mrb arkadaşlar bende adanadayım yaş 28 eşim 30 ilk tüp bebek adana turan çetin 26 yumurta toplandı 5. oluşdu 2 tana transfer edildi başarısız tutunamadılar... sebep benim tüplerim tıkalı erkeklik hormonum fazla rahim küçük.....şimdi ikinci denemeye başladım adana ankara tüp bebek merkezi ahmet zeki ışık hoca şimdi zirtotek ginera ve elevite başladım 6 gündür içiyorum 7 martta ganol_f 450 lucrin 2,8 ovitrelle 250 ignelerim mart 16. da adet olacam ondan sonra transfer olacak şimdi korkuyorum olacakmı olmayacakmı? bilgisi olan paylaşsın ne durumdayım..... benide listeye alırmısın. allahım tüm isteyenlere versin ben 8 yıldır istiyorum... nisan başı belli olur dedi doktor....emeklerimiz boşa gitmesin allahım herkese nasip etsin o duyguları.....AMİNNNNNNNN

Canım listemize ekledim seni. Tedavin hayırlı olsun. İnşallah başarılı geçer de mutlu sona ulaşırsın. Seni bilgilendirecek kadar bilgiye ne yazıkki sahip değilim. Elimden gelen dua etmek sadece. :Saruboceq: Şeniz

günaydın kızlar

Günaydın tatlımmm. :asigim: Şeniz

LİSTELER GÜNCELLENDİ...

merhaba cnm topik için teşekkürler.benimde ilk tüp bebek denemem.istanbul özel umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.(şuan beklemedeyim)yumurta toplama işlemi yapıldı ve ohss(yumurtalıklar aşırı cvp verdiği için) olduğum için dondurulmak zorunda kaldı.nisanda transferim olucak nasipse.bizde problem kadın infertilesi pcos.yaşım 25 eşimin yaşı 29.... 2+2 5.gün blastokistim var.2 adet 6.gün blastokistim var.ilk transferde 2 ad.dondurulmuşla olucak inş.herkese hayırlı sonuçlar diliyorum

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken) 26-29
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı? uzun protokol
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir) kadın(2 ameliyat geçirdim.+çikolata kisti+tüplerin bağlandı)
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?3 transfer iyi kalite
5-Kaçıncı deneme? 1.deneme
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz) negatif
8-Tedavi gördüğünüz merkez? konya özel hastane
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir? 8 ocakta ameliyat oldum.2. deneme nisan kısa protokol olacak.

arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim.umarım eksik bilgi yoktur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu liste hepimize uğurlu gelsin.

merhaba cnm topik için teşekkürler.benimde ilk tüp bebek denemem.istanbul özel umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.(şuan beklemedeyim)yumurta toplama işlemi yapıldı ve ohss(yumurtalıklar aşırı cvp verdiği için) olduğum için dondurulmak zorunda kaldı.nisanda transferim olucak nasipse.bizde problem kadın infertilesi pcos.yaşım 25 eşimin yaşı 29.... 2+2 5.gün blastokistim var.2 adet 6.gün blastokistim var.ilk transferde 2 ad.dondurulmuşla olucak inş.herkese hayırlı sonuçlar diliyorum

Canım hoşgeldinn.. :1hug: a.s. Tedavin yarıda kalmış ama her işte bir hayır vardır. Vücudun dinlenecek ve daha iyi bir transfer olacak belki. Tedavidekilere ekliyorum canım. a.s. Allahım muradına erdirir inşallah. :Saruboceq:

Canım sağol bende iyi olmaya çalışıyorum işte
hergün bir önceki güne göre daha iyi oluyorum
toparlanıcam inşallah

aymesimm zamanla daha iyi olacak herşey inşallah. :1hug: Keşke daha farklı olsaydı ama kısmet böyleymiş. :teselli: Her zaman dualarımızdasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken) 26-29
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı? uzun protokol
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir) kadın(2 ameliyat geçirdim.+çikolata kisti+tüplerin bağlandı)
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?3 transfer iyi kalite
5-Kaçıncı deneme? 1.deneme
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz) negatif
8-Tedavi gördüğünüz merkez? konya özel hastane
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir? 8 ocakta ameliyat oldum.2. deneme nisan kısa protokol olacak.

arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim.umarım eksik bilgi yoktur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu liste hepimize uğurlu gelsin.

Ekledim canım. a.s. İnşallah bir dahaki denemende pozitifi görürsün ve sağlıkla da kucağına alırsın. :teytey: :Saruboceq:

nevroski kardeş öncelikle emeğine sağlık canım
benide bu listeye eklermisin onca listeye girdim hiç biri işe yaramadı inşallah bu liste bana hepimize uğur getirecek
1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)ben 23 eşim 26
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?kısa protokol

3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)eşimde varikosel vardı 2 sene önce ameliyat oldu daha düzelmedi sperm sayısı düşük
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?3 embriyo transfer edildi her iki denememdede .
5-Kaçıncı deneme?2
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)3 aşılama 2 tüpbebek tedavim hepsi negatif sonuçlandı
8-Tedavi gördüğünüz merkez izmir irenbe tüp bebek merkezi
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?bundan sonraki palanım yaza kadar kendimi toplayıp hem maddi hem manevi, tekrar bu güzel ve yorucu maratona devam etmek bıkmadan usanmadan :lepi:

nevroskyy yeni topiğin hayırlı olsun gene en güzeli başarmıssın nazar değmesin ins sayende burdan yararlanıyoruz allah razı olsun ins bende tedaviye basladıgımda burdan sizinle paylasıcam herseyin hakkımızda hayırlısı ins

Mrb arkadaşlar bende adanadayım yaş 28 eşim 30 ilk tüp bebek adana turan çetin 26 yumurta toplandı 5. oluşdu 2 tana transfer edildi başarısız tutunamadılar... sebep benim tüplerim tıkalı erkeklik hormonum fazla rahim küçük.....şimdi ikinci denemeye başladım adana ankara tüp bebek merkezi ahmet zeki ışık hoca şimdi zirtotek ginera ve elevite başladım 6 gündür içiyorum 7 martta ganol_f 450 lucrin 2,8 ovitrelle 250 ignelerim mart 16. da adet olacam ondan sonra transfer olacak şimdi korkuyorum olacakmı olmayacakmı? bilgisi olan paylaşsın ne durumdayım..... benide listeye alırmısın. allahım tüm isteyenlere versin ben 8 yıldır istiyorum... nisan başı belli olur dedi doktor....emeklerimiz boşa gitmesin allahım herkese nasip etsin o duyguları.....AMİNNNNNNNN

canım Allah emeklerini boşa vermez inşallah.16 martta adet olacaksan nisanın 16 sı gibi sonucunu alırsın.olur mu olmaz mı diyorsan eğer ;bunu sadece Allah bilir.tek bildiğim tedavi sürecini en az stresle geçiren arkadaşların başarılı olduğu o kadar.ben de son denememde rahattım pozitif oldu ama kucağıma almak nasip olmadı.

canım Allah emeklerini boşa vermez inşallah.16 martta adet olacaksan nisanın 16 sı gibi sonucunu alırsın.olur mu olmaz mı diyorsan eğer ;bunu sadece Allah bilir.tek bildiğim tedavi sürecini en az stresle geçiren arkadaşların başarılı olduğu o kadar.ben de son denememde rahattım pozitif oldu ama kucağıma almak nasip olmadı.

Çok teşekkür ederim arkadaşım sanada geçmiş olsun ancak bizler birbirimizi anlarız ya ben elimde olmadan çok korkuyorum aglama krizleri tutuyor sizlerdede öyle olmuşmuydu bilmiyorum kendimi tutamıyorum.. biliyorum zor süreçden geçiyoz allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın inşallah olmayan herkese nasip etsin aminnnn..süprizzzzz

mrb arkadaşlar ben 27 eşim 45 yaşında eşimde hareketliik az ve morfoloji bozukluğu bende ise yumurta ürememe problemi var.1.mikroenjeksiyonda kısa protokol 7 yumurta ve hiç döllenme olmadı.2.mikroenjeksiyon yine 7yumurta ve 3embriyo oluştu.2sini trasfer ettiler ama adetim normal gününde geldi tutmadı yani.şimdi diğer embriyonun transferinin yapılacağı günü bekliıyorum rahim içinin kalınlaşmasını bekliyoruz haftada 1 kontrole gidiyorum

mrb arkadaşlar ben 27 eşim 45 yaşında eşimde hareketliik az ve morfoloji bozukluğu bende ise yumurta ürememe problemi var.1.mikroenjeksiyonda kısa protokol 7 yumurta ve hiç döllenme olmadı.2.mikroenjeksiyon yine 7yumurta ve 3embriyo oluştu.2sini trasfer ettiler ama adetim normal gününde geldi tutmadı yani.şimdi diğer embriyonun transferinin yapılacağı günü bekliıyorum rahim içinin kalınlaşmasını bekliyoruz haftada 1 kontrole gidiyorum

Merhaba canım Allah inşallah gönlüne göre verirde bu sefer kavuşursun bebişine:Saruboceq:

bende pozitif sonuc alanlarin listesindenim.
benim yasim 26 esimin 28
sorun esimnin spermlerinde yapisiklik vardi.
2.mikro denememizdi.dondurulmuslarla denedik.
2 embriyo transfer edildi.1 tanesi 1.sinif kaliteydi.1taneside normaldi.
1i tuttu.12 haftalik tek bebek hamileligi yasiyorum.
alman hastanesi bahceci kliniginde yaptik.

bende pozitif sonuc alanlarin listesindenim.
benim yasim 26 esimin 28
sorun esimnin spermlerinde yapisiklik vardi.
2.mikro denememizdi.dondurulmuslarla denedik.
2 embriyo transfer edildi.1 tanesi 1.sinif kaliteydi.1taneside normaldi.
1i tuttu.12 haftalik tek bebek hamileligi yasiyorum.
alman hastanesi bahceci kliniginde yaptik.

gözün aydın allah kucagına almayı naisp etsin bende ikinci denememi martta yaptıracam bizlerde dua et lütfen senin duan kabul olur allahım herkese nasip etsin inşallah o duyguları ben korkuyorum ikinci deneme diye olmayacak diye aglama krizlerim oluyor normalmi napmam lazım...

gözün aydın allah kucagına almayı naisp etsin bende ikinci denememi martta yaptıracam bizlerde dua et lütfen senin duan kabul olur allahım herkese nasip etsin inşallah o duyguları ben korkuyorum ikinci deneme diye olmayacak diye aglama krizlerim oluyor normalmi napmam lazım...

canım inşallah allah sanada banada ve isteyen herkezede nasip eder bebeğini kucağına almayı.canım bence sen hemen bir psikiyatriste git ve durumunu anlat.önce psikolojik tedavini ol.gerekiyorsa ilaç kullanman ikinci denemeni birazcık ertele önce tamamen bir ruh sağlığına kavuş.sonra bebeğinin tedavisine başla.çünkü eğer sorunun kendi kendine aşamayacağın düzeye gelmişse bu yeni tedavinide gebelik sürecinide etkiler.önce tamamem hazır ol ondan sonra geleceğe bak.umarım böyle birşeye hiç ihtiyacın olmaz ama bunu uzmanından öğren tatlım

canım inşallah allah sanada banada ve isteyen herkezede nasip eder bebeğini kucağına almayı.canım bence sen hemen bir psikiyatriste git ve durumunu anlat.önce psikolojik tedavini ol.gerekiyorsa ilaç kullanman ikinci denemeni birazcık ertele önce tamamen bir ruh sağlığına kavuş.sonra bebeğinin tedavisine başla.çünkü eğer sorunun kendi kendine aşamayacağın düzeye gelmişse bu yeni tedavinide gebelik sürecinide etkiler.önce tamamem hazır ol ondan sonra geleceğe bak.umarım böyle birşeye hiç ihtiyacın olmaz ama bunu uzmanından öğren tatlım

ay sagolasın canımya korkudan böyle oldum olacak olmayacak die sendemi tedavidesin sizde yokmu öyle şeyler ya tek benmiyim bilemedim.. sen hangi aşamadasın nerde yaptırıyon...allah tüm isteyenlere versin aminnnnn.

saol canim benim.insallah allah bütün arkadaslara nasip eder bu duyguyu.canim bende bu 2.ye kesin olmiycak gözüyle bakiyodum.bide dondurulmusla oldu ya kesin olmadi diodum.ama allahin isi iste o istedimi hersey oluyo.test yaptirmaya giderken insallah pozotiftir diye okadar dua ettimki allahim kabul etti.rahat olmaya calis desemde ne kadar zor oldugunu biliyorum en azindan cabala.kendini cok dinleme ve genelde dinlen canim.insallah güzel hbrleri alicaz senden..:Saruboceq:dualarim sizinle canim arkadaslarim..

Back