butterfly 's' ............azospermi
1. tüp bebek -kısa protokol- dış gebelik (alman hastanesi)
2.tüp bebek uzun protokol - neg. ( adana tüp bebek merkezi)
3. tüp bebek dondurulmuşla - neg.
4.tüp bebek uzun protokol - iki kese biri boş. 21. haftada kalp aışının durması sebebiyle suni sancıyla doğum (adana seyhan başkent hst.)
drla görüşüp Allahın izniyle mayıs -haziran gibi tekrar başlamyı düşünüyorum
nevrosky bilgilerim bunlar.eksik bişiy yok galiba
Yok canım. Ekledim seni de. 5. Denemende pozitifi görüp bebeğini ya da bebeklerini kucaklarsın inşallah bitanem. :Saruboceq:
1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken) (32-32)
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı? (Uzun)
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir) (Sebepsiz infertil)
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı? (ilaç kullanımı devam ediyor)
5-Kaçıncı deneme? (1.Mikro)
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
8-Tedavi gördüğünüz merkez (Adana Seyhan Başkent Üniv.Hastanesi)
Nevrosky canım yine güzel şeyler yapıyorsun teşekkür ederiz.Hayırlı olur inşAllah listen hepimize .Yarın muayenem var yumurta toplama günü belirlenirse yazarım.Sevgiyle ve umutla kal.
Ne demek bitanem. İnşallah hepimize faydası olur. Güzel paylaşımlarda bulunulur. Tedavin hayırlı olsun canım. İlk denemende 12'den vurursun inşallah. sositososito yerimseniben :Saruboceq:
Mrb arkadaşlar bende adanadayım yaş 28 eşim 30 ilk tüp bebek adana turan çetin 26 yumurta toplandı 5. oluşdu 2 tana transfer edildi başarısız tutunamadılar... sebep benim tüplerim tıkalı erkeklik hormonum fazla rahim küçük.....şimdi ikinci denemeye başladım adana ankara tüp bebek merkezi ahmet zeki ışık hoca şimdi zirtotek ginera ve elevite başladım 6 gündür içiyorum 7 martta ganol_f 450 lucrin 2,8 ovitrelle 250 ignelerim mart 16. da adet olacam ondan sonra transfer olacak şimdi korkuyorum olacakmı olmayacakmı? bilgisi olan paylaşsın ne durumdayım..... benide listeye alırmısın. allahım tüm isteyenlere versin ben 8 yıldır istiyorum... nisan başı belli olur dedi doktor....emeklerimiz boşa gitmesin allahım herkese nasip etsin o duyguları.....AMİNNNNNNNN
Canım listemize ekledim seni. Tedavin hayırlı olsun. İnşallah başarılı geçer de mutlu sona ulaşırsın. Seni bilgilendirecek kadar bilgiye ne yazıkki sahip değilim. Elimden gelen dua etmek sadece. :Saruboceq: Şeniz
günaydın kızlar
Günaydın tatlımmm. :asigim: Şeniz
LİSTELER GÜNCELLENDİ...