• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

nevrocummmmmm sen listelerin sultanısın. yeni listende bana da yer aç.

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken) ben29:eşim:27
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı? kısa protokol
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir) çikolatakisti ve morfoloji
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı? 4tane transfer, 3tane iyi kalite
5-Kaçıncı deneme?ilk
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)28 şubat
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
8-Tedavi gördüğünüz merkez .....genart
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?...olmazsa genartta yeniden deniyeceğiz

Nevomm canım benimmm yeni topiğinnn hayırlıı uğurluu olsunnn..Rabbimmm tüm bebe hasreti çekenleree en kısa zamanda yüzünü güldürsünn karşılığı versin inşallahh.Canım sen bir tanesinnnnn:lepi:yine diyorumm sefiyomm seni:asigim:

4 martta sonuç alıcam o zamana kadar dayanabilirsem tabii

İşledim canım. İnşallah pozitif sonuç alırsın. a.s.
Nevrocum ellerine sağlık listeler çok güzel olmuş
inşallah bizde pozitif listesinde oluruz çok yakında:Saruboceq:

İnşallah bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba nevro beni de yaz bakalım
sorun erkek infertilitesi
yaşk:28 e:32
kısa protokol
umut tüp bebek
başka herhangi bir tedavi denemedik
pazar günü ilaçlara başladım cuma kontrol var daha başındayım yani..
bu arada söylemeden yapamıycam senin başlattığın konular bir başka oluyor.senin olduğun yerde sıcaklık var.iyi ki varsın teşekkürler..

Güncelledim bitanem. İnşallah pozitif sonucu alırsın ilk denemende. Öpüyorum kocaman. Şeniz O güzel düşüncelerin ve sözlerin için de çok teşekkürler. :asigim:

selam canlarım
benimde ilk tüp bebek denemem sebep erkek infertelitesi yaşlar 22-30 istanbul tüp bebek merkezi kısa protokol sonuç 9 martta kısmetse inaşşalh hayırlı sonuçlarla.... yarın transferim var dualarınızı bekliyorum...

Canım transferin şimdiden hayırlı olsun. İnşallah çok güzel ve başarılı geçer. Bebişin ya da bebişlerine kavuşursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrsky canım benim dondurulmuş değil uzun protokol sanırım yanlış anlaşılsonuç tarimde 4 martdım .

Düzelttim canım. a.s.

hayırlı olsun gerçektende bir araştırma gibi oldu teşekkürler ellerine sağlıka.s.
polikistik over tek nedenÇok üzgünüm çoook
uzun protokol problem yarattı a tipisiz basit hiperplazi teşhisi ile 5 ay ara verildi:çok üzgünüm:
kısa protokol
15 yumurta 8 işlem gördü 6sı iyi kalite
27 kasım 2 transfer oldu negatif sonuçlandısenağlama
9 şubat dondurulmuşlar 4 transfer sonuç negatif:a015:
şu anda ara verdim mayısa kadar dinleneceğim:kahve:
bahçelievler medicana doç. dr ali süha sönmez şutarafagitti
eksik kaldımı yazmadığım:enbuyukkk:

Canım ekledim seni de. İnşallah bir sonraki denemende pozitifi görür , sağlıklı bir gebelik geçirirsin. :Saruboceq:

konu harika..bu artık bizi derler toplar artık..
protokol:uzun
sorun:erke(morfolllllji%1)
4 embrio transferi.2.kalite.
1.micro
sonuç:negatif
merkz:anatolia
2.denemeyi nisanda gen art da yapmayı düşünüyorum.

Canım sen de hoşgeldin. Ekledim seni. İnşallah sen de bu yolda muvaffak olursun arkadaşım. :Saruboceq:

Bende de
Yaş 24 eşimde 29
Polikistik over ,Anovulasyon
adeleri düzenli değildi
Laoroskopi oldum
Ameliyat sonrası adetlerim düzene girdi
İlk defa mart sonu başlıycam
Alman hastanesinde doktor Halit Fırat Erdene başlıycam inşallah
Şimdiden çok heyecanlıyım.ilaclara nasıl tepki vericek bünyem acaba çok korkuyorum...

Canım ileriki tarihte başlayacakları direkt olarak listemize eklemiyoruz. İlaçlara 3-4 gün kala hatırlatırsan ekleyelim. Şeniz

Güzel bir konu
Benim yaş 32 Eşim 33, Erkek infetilitesi, tedavimiz temmuz 2008 de, uzun protokol, 3 adet 1. kalite embriyo transfer edildi tek gebelik elde edildi. Tedavim Ankara Gürgan Clinicte yaptırdım. Şu and 32 haftalık gebelik var doğumada az kaldı. Herkese iyi şanslar

Tatlım bize katıldığın için teşekkürler. Yeğenimize selamlar. Ve Maşallahhhhh :nazar::Saruboceq: Sağlıkla kucağına alırsın dilerimm.

nevrocummmmmmmm hayırlı olsun ...............bu topık inş herkese hayırlı gelır

Sağol bitanemmmmm. Şeniz İnşallah tatlımm. :Saruboceq:

beni ekleyin erkek infertilitesi tüp bebek ilk denemde tuttu 6. haftamda düşükle sonuçlandı 29 mayıs hastanesi şuan normal yolla tedavideyiz daha doğrusu tedavi bitti beklemedeyiz

Canım bu şekilde listemize ekleyememki. Çoğu bilgiyi vermemişsin. Ancak bir eksik olanlara kadar listemize ekleme yapabilirim. Diğer bütün sorularımızı cevaplayan arkadaşlara saygısızlık olmasın. Ki böyle eksik bilgiyle ışık da tutmaz kimseye. Lütfen yanlış anlama. Eğer bilgilerini tam olarak verirsen ekleriz. yerimseniben a.s.

nevrocugum bizde tedaviyeye basliyoruz
sorun erkek infertilitesi
yas k.28 e.32
kisa protokol
almanyada kinder zentrum
2 defa basarisiz tüp bebek denemesi
sali günü ignelere basliyacagiz,insallah hayirli olur

Canım şimdiden hayırlı olsun. İnşallah bebişine kavuşursun. Allahım "ol" desin inşallah.. :Saruboceq:Şeniz :asigim:

nevrocummmmmm sen listelerin sultanısın. yeni listende bana da yer aç.

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken) ben29:eşim:27
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı? kısa protokol
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir) çikolatakisti ve morfoloji
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı? 4tane transfer, 3tane iyi kalite
5-Kaçıncı deneme?ilk
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)28 şubat
8-Tedavi gördüğünüz merkez .....genart
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?...olmazsa genartta yeniden deniyeceğiz

Tatlımmmmmm.. :asigim: Açmazmıyımmm. Hemencik açtım. İnşallah seni hemen alırız bu ay. İlk sonucumuz senden gelecek. a.s. İnşallah hamişşsindir bitanemmmmç :Saruboceq:

LİSTELERİN HEPSİ ŞİMDİLİK TAMAM ARKADAŞLAR. :içelim:

:a015: :teselli: a.s. Pozitif Sonuç Alıp Meleklerini Cennete Uğurlayan Arkadaşlarımızın Listesi :a015: :teselli: a.s.

jeyannd-1. Tüp Bebek-Kısa Protokol-Erkek ve Kadın İnfertilitesi-Çok iyi kalite 2 embriyo-Yaş(K:27-E:34)-2,5 aylık hamileyken bebeğinin kalbi durdu-Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi-Temmuz'da yeniden deneyecek
kelebek74-2. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Erkek İnfertilitesi(Sayı)-2. kalite 2 embriyo-Yaş(K:30-E:32)-Düşükle sonuçlandı-Memorial Hastanesi-Birkaç ay içinde yeniden deneyecek
lansor17-1. Tüp Bebek-Kısa Protokol-Erkek İnfertilitesi-Çok iyi kalite 2 embriyo-Yaş(K:30-E:35)-Dış Gebelik nedeniyle bebeği alındı-Zeynep Kamil Hastanesi-Dondurulmuşlarla deneyecek
YAĞMURCN-1. Tüp Bebek-Kısa Protokol-Erkek İnfertilitesi-Çok iyi kalite 2 embriyo-Yaş(K:?-E:?)-İkizlerini 5,5. ayında erken doğumla kaybetti-Şimdi doğal yoldan HAMİLE

aşkolsun nevrosky beni unutmuşsun.küstüm yaaaa....:dilcikar:

zaten msjlarıma da cvp yazmıyorsun yoksa beni beğenmiyormusun????laelaelaelaelae senağlama senağlama senağlama

Son düzenleme:
nevrom ben tedaviye başlayınca yaziim olurmu

Tamam bitanem. İnşallah başlamaya gerek kalmadan bebiş çıkar gelir. Bir mucize de sen yaşarsın. Şeniz :Saruboceq:

Nevomm canım benimmm yeni topiğinnn hayırlıı uğurluu olsunnn..Rabbimmm tüm bebe hasreti çekenleree en kısa zamanda yüzünü güldürsünn karşılığı versin inşallahh.Canım sen bir tanesinnnnn:lepi:yine diyorumm sefiyomm seni:asigim:

Sağol bitanemmm. a.s. Aminnnnn. :Saruboceq: Balımmm benimmm. :1hug: Ben de seni çok seviyorumm. :asigim: Şeniz

aşkolsun nevrosky beni unutmuşsun.küstüm yaaaa....:dilcikar:

zaten msjlarıma da msj yazmıyorsun yoksa beni beğenmiyormusun????laelaelaelaelae senağlama senağlama senağlama

Aaa bitanemm olurmu hiç. :teselli: Buraya yazan , yani beni de listenize ekleyin diyenleri ekliyorum. Kendiliğimden hiç ekleme yapmadım ki canım. Eğer bilgilerini verirsen seni de eklerim. :asigim: Şeniz a.s.

butterfly 's' ............azospermi
1. tüp bebek -kısa protokol- dış gebelik (alman hastanesi)
2.tüp bebek uzun protokol - neg. ( adana tüp bebek merkezi)
3. tüp bebek dondurulmuşla - neg.
4.tüp bebek uzun protokol - iki kese biri boş. 21. haftada kalp aışının durması sebebiyle suni sancıyla doğum (adana seyhan başkent hst.)
drla görüşüp Allahın izniyle mayıs -haziran gibi tekrar başlamyı düşünüyorum

nevrosky bilgilerim bunlar.eksik bişiy yok galiba

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken) (32-32)
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı? (Uzun)
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir) (Sebepsiz infertil)
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı? (ilaç kullanımı devam ediyor)
5-Kaçıncı deneme? (1.Mikro)
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
8-Tedavi gördüğünüz merkez (Adana Seyhan Başkent Üniv.Hastanesi)

Nevrosky canım yine güzel şeyler yapıyorsun teşekkür ederiz.Hayırlı olur inşAllah listen hepimize .Yarın muayenem var yumurta toplama günü belirlenirse yazarım.Sevgiyle ve umutla kal.

Mrb arkadaşlar bende adanadayım yaş 28 eşim 30 ilk tüp bebek adana turan çetin 26 yumurta toplandı 5. oluşdu 2 tana transfer edildi başarısız tutunamadılar... sebep benim tüplerim tıkalı erkeklik hormonum fazla rahim küçük.....şimdi ikinci denemeye başladım adana ankara tüp bebek merkezi ahmet zeki ışık hoca şimdi zirtotek ginera ve elevite başladım 6 gündür içiyorum 7 martta ganol_f 450 lucrin 2,8 ovitrelle 250 ignelerim mart 16. da adet olacam ondan sonra transfer olacak şimdi korkuyorum olacakmı olmayacakmı? bilgisi olan paylaşsın ne durumdayım..... benide listeye alırmısın. allahım tüm isteyenlere versin ben 8 yıldır istiyorum... nisan başı belli olur dedi doktor....emeklerimiz boşa gitmesin allahım herkese nasip etsin o duyguları.....AMİNNNNNNNN

Mrb arkadaşlar bende adanadayım yaş 28 eşim 30 ilk tüp bebek adana turan çetin 26 yumurta toplandı 5. oluşdu 2 tana transfer edildi başarısız tutunamadılar... sebep benim tüplerim tıkalı erkeklik hormonum fazla rahim küçük.....şimdi ikinci denemeye başladım adana ankara tüp bebek merkezi ahmet zeki ışık hoca şimdi zirtotek ginera ve elevite başladım 6 gündür içiyorum 7 martta ganol_f 450 lucrin 2,8 ovitrelle 250 ignelerim mart 16. da adet olacam ondan sonra transfer olacak şimdi korkuyorum olacakmı olmayacakmı? bilgisi olan paylaşsın ne durumdayım..... benide listeye alırmısın. allahım tüm isteyenlere versin ben 8 yıldır istiyorum... nisan başı belli olur dedi doktor....emeklerimiz boşa gitmesin allahım herkese nasip etsin o duyguları.....AMİNNNNNNNN

amin amin amin.....

aymesim iyiyim canım zindeyim bu gün inş ilerleyen saatlerde de öyle olurum sen nasıl oldun inş daha iyisindir

Back