• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

antaonist protokol
ne demektir arkadaşlar?
valal çok yararlı oldu konu sahibine teşekkürler

Canım benim tedavim kısa protokolde oldu. tedavi sırasında ultrasonla bakarken doktor sorduğunda antagonist veriliyor diyordu hemşireler. yani kısa protokolde kullanılan ilaçların ortak isimleri antagonistler oluyor canım

pek anlamadım ama olsun anlamış gibi yapım :) mustık bana(mustafa bahceci ) seven seas pulse adlı omega 3 hapını tavsiye etti tutunmaya yarayan tek şey bu dedi rahimi kuvvetlendiriyomuş vs vs bi arkdaş sormuş ona istinaden yazdım

Nevrocum ellerine sağlık listeler çok güzel olmuş
inşallah bizde pozitif listesinde oluruz çok yakında:Saruboceq:

Nevrocum ellerine sağlık listeler çok güzel olmuş
inşallah bizde pozitif listesinde oluruz çok yakında:Saruboceq:
[/QUO

nasıl oldun canım inş daha iyisindir :uhm: :uhm: :uhm:inancımızı yitirmeden yola devam arkadaşlar bebişlerimiz bizi bekliyor ulaşmak lazım onlara ,
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

merhaba nevro beni de yaz bakalım
sorun erkek infertilitesi
yaşk:28 e:32
kısa protokol
umut tüp bebek
başka herhangi bir tedavi denemedik
pazar günü ilaçlara başladım cuma kontrol var daha başındayım yani..
bu arada söylemeden yapamıycam senin başlattığın konular bir başka oluyor.senin olduğun yerde sıcaklık var.iyi ki varsın teşekkürler..

selam canlarım
benimde ilk tüp bebek denemem sebep erkek infertelitesi yaşlar 22-30 istanbul tüp bebek merkezi kısa protokol sonuç 9 martta kısmetse inaşşalh hayırlı sonuçlarla.... yarın transferim var dualarınızı bekliyorum...

nevrsky canım benim dondurulmuş değil uzun protokol sanırım yanlış anlaşılsonuç tarimde 4 martdım .

hayırlı olsun gerçektende bir araştırma gibi oldu teşekkürler ellerine sağlıka.s.
polikistik over tek nedenÇok üzgünüm çoook
uzun protokol problem yarattı a tipisiz basit hiperplazi teşhisi ile 5 ay ara verildi:çok üzgünüm:
kısa protokol
15 yumurta 8 işlem gördü 6sı iyi kalite
27 kasım 2 transfer oldu negatif sonuçlandısenağlama
9 şubat dondurulmuşlar 4 transfer sonuç negatif:a015:
şu anda ara verdim mayısa kadar dinleneceğim:kahve:
bahçelievler medicana doç. dr ali süha sönmez şutarafagitti
eksik kaldımı yazmadığım:enbuyukkk:

konu harika..bu artık bizi derler toplar artık..
protokol:uzun
sorun:erke(morfolllllji%1)
4 embrio transferi.2.kalite.
1.micro
sonuç:negatif
merkz:anatolia
2.denemeyi nisanda gen art da yapmayı düşünüyorum.

Bende de
Yaş 24 eşimde 29
Polikistik over ,Anovulasyon
adeleri düzenli değildi
Laoroskopi oldum
Ameliyat sonrası adetlerim düzene girdi
İlk defa mart sonu başlıycam
Alman hastanesinde doktor Halit Fırat Erdene başlıycam inşallah
Şimdiden çok heyecanlıyım.ilaclara nasıl tepki vericek bünyem acaba çok korkuyorum...

antaonist protokol
ne demektir arkadaşlar?
Valal çok yararlı oldu konu sahibine teşekkürler

canım onu ben yazdım yanlış yazmışım antagonist protokol dediler bana.ben puregon 100 ve cetrotite enjeksiyonlarını ilk günden başlayarak birlikte uyguladım 25 aralık sat.27 aralıkta tedavi başlandı 8 caokta yumurtalarım toplandı.geçen tedavide ohss olmuştu.(ovaryum hiperstimulasyon sendromu) polikistikoverlilerde görülüyor.yumurtalıklar ilaca aşırı tepki veriyor.yumurtalıklar fazla sayıda yumurta üretince yumurtalıklar geriliyor ve foliküller istendik büyüklüğe ulaşamıyor.e2 düzeyi de yükseliyor.emboliden ölüm gibi riskli tablolar oluşabiliyor.

Güzel bir konu
Benim yaş 32 Eşim 33, Erkek infetilitesi, tedavimiz temmuz 2008 de, uzun protokol, 3 adet 1. kalite embriyo transfer edildi tek gebelik elde edildi. Tedavim Ankara Gürgan Clinicte yaptırdım. Şu and 32 haftalık gebelik var doğumada az kaldı. Herkese iyi şanslar

Evet kızlar ben geldim. Şimdi yazdıklarınızı okuyup , listeleri güncelleyeceğim. a.s.

beni ekleyin erkek infertilitesi tüp bebek ilk denemde tuttu 6. haftamda düşükle sonuçlandı 29 mayıs hastanesi şuan normal yolla tedavideyiz daha doğrusu tedavi bitti beklemedeyiz

nevrocugum bizde tedaviyeye basliyoruz
sorun erkek infertilitesi
yas k.28 e.32
kisa protokol
almanyada kinder zentrum
2 defa basarisiz tüp bebek denemesi
sali günü ignelere basliyacagiz,insallah hayirli olur

Back