hallisna-1. Tüp Bebek-Kadın ınfertilitesi(PKO)-ılaçlarına başladı-Yaş(K:24-E:31)Brüksel tüp bebek
benide ekleyebilirmisiniz...vereliniortak
hatırlamazmıyım:) hadi hayırlı olsun tüpten! bebeklerimiz:)inş hayırlısı sağlıklısı ile bu defa kavuşabiliriz canım.. yakın tarihlerde sonuçlarımızı öğreneceğiz.. durumundan mutlaka haberdar et olurmu.. bu arada hangi merkez?halisna beni hatırladın mı aşılama bölümünden pko var bende de.benim yumurta toplamam cumartasi allah nasip ederse.uzun protokol uygulandı.hayırlı olsun
hatırlamazmıyım:) hadi hayırlı olsun tüpten! bebeklerimiz:)inş hayırlısı sağlıklısı ile bu defa kavuşabiliriz canım.. yakın tarihlerde sonuçlarımızı öğreneceğiz.. durumundan mutlaka haberdar et olurmu.. bu arada hangi merkez?
inşşşşşşşşşş.............rabbım kımseyı mahcup etmesın..............inş kızlar...............
nevro ayağın nasıl bebış ne alemde başladımı tekmeler.....
hallisna-1. Tüp Bebek-Kadın İnfertilitesi(PKO)-İlaçlarına başladı-Yaş(K:24-E:31)Brüksel tüp bebek
benide ekleyebilirmisiniz...vereliniortak
benimde ilk denememde tuttu çok şükür.dün öğrendim.isteyen herkese versin yüce RABBİM.UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ.DR LEVENT KONUR UN HASTASIYIM-SEBEPSİZ İNFERTELİTE.
sevgidolu , ilaclarına başladı canım puregona hattaerkek infe. yazmada azosperm yazda sessiz tkaip edenlerede umut olsun
caneylomda azosperm düzeltirmisin
onlar karşı çıkmazlar nevro bizlerede bizim gibilerede umut olsunlar
Selamlarr kızlarrrrr...
Ben çok heyecanlıyım bugün...
Çünkü bugün lucrine başlıyorum inşallah...Saat 17.00de ilk iğnemi olacağım...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Nevrosky canım sen nasılsın,geçmişe bakamadım,iyisindir inşallah,miniğimiz nasıl bakalım??
Benim yaş 27
Eşimin yaşı 30
Uzun protokol
Açıklanamayan infertilite
2.deneme
Maya tüp bebek merkezi Ankara
Ayy başka soru varmıydı,bakmadımda ilk sayfaya...Bakamda gelem hele...
Sevgiler herkeseee.....
:dance: :Saruboceq: Tedavide Olan Arkadaşlarımızın Listesi :dance: :Saruboceq:
asi74-2. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Erkek İnfertilitesi-İlaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:27)
gulencim-2. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Azosperm-İlaçlarına başladı-Yaş(K:22-E:27)-Bahçeci Kliniği
hallisna-1. Tüp Bebek-Kadın İnfertilitesi(PKO)-İlaçlarına başladı-Yaş(K:24-E:31)-Brüksel tüp bebek
kamillie-4. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Erkek İnfertilitesi-Durumundan haberdar etmedi-Yaş(K:29-E:39)
mavis-4. Tüp Bebek-Kadın İnfertilitesi-İlaçlarına başladı-Yaş(K:32-E:36)
mmmeltem-1. Tüp Bebek-Erkek İnfertilitesi-Sonuç gününü bekliyor-Yaş(K:27-E:29)-Anadolu Hastanesi
naz1982-1. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Erkek ve Kadın İnfertilitesi-İlaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:30)-Art Kadın Hastalıkları Merkezi
nevinırmak-2. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Sebepsiz İnfertilite-İlaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:30)-Maya Tüp Bebek Merkesi
nzmyhn-2. Mikroenjeksiyon-Uzun Protokol-Azosperm Y delesyonu-Durumundan haberdar etmedi-Yaş(K:27-E:31)
özgezümra-1. Tüp Bebek-Kısa Protokol-Kadın İnfertilitesi(PKO)-OHSS nedeniyle transfer Nisan'a kaldı-Yaş(K:25-E:29)-Umut Tüp Bebek
Sera96-3. Tüp Bebek-Kadın İnfertilitesi(PKO)-Sonuç gününü bekliyor-Yaş(K:36-E:42)-Bahçelievler Medicana
sevgidolu-1. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Azosperm-İlaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:31)-Genart
nevro hafta içi toplancak bebiş adaylaırm bana dua et şekerim
Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Ben de iki defa deneyip negatif sonuç alanlardanım denemelerimin ikisini de Acıbademde yaptırdım ikisinde de çok iyi kalite 3 er adet embriyo konmuştu ve uzun protokol uygulanmıştı -Kadın İnfertilitesi(PKO)-Yaş(K:39-E:39) Ağustos ayında başka bir merkezde tekrar denemeyi düşünüyorum.
selam cıcı anne ...................nasılsın canımya sesın çıkmıyo ıyısın dımmmmm..................
bu arada nevrosky cim hayırlı uğurlu olsun sende burda uzun zamandır bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardansın Allah tamamına erdirsin canım eskilerden hamile birini görünce çok seviniyorum ben bayağı bir hamile çıkarttım ama nasip işte belki bizede vurur talih de bizde mutluluğu tadarız
inş canım nevrom ..korku oluşuyo gıtmesem kaçsam çocuklar gıbı...........ama mecbur.....inş ıyı olur bakalım canım inş.çok sağol..dua et
evet canım herkez birbirine dua ediyor inşallah bütün dularımız kabul görür allahım herkezi istediğine kavuşturur
bu arada liste bilgilerimi bir önceki sayfada yazdım canım eklersen sevinirim
hatırlamazmıyım:) hadi hayırlı olsun tüpten! bebeklerimiz:)inş hayırlısı sağlıklısı ile bu defa kavuşabiliriz canım.. yakın tarihlerde sonuçlarımızı öğreneceğiz.. durumundan mutlaka haberdar et olurmu.. bu arada hangi merkez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?