canım ben 29 eşim 30 yaşında sorunumuz erkek inf idi. maya tüp bebek merkezinde uzun protokolle ilk denememizi yaptık. sonucummuz şimdilik pozitif ama düşük riskimiz yüksek.. takipteyiz hayırlısını bekliyorum ama şimdilik hamileyim :)
amin canım allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
canım allahım herkeze nasip etsin gerçekten çok büyük bir mutluluk
slm bizim yaşlar 25 ve 30. 1 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdık.sperm sayısı ve hareketliliği bende de 5-6 ayda bir ormonlarda yükseliş oluyor. geçen aydı tedavi negatif sonuç. 5. günde 2 tane çok kaliteli embriyo transfer edildi. maddi yöndeb birikim oluca yola devam inşallah tutacak daha 7 tane dondurulmuş bebiş bizi bekliyor.
inşallah umutlarımız bebişlerin sağlıkla dünyaya gelmesiyle daha heyecanlı hale gelecek inşallah :Saruboceq:
Herkese merhabalar...
Benim malesef 2. denemede de olmadı...Sonucum 2 çıktı...
Hayırlısı böyleymiş deyip,yolumuza devm ediyoruz...
Allah herkesin yardımcısı olsun...
Nevrosky canım,
Hamileler listesine ekleyebilirsin beni.28 temmuzda veremedim haberimi bugün verebiliyorum.Çok sağol bizler için uğraş veriyorsun.
bir yerde negatif bir yerde pozitiffisfisfis
bizede kaderde negatif düştü:1no2:
meraba arkadaşlar bende katılmak istedim benimtüplerim kapalı oldugu için tüp bebek oldu uzun protokol oldu 17 yumurta toplandı 10 tanesi işlem gördü 3tae iyi kalitede emriyo transfer edildi ama sonuç negatif cıktı 2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?