• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

Canlarım bugün transferim gerçekleşti. delikafadulden 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Allah kısmet ederse ben de annelik duygusunu tadarım. :asigim:

Hepinizi çok öpüyorum. Fazla kalamıyorum. Buraya yazdıklarınızı cevaplandıramıyorum. Listeleri de güncelleyemiyorum. Ayaklandığım zaman ancak bakabilirim. Haberiniz olsun kızlar. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
:Saruboceq: a.s.

canım hayırlı olsun.bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.a.s.

ay bizim topik 3. sayfalara düşmüş..... nevrosky nin test tarihi ne zaman acaba kızlar....

kızlar ben testi dün tekrar ettim ve maalesef sonuç 126 yani değerlerim iyiye gitmiyor çok üzgünüm moral olarak çok kötüyüm. ilk 2 si direkt olarak negatifti üzülmüştüm ama toparlanmıştım. bu kez tam oldu derken böyle kötü sonuçlanınca bana daha ağır geldi. artık ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. dr cuma tekrar test istiyor ama neye yarar inş .bir dahaki sefer diyorum ama o bir dahaki sefer ne zaman olur şu an bilemiyorum hazır değilim

slm kizlar benimde 10 martta iki tane dondurlumus embriyo trnasferim gerçeklesti, biri iyi digeri orta kalitede...bu benim 5.transferim insallah sonuncu olur

fmbayhan daha önce yaptırdığın testin sonuçları neydiki.... geçenlerde sana benzer bir hikaye daha okumuştum. arkadaşın değerleri yükselmedi, sonra birden yükseldi... ama kimdi hatırlayamadım.... bence biraz yada bekle bakalım canım ya....

ayşe57 inşallah bu son transferindir arkadaşım... bu sefer inşallah bebeğini kucağına alacaksın:Saruboceq:

fmbayhan daha önce yaptırdığın testin sonuçları neydiki.... geçenlerde sana benzer bir hikaye daha okumuştum. arkadaşın değerleri yükselmedi, sonra birden yükseldi... ama kimdi hatırlayamadım.... bence biraz yada bekle bakalım canım ya....

önceki testlerim
11. gün 23.47
12. gün 22
14. gün 128
16. gün 125
18. gün (bugün) 336
Ne düşüneceğimi bilemedim . dr p.tesiye çağırdı bakalım dış gebelik olabilir diyor inş değildir.

önceki testlerim
11. gün 23.47
12. gün 22
14. gün 128
16. gün 125
18. gün (bugün) 336
Ne düşüneceğimi bilemedim . dr p.tesiye çağırdı bakalım dış gebelik olabilir diyor inş değildir.

son 2 değerin çok iyi değilmi.hiç canını sıkma.biz kendimizi yıpratsakta sonuç değişmiyor.herşey olacağına varıyor.o yüzden kötüyü düşünme şuanda hamilesin.2 gün sonra testini tekrarla bakalım ne olacak.umarım çok yükselir.bebeğin sana sımsıkı tutunur.

allah yardımcın olsun canım... aslında tabloya baktığında ne iyi ne kötü anlamadımki....

desteğiniz içinteşekkürler arkadaşlar ben de hiç birşey anlaadım bu işten sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Dr bile kesin bir şey söyleyemiyor herşey olabilir diyor.Bakalım hayırlısı....

selam kızlar bende çok şükürkü pozitif sonuç aldım... çarşamba keseleri görmeye gidicez.inşallah bi aksilik olmaz sağ salim kucağımada alabilirim bebeğimi yada bebeklerimi.listede terfi ettim çok şükür....darısı sizlerin başına inşallah. allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah....

hayırlıolsunn canım darısı başımıza.benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlara sormak istiyorum göğüslerinizdeki şişlik ve göğüs ucunuzdaki halkanın kocaman olması nezaman geçti?sonucun 0,35 olmasa acaba yanlış sonuçmu aldık diyecem. kızlar bi de idrar renginiz ne kadar süre koyu gitti.ben negatif sonucu 28şubatta almıştım

Canlarım bugün transferim gerçekleşti. delikafadulden 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Allah kısmet ederse ben de annelik duygusunu tadarım. :asigim:

Hepinizi çok öpüyorum. Fazla kalamıyorum. Buraya yazdıklarınızı cevaplandıramıyorum. Listeleri de güncelleyemiyorum. Ayaklandığım zaman ancak bakabilirim. Haberiniz olsun kızlar. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
:Saruboceq: a.s.

birtanem hep yanımızda oldun şimdi de dualarımız herzamankiden çok seninle,Allah hayırlı hayırlı gebe kalmanı ve bebişlerini kucaklamanı nasip etsin.

selam kızlar bende çok şükürkü pozitif sonuç aldım... çarşamba keseleri görmeye gidicez.inşallah bi aksilik olmaz sağ salim kucağımada alabilirim bebeğimi yada bebeklerimi.listede terfi ettim çok şükür....darısı sizlerin başına inşallah. allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah....

canım hayırlı olsun:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:
rabbim hepimize hayırlısından nasip etsin

canım çok sevindim.Allah kucağına almayıda nasip etsin.sonuçtan nekadar zaman sonra keseler için çağırdılar.

Canlarım ben geldimm. Geçmişi okuyup , listeleri güncelleyeceğim. Hepinizi öpüyorum kocaman. Şeniz

bende listeye eklermisiniz...
yaşım 28 eşimin 35
kısa protokol
sorunsuz infertilite
2 embriyo (1.kalite)
1. deneme
ikiz olma olasılığı çok yüksek
anadolu sağlık merkezi
sonuç=pozitif

Ekledim canımm. Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

Selamlar herkesee.Nerde bi liste görsem atlıyorum hemen:))))Ben biraz umutsuz vakayım ama bu işler belli olmaz tabikide:)))

Benim yaşım 26 , eşimin yaşı 29 (du geçen sene)

Uzun protokol

Açıklanamayan infertilite

4 embriyo,düşük kaliteli

İlk denememiz

Sonuç dış gebelik

İnternational hospital

15-20 gün içinde rapor için işlemlere başlıcaz,2. denemeyi Kocaeli Tıp Fakültesinde yaptırıcaz.Artık rapor nezaman çıkar,nezamana sıra verirler bilmiyorum.Hayırlısı olsun hakkımızda...Herkese sevgiler,saygılar...Görüşmek üzere...

Canım seni de ekledim. İnşallah bu tedavinin sonunda pozitif sonuç alan arkadaşlarımızın arasına alırız seni. Şeniz

1-ben 27 eşim 28
2-Protokol Kısa
3-Sperm sayısı düşüklüğü..1 milyon
4-3 embriyo transfer edildi
5-1. denem
6-Sonuç pozitif
7-2 bebişimiz olacak
8-irenbe izmir

kolay gelsin:)

Canım seni de tebrik ediyorum. :hooray: Ne güzel pozitif sonuç almışsınız. Hem de iki bebiş bekliyorsunuz. :nazar: :nazar: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

nevrosky meraba

kızlar 10 gun once bebeğimi 5 haftalıkken kaybettım ama ara vermeden dondurulmuş tedavıme başladım ilaçlarımı içiyorum çok heycanlıyım bu 6. denemem inşallah başarıcam dualarınızı eksik etmeyın bu arada NEVROSKY tedavı olan arkadaşlarımın altına benıde eklersen sevınırım canım

Aldım canım. İnşallah bu denemende hamile kalacaksın sağlıkla. Ve sağlıkla da kucağına alacaksın. Dualarım seninle. :Saruboceq:

slm kizlar benimde 10 martta iki tane dondurlumus embriyo trnasferim gerçeklesti, biri iyi digeri orta kalitede...bu benim 5.transferim insallah sonuncu olur

Canım hayırlı olsun. İnşallah son denemen olacak. Bebişine kavuşacaksın Allahın izniyle. :Saruboceq:

önceki testlerim
11. gün 23.47
12. gün 22
14. gün 128
16. gün 125
18. gün (bugün) 336

Canım Allah hakkında hayırlısını versin. Pazartesi belli olacak demek herşey. İnşallah bebişin sana tutunmuştur. Dış gebelik değildir. Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle. :Saruboceq: a.s.

Canım tebriklerrrrrrrr. :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: Çok sevindim bitanemm. Allah yüzünü güldürdü. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir , bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım öncelikle transferin hayırlı olsun.allah önce sağlıklı bir gebelik sonra sağlıklı bir bebek verir inşallah.önce sana sonra hepimize.sen listeleri falan boşver şimdi.güzekce yat dinlen bebişler sana sıkısıkı tutunsunlar canım

canımmmmmmmmmmmm hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle ve sabırsızlıkla seni bekliycez
rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin sana.ŞenizŞeniz

Transferin hayırlı olsun canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdi bir güzel yat dinlen kendini yorma. Allah gönlüne göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin

canımmmmm hayırlı olsunnnnnnnnn
maşallah üçüne de :nazar::nazar::nazar:
dilerim tomurcukların seninle kalırlar :Saruboceq:
sen uza istersen buralardan bayaa bi süreliğine , inşallah hayırlı ve olumlu haberlerle döndüğünde bol bol kaynatma fırsatımız olacak delikafadulden

canım benim hadi hayırlı olsun. dilerim Rabbim emeklerinide umtlarını da boş çıkarmaz ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah.dualarım seninle ve diğer tüm bebek bekleyenlerle

hayırlı olsun annelerine sıkı sıkıya tutunsunlar inşallah

inşallah nevrosky, inşallah anneliği tadarsın canım :emir_bebek::emir_bebek:

:CüvCüv:canım insallah tarnsferin hayırlı gecmistir meleklerin seninledir insallah sende anne olursun dualarımız seninleehihoyyythihoyyyt

Nevrosky,hadi bakalım hayırlı güzel haberler inşallah...Bunca emeğin karşılığını hayırlı ve sağlıklı bi şekilde,bebişlerinle alırsın inşallah..Son 11 gün,hadi bakalım,güzel sonuçlar bekliyoruz.Sen yat dinlen aman,boşver bilgisayarı,biz sabırla bekleriz şekerim,yeterki sizler iyi olun.

canım hayırlı olsun.bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.a.s.

ay bizim topik 3. sayfalara düşmüş..... nevrosky nin test tarihi ne zaman acaba kızlar....

birtanem hep yanımızda oldun şimdi de dualarımız herzamankiden çok seninle,Allah hayırlı hayırlı gebe kalmanı ve bebişlerini kucaklamanı nasip etsin.

Canlarımm hepinize çok teşekkür ederim. :asigim: Güzel dileklerin , içten dualarınız için. Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: Test günüm 24 Mart. Allah nasip ederse ben de o güzel duyguyu tadııp devamını getiririm. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: :Saruboceq: Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. a.s.

Back